Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

TERÖR VE BİR HATIRLATMA
   
 

Asım Cezayirlioğlu ¬

Asım Cezayirlioğlu

 TERÖR VE BİR HATIRLATMA

TERÖR VE BİR HATIRLATMA
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.07.2015 - 14:05:26 


Terör örgütü ile bağlarının olmadığını savunan kimi siyasetçilerin halkı silahlanmaya çağırması aslında nasıl bir düşünceleri olduğunu açıkça ortaya koymakta. Bize ekranlarda gülücükler dağıtanların geceleri kahpelik peşinde koşmalarının ne kendilerine ne de bu ülkeye yararının olmadığını anlatacak bir dile ihtiyaç var


      

TERÖR VE BİR HATIRLATMA

      Seçim sonuçları ile birlikte HDP'den beklenen terör örgütü PKK ile arasına set çekmesiydi. Türkiye partisi olma yolunda çaba gösterecekleri yerde milletin zihninde var olan şüpheleri haklı çıkaracak yolu tercih ettiler.
       Ne PKK ile aralarına set çektiler, ne de terör olaylarını kınama zahmetine girdiler. Varsa yoksa IŞİD teröründen bahsettiler.  Sadece bununla kalmadılar halkı tehdit dili ile sindirme yolunu tercih ettiler. PKK'nın silah bırakmama gerekçesini ( hazırlanmış ve uygulamaya konulmuş bir projedir. ) IŞİD terörüne karşı koyma olarak açıklamayı yeğlediler.  Polis ve askerimizin hunharca katledilmesini görmezden geldiler.  Yapmış oldukları açıklamalar kerhen yapılmış bir açıklamadan ibaret kaldı. Daha da ötesini yaptılar. PKK terör örgütüne silah taşıma kuryeliğine kadar vardırdılar. Peki bizim bir sorumuz olacak. Hangi ülke böyle bir ilişkiye göz yumar? Ya da hangi demokratik ülke böyle bir hainliğe göz yumar?
      Bundan sonra IŞİD vuracak, PKK bahane ederek o da saldıracak. IŞİD terör örgütü olup lanetlenecek. PKK ise doğaya önem veren cici çocukların oluşturduğu, sigara izmaritini bile gelişi güzel atamayan doğa seviciler. Bugüne kadar çözüm süreci adına yapılan birçok şey görmezden gelindi. Neden? Belki bu yol kullanılarak bir sonuca ulaşılır ve ülke de terör belasından kurtulur ümidi vardı. Ama geldiğimiz noktada PKK'nın silah bırakma işinin IŞİD'in ortaya çıkması ile hayal olduğunu söyleyebiliriz.
      Terör örgütü PKK'yı doğa sever gösterip sigara izmaritlerini bile yere atmıyorlar, ağaç kesmesine izin vermiyorlar, her yer tuvalet olarak kullanmıyorlar diyerek terör örgütüne güzellemeler düzenlerin ne niyette olduklarını elbette biliyoruz.
      PKK'ya yapılan operasyonları HDP yürütme kurulu imzası ile durdurma çağrısı yapan, niyetleri fokur fokur kaynayanlarının nasıl bir düşünce yapısı içinde olduklarını biliyoruz.
      Bugüne kadar Doğu'da ortaya çıkan en ufak hareketliliği terör vakası olarak görenlerin – bunlar okyanus medyasıdır-PKK kampları ve ana karargahı olan Kandil'in bombalanmasını siviller zarar görüyor diyerek laf ebeliği yapanların nasıl bir tıynete sahip olduklarını elbette biliyoruz.
      Bugüne kadar çözüm sürecinin yol alması için onca olumsuzluğa, sürecin devamı için ses çıkarmayan hükümetin niyetine rağmen, her olayı kendileri için fırsata çevirme niyetinde olanların nasıl hainlik düşündüklerini elbette biliyoruz.
      Üç polisimizin şehit olması üzerine Kandilin bombalanmasını adaletsizlik olarak gören sözüm ona gazeteci müsveddesi insanların hainlik konusunda sınır tanımayacaklarını elbette biliyoruz.
       Terör örgütü ile bağlarının olmadığını savunan kimi siyasetçilerin halkı silahlanmaya çağırması aslında nasıl bir düşünceleri olduğunu açıkça ortaya koymakta. Bize ekranlarda gülücükler dağıtanların geceleri kahpelik peşinde koşmalarının ne kendilerine ne de bu ülkeye yararının olmadığını anlatacak bir dile ihtiyaç var.
        900'ü aşkın tır ile Kobani'ye yardım götüren Türkiye'nin yaptıklarını unut vicdansızlık yap. Ondan sonra çık Kobani'de Türkiye suçludur diyerek ortalığı ayağa kaldırmaya çalış. Sizin bu iki yüzlülüğünüzü millet bilmiyor mu zannediyorsunuz.
       Milletten aldığı oyla milleti temsil makamı olan TBMM'de boy gösterip akabinde PKK'lı teröristlere silah kuryeliği yapan adı milletvekili olan, ama aslında davranışları ve sözleri ile kimin vekili olduklarını deklare eden, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından rahatsız olan sizi gidi hainler bu milletin her şeyden habersiz mi olduğunu mu zannediyorsunuz.
       30 yıldır ülkemizi kana bulayan, asker, polis ve halka kurşun sıkan, karakol basan, araçları yakan, olmadı çocukları dağa kaçıran PKK iyi terörist öyle mi? PKK terörünü güzellemelerle hoş göstermeye çalışan hiçbir zaman yerli olmamış Cihangir gezginleri Anadolu insanının ne düşündüğünden haberi var mı? Binlerce şehidimiz var iken son dönemde IŞİD terör örgütüne karşı gösterilen tepkinin yarısını bile bugün PKK'ya göstermeyenleri nasıl vatansever olarak göreceğiz.
      Bugünlerde kalleşçe tuzak kurarak her gün askerimizi şehit eden teröristleri kınama cesaretini göstermeyenlerin Rojava, çözüm süreci ve IŞİD gündemli meclisin toplanmasını isteyenlerin niyetlerinin zaman kazanmak olduğunu bilmeyecek kadar bu millet saf değildir.
      HDP'li Figen Yüksekdağ:  'Sırtımızı YPJ'ye YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz'  derken aslında ne düşündüklerini açıkça belirtmiş. Bunların Türkiye'de ki ayağına PKK deniyor. Doğrudan biz sırtımızı PKK'ya dayadık diyemiyor ama bunu anlamıyor değiliz. Bunca zaman çözüm süreci diye görmezden gelinen bazı davranışlar sınırı aşmış gözükmekte. Bu milletin sabrını zorlayan ve her gün ortaya çıkan  şarlatanlıkları elbette biliyoruz. Yarın tüm bunların beyhude davranışlar olduğunu anlayacaklar ama iş işten geçmiş olacak.
      Katil IŞİD diye ortalığı velveleye verenler neden katil PKK diye bağırmazlar.  Yoksa onların maskesi rolünü mü oynamaya çalışıyorlar.  Gazetelerde hükümeti IŞİD'e destek veriyor diyenler operasyonlar başlayınca yüksek perdeden helal diyemediler. HDP'nin Diyarbakır mitinginde bombalama olayını sürekli IŞİD yaptı diye yayın yapanlar işin aslının PKK olduğu ortaya çıkınca sus pus oldular. Velhasıl her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Anlamak istemeyenlere anladığı dilden cevap vermek bu milletin en önemli özelliğidir.
asimcezayirlioglu@hotmail.com




Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Asım Cezayirlioğlu

 Kategori  GÜNCEL

946 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Yazara Ait Diğer Yazılar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 765
 Dün : 723
 Toplam : 1963689
 Ip No : 18.188.44.223
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.