Meslek Gurubu Üyeleri Bir Araya Geldi


Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 13 Nolu Eğitim Emlak Sağlık ve Sportif Faaliyetler Meslek Gurubu, düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 13 Nolu Eğitim Emlak Sağlık ve Sportif Faaliyetler Meslek Komitesi tarafından meslek gurubu üyelerine yönelik kahvaltı düzenlendi. 3 Mayıs 2015 tarihinde Saliha Sultan Pastanesinde gerçekleşen kahvaltıya meslek gurubu üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

Kahvaltıda gurup üyelerine yönelik konuşan 13 Nolu Eğitim Emlak Sağlık ve Sportif Faaliyetler Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Erdem, komitenin çalışmalarının daha verimli olması için meslek gurubu üyelerinin sorunlarını ve taleplerini kendilerine iletebileceklerini, komitenin sorunların çözümü konusunda çaba sarf edeceğini söyledi. Kahvaltılı toplantıda konuşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO’nun kruvaziyer liman, teleferik ve üniversite projelerinden bahsetti. Fethiye’ye kruvaziyer liman yapılması için FTSO tarafından gerekli girişimlerin yapıldığını ifade eden Arıcan, 4-5-6 Mayıs 2015 tarihinde uzmanların Fethiye’ye gelerek yerinde inceleme yapacağını, liman için uygun alanın belirleneceğini ifade etti. Teleferik projesinin hayata geçirilmesi için de gerekli yasal prosedürün sona erdiğini ifade eden Arıcan, en kısa zamanda teleferik ihalesinin yapılacağını söyledi.

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine bağlı Fethiye İşletme Fakültesi binalarının yapımının da devam ettiğini belirten Arıcan, FTSO’nun bu fakülte aracılığıyla Fethiye’de eğitim hayatının gelişmesi için büyük çaba sarf ettiğini belirtti. Arıcan, açılan ve hali hazırda öğrencisi olan Fethiye İşletme Fakültesinden sonra ikinci fakültenin de üniversite ve YÖK tarafından onaylandığını; üçüncü fakültenin de açılmasıyla birlikte Fethiye üniversitesinin oluşturulması sürecine girileceğini ifade etti. FTSO Meclis Başkanı Osman Çıralı da konuşmasında meslek komitelerinin önemini vurguladı. Çıralı, meslek gurubu üyelerinden sorunlarını meslek komitesine iletmesini istedi. Çıralı, meslek komitelerinde ele alınan sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade etti.


Tarih: 5.05.2015

Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA
http://www.fethiyehabermerkezi.com/