Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Ak Parti’deki Tosuncuk Kim?
   
 Ak Parti’deki Tosuncuk Kim?

Ak Parti’deki Tosuncuk Kim?
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.09.2014 - 21:16:31 


İnternet sitemiz www.fethiyehabermerkezi.com köşe yazarlarından Avukat Ramazan Yıldırım’ın son haftalarda Köşe yazılarında kaleme aldığı Konuda bahsetmiş olduğu Ak Parti’deki Tosuncuk Fethiye’nin Yanı sıra Muğla’da da merak konusu oldu.


İnternet sitemiz www.fethiyehabermerkezi.com köşe yazarlarından Avukat Ramazan Yıldırım’ın son haftalarda Köşe yazılarında kaleme aldığı Konuda bahsetmiş olduğu Ak Parti’deki Tosuncuk Fethiye’nin Yanı sıra Muğla’da da merak konusu oldu.

Ak Partide Herkesin şu sıralarda Bir birine sorduğu tek soru partideki Tosuncuk Kim. Bizde Ak partililerin ve vatandaşların merak ettiği bu Tosuncuğun kim olduğunu Köşe Yazarımız Avukat Ramazan Yıldırım’a sorduk. Fethiye Haber Merkezi Köşe Yazarı Ramazan Yıldırım Tosuncuk konusuyla ilgili olarak “Yazının yayınlanmasının ardından Kendisinin tosuncuk olduğunu zannedenlerden arayıp mesaj atanlar oldu.  Şu kadarını söyleyeyim, tosuncuk olmak o kadar kolay olmadığı gibi, tosuncuğun kim olduğunu şu ana kadar hiç bilen de yok. En yakınlarımda olanlar da dahil” dedi.
Yıldırım “Öncelikle şunu belirteyim ki, eşrefi mahluk olan, yani yaratılmışların en güzeli olan bir insani, bir başka canlıya benzetmemiz ya da onun herhangi bir yönüyle( ister iradi, isterse kendinden olmayan bir nedenle) alay etmemiz ne haddimize, ne de öyle bir seviyesizliğe düşmek isteriz. Yazılarımdaki tosuncuk tamamen, kendine özgü manalar içeren, bir duruş ve anlayışı belirtmek için kullandığım bir tabirdir. Enteresandır ki birine aslan gibisin ya da tosunum dense bununla gurur duyar da eşşeoğlum dense alınır. Bizim geçmişimizde Ahmet Tosun Paşa diye bilinen, kısaca Tosun Paşa dedikleri, Mısır Valisi Kavalalı Mehmet Ali Paşanın oğlu vardır, Mekke isyanını bastıran,1813 yılında. Yine Şener Şen ve Kemal Sunal’ın başrolde oynadıkları, her seyredişimizde keyif aldığımız Tosun Paşa filmini herkes hatırlar. Diyeceğim o ki biz millet olarak, “tosun” ya da “tosuncuklara” yabancı değiliz.

İlk defa Fethiye Haber Merkezinde “Bir Cami ve Düşündürdükleri" başlığı altında yazdığım yazıda bahsettiğim ve o yazıda “gözlerim gün boyu bir kişiyi arada ama göremedim, şu bizim memleketin beslengisi, bizim “tosuncuk” diye bahsetmiştim tosuncuktan. Hakikaten tosuncuk tabirinin okuyucularda bu kadar merak uyandıracağını hiç tahmin etmemiştim. Yazarin bir amacı da okuyucularında merak uyandırmak değil midir yazdıklarıyla.

Kendisinin tosuncuk olduğunu zannedenlerden arayıp mesaj atanlar oldu. Şu kadarını söyleyeyim tosuncuk olmak o kadar kolay olmadığı gibi, tosuncuğun kim olduğunu şu ana kadar hiç bilen de yok. En yakınlarımda olanlar da dahil. Tosuncuktan sonraki evreler vardır ki; bekleyip göreceğiz “tosuncuk o evrelere atlayabilecek ya da geçebilecek mi? Peki, nedir o evreler? O da bir başka yazının konusu olsun” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

3489 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 8
 Bugün : 557
 Dün : 833
 Toplam : 1964314
 Ip No : 3.137.161.222
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.