Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Engelliler İçin İlk Mumu Necdet Yaman Yaktı
   
 Engelliler İçin İlk Mumu Necdet Yaman Yaktı

Engelliler İçin İlk Mumu Necdet Yaman Yaktı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 14.01.2014 - 22:19:06 


Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman Fethiye’de bulunan 3 Binin üzerindeki engellilerin sorunlarının çözümü için Fethiye’deki engellilere hitap eden dernek yetkililerini birlik olmaya davet etti.


Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman Fethiye’de bulunan 3 Binin üzerindeki engellilerin sorunlarının çözümü için Fethiye’deki engellilere hitap eden dernek yetkililerini birlik olmaya davet etti. Yaman Bu kapsamda Engelliler için çalışan dernek temsilciliklerine ziyaretlerde bulunarak engellilerin sorunlarının çözümü için hep birlikte hareket etmeye davet etti. Bu Kapsamda Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün’e ziyarette bulunan Engelliler Derneği başkanı Necdet Yaman Engellilerin sorunlarının ortadan kaldırılması için dernek temsilcileri ile zaman zaman bir araya geldiklerini ancak bundan sonra daha sık bir araya gelinmesi ve engellilerin sorunlarının çözülmesi için birlilikte hareket edilmesinin olumlu olacağını kaydetti. Fethiye’deki engellilerin sorunlarının çözümü ve yaşam koşullarının rahatlatılması adına büyük bir mücadele veren Fethiye Engelliler Derneği başkanı Necdet Yaman beraberinde Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden Adem Yaşar, Ayşe Üstünalp, Ferudun Güzel ve Metin kaya Mert İle birlikte Altı Nokta Körler Derneği başkanı Mehmet Üstün’e ziyarette bulundu. Engellilerin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaret ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman  “Zaman zaman Fethiye’deki engelli dernekleri ile bir araya gelerek engelli kardeşlerimizin ve ailelerin sıkıntılarını ele alarak neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Bu görüşmeleri yaptığımız derneklerden birisi de Altı Nokta Körler Derneğimizdir. 30 Mart 2014 Tarihinde Mahalli İdareler seçimleri gerçekleştirilecek. Engelliler ve engelli yakınları olarak engelliler için taleplerimizi bildirmemiz adına engelli derneklerimiz ile Engellilerin ve ailelerin yaşadıkları sıkıntıları genel olarak bir rapor haline getirmek için bizler Zihinsel Engelliler Derneği ilgilileri olarak engelliler için çalışan dernek temsilcilerimizi tek tek ziyaret ediyoruz ve engellilerimizin sıkıntılarını görüşüyoruz. Genelde tüm engelli derneklerimizin sıkıntıları ve sorunları hemen hemen aynıdır.Yerel idarecilerimizden Hangi noktalarda taleplerimiz olacak bu konular ile ilgili olarak arkadaşlarımız ile görüş alışverişinde bulunmak için bu ziyaretlerimizi biz bundan sonra daha sık gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretler aynı zamanda Engelliler için mücadele eden dernekler arasındaki birlik beraberliği de en üst seviyeye çıkartacaktır” dedi.

BİZİM AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün ise açıklamasında her ne kadar engelliler için mücadele eden ayrı ayrı dernekler olsakta sonuçta biz engellilerimizin sorunları için birlikte fikir alışverişleri yapıyoruz asla aramızda ayrı gayrı yoktur. Bir birimizin dertlerinin sıkıntılarının çözümü için gerektiğinde birlikte hareket ediyoruz” dedi. Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün  “Bizler Altı Nokta Körler derneği üyeleri olarak bir zamanlar Necdet Beyin başkanlık yapmış olduğu Özürlüler Derneğinin üyesiydik. Genel olarak biz ilkeli olmak şartıyla tüm engelliler ile bir arada tepkiler koyabiliyoruz ve düzenlenen etkinliklerde birlikte hareket edebiliyoruz. Altı Nokta Körler Derneğindeki arkadaşlarımızın olduğu gibi genel anlamda tüm engelli kardeşlerimizin çok ciddi dertleri ve sıkıntıları var. Her dernek kendi sorunlarını kendi içerisinde çözmek için büyük bir gayret ve özveri ile çalışıyor. Ancak engellilerimizin genel sorunları olduğunda hemen bir araya gelerek birlikte hareket edebiliyoruz. Çünkü birlikten kuvvet doğar diyen Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Üstün “Bizler Altı Nokta Körler Derneği Yönetimi ve Üyeleri ile Zihinsel Engelliler Derneği başkanımız Necdet yaman ve arkadaşlarının düzenlediği tüm etkinliklere katılıyoruz. Aynı şekilde onlarda etkinliklerimizde hiçbir zaman yalnız bırakmadılar” ben dernek üyelerimiz Adına Kendilerine Bu Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum” dedi.


 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SAĞLIK

1441 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 92
 Dün : 626
 Toplam : 1967594
 Ip No : 3.149.254.35
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.