Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

MHP’liler Meydana Sığmadı
   
 MHP’liler Meydana Sığmadı

MHP’liler Meydana Sığmadı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.03.2014 - 16:22:04 


Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaçulha’da düzenlemiş olduğu “Değişime Yürüyüş Gecesi”ne çok sayıda kişi katıldı. Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı geceye MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Seydikemer Belediye Başkan Adayı Erdal Eroğlu’da katıldı.


Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaçulha’da düzenlemiş olduğu “Değişime Yürüyüş Gecesi”ne çok sayıda kişi katıldı. Mustafa Yıldızdoğan’ın sahne aldığı geceye MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Seydikemer Belediye Başkan Adayı Erdal Eroğlu’da katıldı.

Gecede sahne alan Mustafa Yıldızdoğan şarkılarıyla MHP’lileri coştururken zaman zaman ülkücülere seslenerek “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de dediği gibi Türkiye’yi kalkındıracak olan tek siyasi hareket Milliyetçi Harekettir, Ülkücülük ise Milliyetçi Hareket Partisinde olur” dedi. Mustafa Yıldızdoğan’ın konuşması sloganlar ve ıslıklarla bölünürken çok sayıda kişi hep bir ağızdan Mustafa Yıldızdoğan’ın şarkılarına eşlik etti. Gecenin ilk konuşmasını Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay yaptı. Cengiz Çay konuşmasında “30 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler seçimleri artık yerel seçimlerden çıkmış ülkenin geleceği için atılması gereken bir adım haline gelmiştir. Mevcut iktidar döneminde halkımızın çektiği sıkıntıları ve ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişata dur demek günüdür.İlçemizde son günlerde hiç birimizin hoşuna gitmeyen olaylar oluyor.Bu olaylar üzerinden nemalanmak isteyen kişilerin olduğunu çok iyi biliyoruz.Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu duruma izin vermeyeceğiz.
Hiç kimse ülkücüleri sokağa döküp siyaset yapamaz.Görüyoruz ki sokaklarda yaşanan olayları ülkücülerin üzerine yıkmaya çalışıyorlar.
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu gergin süreci çok yakından takip ediyor ve hiçbir gencimizi bu provoke olayların içerisine katmıyoruz.Geçmiş dönemlerde biz bu olayları yaşadık. Kendimizi bu tür oyunların içerisinde bulduk.Ama biz gençlerimizi sokmayacağız. Elbet bir gün halk bu olayları kimin yaptığını, vatandaşı kimin yönlendirdiğini görecek ve sandıklarda onlara cevap verecektir. Burada bulunan halkımızdan konser sonrası doğruca evlerine gitmelerini sokaklardaki provoke olaylara karışmamalarını istiyorum. Lütfen sizden rica ediyorum kimsenin dolduruşuna gelmeyelim. Fethiye de birlik beraberliğimizi sokaklarda polisimize, askerimize taş atarak değil el ele verip 30 Martta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde oyumuzu Milliyetçi Hareket Partisine vererek Mehmet Üyük kardeşimizi başkanlığa getirerek onlara cevap verelim” diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Üyük ise konsere katılan vatandaşlara yaptığı kısa konuşmada “Yaklaşık iki aydan bu yana seçim çalışmalarımız kapsamında Fethiye ilçemizin köylerini tek tek dolaşarak vatandaşlarımızın elini sıkarak ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın büyük teveccühü ve ilgisi karşılaşıyoruz.Vatandaşlarımız gittiğimiz her yerde artık ilçemizde ve ülkemizde yöneticiler konusunda bir değişikliğin şart olacağını dile getiriyorlar. Halkımızın söylediği  değişimin adresi biziz, Milliyetçi Hareket Partisidir. Önce Allah’ımıza sonra da sizlere sığınarak bu yolculukta ilerliyoruz.Ve gördük ki halkımızda bizim samimiyetimize inanıp güvenerek bizlere teveccühlerini gösteriyorlar.Toplumumuzun her bireyin faydalanabileceği ve ilçemizin çağa ve teknolojiye uygun bir konuma gelmesi için çok güzel projeler hazırladık.Meclis üyesi listemizi seçkin kişilerden değil halkımızın içinden seçtik ve sizlerin oylarına sizlerin hizmetkarınız olabilmek için talibiz” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

2593 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 51
 Dün : 315
 Toplam : 1969058
 Ip No : 3.22.171.136
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.