Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Fethiyespor Balıkesir’den Bir Puan Çıkardı
   
 Fethiyespor Balıkesir’den Bir Puan Çıkardı

Fethiyespor Balıkesir’den Bir Puan Çıkardı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.01.2014 - 23:14:53 


PTT 1. Ligin 21. haftasında Deplasmanda Balıkesirspor’a konuk olan Fethiyespor karşılaşmadan bir puanı 90. dakikada Balıkesirspor’lu Murat Sözgelmez’in kendi kalesine attığı golle elde etti.


PTT 1. Ligin 21. haftasında Deplasmanda Balıkesirspor’a konuk olan Fethiyespor karşılaşmadan bir puanı 90. dakikada Balıkesirspor’lu Murat Sözgelmez’in kendi kalesine attığı golle elde etti. Zorlu Balıkesir Deplasmanından 1 puanla ayrılan Fethiyespor Engin İpekoğlu ile yenilmezlik serisini de devam ettirdi. Balıkesir Atatürk Stadında oynanan ve FIFA hakemi Halis Özkahya’nın yönettiği maç ikinci yarıda atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Deplasmanda oynanan Balıkesirspor Fethiyespor maçını 250 civarında Fethiyespor taraftarı da izledi. İlk yarısı Golsüz eşitlikle berabere tamamlanan karşılaşmanın 52. dakikasında Togolu Lalawele'nin golüyle öne geçen ev sahibi Balıkesirspor 74. dakikada Aykut Çeviker'in rakibine yaptığı sert hareket sonrası gördüğü direk kırmızı kartla 10 kişi tamamladı. Fethiyespor Uzatma Dakikalarında Murat Sözgelmez’in kendi kalesine attığı golle skoru 1-1 yaparak sahadan bir puanla ayrıldı. Fethiyespor Deplasmanda elde ettiği bu bir puan ile puanını 18’e yükseltirken teknik Direktör Engin İpekoğlu ile çıktığı tüm maçlarda hiç yenilgi yüzü görmedi. Tek amaçlarının alt sıradaki düşme potasından çıkmak olduğunu vurgulayan Engin İpekoğlu, “Göreve geldiğimiz günden buyana bu 6. lig maçımız. Bu maçtan da mağlup olmadan dönme arzusundaydık. Maça baktığımızda ilk yarıda aslında takımımız saha içerisinde istediklerimizi yaptı. Ancak ikinci yarıda bugüne kadar yapmadığımız bireysel hatalar yaptık. Bunun sonucunda da gölü gördük. Daha sonra Balıkesirspor takımı özellikle 10 kişi kaldıktan sonra bütün riskleri alarak beraberlik golünü bulduk. O olmasa bile başka bir gol olurdu diye düşünüyorum, stoperimizi bile forvet hattına gönderdik. Balıkesir iyi bir takım, hedefi şampiyonluk. Tabii bizim de hedefimiz bir an önce alt sıralardan kurtulmak. Bu doğrultuda da emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah bundan sonraki içeride oynayacağımız Samsunspor maçını da kazanırız. Kendimizi o düşme potasının dışına atarız” dedi.

Stat: Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Gençerler, Ali Saygın Ögel

Balıkesirspor: Emrullah, Caner, Rıza, Hasan, İsmail, Aykut, Jabbie, Lalawele (Dk. 77 Ertuğrul Arslan), Muhammet (Dk.87 Burak), Ali Öztürk, Karikari (Dk.90 Murat)

Fethiyespor: Ndjock, Hakan, Zizic, Birol, Gökhan, Emre Öztürk, Kenan (Dk.77 Emre Okur), Krasniqi (Dk.57 Ali Dere), Artun (Dk. 57 Ufuk), Onur, Ahmet

Goller: Dk.52 Lalawele(Balıkesirspor), Dk. 90+2 Murat (kendi kalesine)(Fethiyespor) Kırmızı kart: Dk.74 Aykut(Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Ali Öztürk, Hasan, İsmail(Balıkesirspor), Gökhan, Ahmet(Fethiyespor)




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SPOR

2425 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 562
 Dün : 528
 Toplam : 1951346
 Ip No : 54.210.83.20
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.