Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Tanır “Seydikemer İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”
   
 Tanır “Seydikemer İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

Tanır “Seydikemer İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”
 Yazı Boyutu

 Tarih : 30.06.2014 - 23:08:48 


Seydikemer’in kurulan ilk sivil toplum kuruluşu olan Seydikemer’e Gönül Verenler Derneği yönetimi Mehmet Tanır Başkanlığında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.


Seydikemer’in kurulan ilk sivil toplum kuruluşu olan Seydikemer’e Gönül Verenler Derneği yönetimi Mehmet Tanır Başkanlığında Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

Daha önce seçmenlerin ziyaret yoğunluğunun geçmesini beklediklerini belitten Tanır ziyaretlerini bugün gerçekleştirmek istediklerini belirterek, yeni görevinin hayırlı olması dileğini dile getirdi. Ayrıca dernek yönetim kurulu ve üyeleri olarak Seydikemer’e ve Seydikemer’liye fayda sağlayacak Belediyenin yapacağı işlere her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti. Dernek Başkanı Mehmet Tanır ve yönetim Kurulu üyeleri görüşlerini Belediye başkanı Yakup Otgöz’e ilettiler. Dernek Yetkililerinin Başkan Otgöz’e ilettikleri görüşleri “Seydikemer’in geleceğini düşünerek vizyonu geniş bir imar planı yapmalıyız. Seki, Kayadibi, arsa, Karadere Kumluova, söğütlüdere ve Ören hatlarından gelen vatandaşların Belediye, kamu kurum kuruluşları ile sanayiden kolay yararlanabileceği ferah 100 yıl sonrasını kapsayacak bir imar planı yapılmalıdır. Seydikemer’in içindeki anayolların parke ile döşenmesinin en elzem konulardandır. Belediyenin başlattığı çalışmanın olumlu karşılıyoruz. Seydikemer’li esnafı düşünerek meydanı genişletici, dışarıdan gelenlerin araçlarını park edebileceği, ortak yaşam alanlarının olduğu bir meydan düzenlemesine ihtiyaç olduğu görülmekte olup, ayrıca yeni meydanların oluşturulması gerekmektedir. Basın bürosunun oluşturularak halkı bilgilendirecek bir sistemin kurulmasına ihtiyaç duyulmaktadır.

5. Acilen çok amaçlı üstü kapalı bir pazaryeri oluşturulmalıdır gibi konular oldu.

Dernek başkanı Tanır “Büyükşehir yasası ile şehrin birçok hizmetlerini yapmak Büyükşehir’in sorumluğu alanına girdi.  Kanalizasyonların yapımı, arıtma tesisleri, 12 metre üzeri anayolların yapımı, onarımı, itfaiye hizmetleri, ulaşım, içme suyu gibi konularda halkın ihtiyaçlarını karşılamak Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirmesi gerekiyor. Vatandaşlar suları patladığında veya foseptiklerin boşaltılması gerektiğinde muhatap bulamamaktadır. Bu nedenle Muğla Büyükşehir Belediyesi bir an önce birimlerini Seydikemer ve ilçelerde kurmalıdır. Seydikemer merkezin mahallelerin kanalizasyon sorunları öncelikli programa alınarak çözülmelidir. Tabii ki Büyükşehir belediyemiz yeni yapılanıyor. Ancak vatandaşımızın isteği doğrultusunda kolay ulaşabileceği şekilde birimlerini bir an önce kurulması gerekiyor” dedi. Tanır, Dernek yönetim kurulu olarak merkezde ve tüm halkın ulaşabileceği bir yerde park alanının derneğe tahsis edilerek bu alanı ağaçlandırmayı, yeşillendirmeyi , yürüyüş alanları, çocuk parkları yaparak halka ortak yaşam alanı sunmayı planladıklarını ve belediyeden bu konuda destek istediklerini belirtti.

 Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise Biz birlikte çalışmayı istiyoruz. Yapılacak işlerde derneğe her türlü desteği vereceğiz. Biz seydikemer’e hizmet etmeye çalışıyoruz. Yol ihalesini yaparak işlere başladık. Şu an yollar yapılıyor. İmar planında da revizyona gideceğiz. Dernek yönetimi olarak Ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

1561 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 8
 Bugün : 964
 Dün : 1638
 Toplam : 2364044
 Ip No : 216.73.216.151
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Aralık 2025

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.