Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Tutuklu Sanık “Gazinoda Çalışmasını İstemiyordum” dedi.
   
 Tutuklu Sanık “Gazinoda Çalışmasını İstemiyordum” dedi.

Tutuklu Sanık “Gazinoda Çalışmasını İstemiyordum” dedi.
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.08.2014 - 11:05:44 


Fethiye’de boşanma davası devam eden eşini oy vermeye gelirken yolda bıçakla boğazını keserek öldürdüğü iddiası ile tutuklanan H.R.Milaslıoğlu’nun Fethiye Ağır ceza Mahkemesindeki yargılamasına devam edildi.


Fethiye’de boşanma davası devam eden eşini oy vermeye gelirken yolda bıçakla boğazını keserek öldürdüğü iddiası ile tutuklanan H.R.Milaslıoğlu’nun Fethiye Ağır ceza Mahkemesindeki yargılamasına devam edildi.

İddialara göre; Olay 30 Mart 2014 tarihinde sabah saatlerinde oldu. 3 yıl önce evlenen ancak şiddetli geçimsizlik nedeniyle Fethiye aile mahkemesine boşanmak için başvuran Selcan Milaslıoğlu (30)  ile H.R. Milaslıoğlu’nun (32) boşanma davaları devam ediyordu. Selcan Milaslıoğlu 30 Mart sabahı yerel seçimler için oy kullanmak üzere oy kullanacağı okula gitmek üzere evden çıktı. Genç kadın oy kullanmak için Taşyaka Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim okulundaki 1268 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra eşi H.R. Milaslıoğlu ile karşılaştı. Bir süre beraber yürüdüğü iddia edilen çift Taşyaka Mahallesi 141. sokak üzerinde tartışmaya başlayınca H.R. Milaslıoğlu bıçakla eşini boğazından yaraladı. H.R. Milaslıoğlu olay yerinden kaçarken çevreden geçen vatandaşlar kanlar içindeki genç kadın için hemen 112 Acil ambulans tan yardım istedi. Ağır yaralı olarak Lokman Hekim Esnaf Hastanesine kaldırılan Selcan Milaslıoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından kaçan H.R Milaslıoğlu ise daha sonra avukatı ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olmuştu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan H.R Milaslıoğlu’nun Fethiye ağır ceza mahkemesinde kasten öldürme suçundan dava açıldı. Fethiye Ağır ceza mahkemesinde görülen davada tutuklu Sanık H.R Milaslıoğlu “Eşinin gazinoda çalıştığını ve gazinoda çalışmasını istemediğini söylemesi üzerine çıkan tartışmada eşinin çantasından bıçak çıkartarak üzerine doğru saldırdığını belirterek kendisini savundu. Kasten Öldürmek suçundan yargılanan H.R Milaslıoğlu “yerel seçimler için Oy kullanmak üzere oy kullanacağım okula gittim oyumu kullanıp çıktıktan sonra dışarıda eşimle karşılaştım. Sonra birlikte konuşmak için yürümeye başladık.

Arkadaşımdan eşimin Pavyonda çalıştığını duymuştum. Bende kendisine pavyonda çalışıyormuşsun sen benim soyadımı taşıyorsun pavyonda çalışmanı istemiyorum. Orada erkeklerin masasına gidiyormuşsun dedim. Bunun üzerine eşim bana ister masasına ister yatağına giderim seni ilgilendirmez dedi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Eşim bana Çocuğu bana ver dedi bende kendisine çocuğu sana vermem uygun değil, çünkü senin çalıştığın yer çocuk için uygun yerler değil dedim oda bana çocuk senden mi zannediyorsun diye karşılık verdi.
Bu sırada eşim cebinden bir bıçak çıkardı ve bıçağı benim üzerime doğru sallamaya başladı. Bu arada bir yandan da bana hakaretler ediyordu. Elinden bıçağı aldım sonra sokakta koşarken kendime geldim. Ertesi gün eşimin öldüğünü öğrendim. Avukatımı aradım ve onunla emniyete giderek teslim oldum. Çok pişmanım olayın bu derece olacağını bilsem oy kullanmaya dahi gitmezdim dedi.

Selcan Milaslıoğlu’nun avukatı ise Sanığın anlattıklarının yalan olduğunu belirterek Selcan Boşanma davası açtıktan sonra sürekli annesinin evindedir, Pavyonda da çalışmamıştır. Ancak evlenmeden önce barda garsonluk yapmış eşiyle de burada tanışmıştır. Eşi de bu durumu kabul ederek Selcan ile evlenmiştir. Sanık Selcan’ı barda çalıştırmak ve parasını almak istenmiştir Selcan çalışmak istemediği için eşi tarafından dövülmüştür. Sanığın savunmasının tam aksi gelişmiştir” dedi. Mahkeme heyeti Tutuklu Sanık H.R Milaslıoğlu’nun tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  ASAYİŞ

3742 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 24
 Bugün : 889
 Dün : 1638
 Toplam : 2363969
 Ip No : 216.73.216.151
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Aralık 2025

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.