Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

“Efendi Olmaya Değil, Hizmetkarınız Olmaya Talibiz”
   
 “Efendi Olmaya Değil, Hizmetkarınız Olmaya Talibiz”

“Efendi Olmaya Değil, Hizmetkarınız Olmaya Talibiz”
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.03.2014 - 16:49:22 


Büyükşehir yasasıyla 41 mahalleden oluşan Fethiye’nin her mahallesine yapacakları insan odaklı yatırım ve hizmetlerle 41 kere maşallah dedirteceklerini söyleyen Eryılmaz, “Efendi olmaya değil, hizmetkarınız olmaya talibiz” dedi.


Büyükşehir yasasıyla 41 mahalleden oluşan Fethiye’nin her mahallesine yapacakları insan odaklı yatırım ve hizmetlerle 41 kere maşallah dedirteceklerini söyleyen Eryılmaz, “Efendi olmaya değil, hizmetkarınız olmaya talibiz” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Menteşeoğlu Mahallesi sakinleriyle buluşan Ak Parti Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhsin Eryılmaz, İlçe Teşkilatı ve belediye meclisi üyesi adayları coşkulu bir kalabalıkla karşılandı.  Menteşeoğlu Mahallesi’ndeki coşkulu kalabalık karşısında duygulandığını söyleyen Ak Parti Fethiye belediye Başkanı Adayı Muhsin Eryılmaz burada da projeleri hakkında bilgi verirken, bütün projelerin başında insan olacağını söyledi. “Yeni ve büyük Fethiye için” bu dönem hizmet dönemi olacak” diyen Muhsin Eryılmaz, bu dönemin Fethiye’nin hükümetle buluşma dönemi olacağını belirterek büyükşehir yasasıyla oluşan yeni yapı hakkında bilgiler verdi. Muğla il genelinde büyükşehir belediyesi ve 13 belediye olacağını, Fethiye’nin de belde ve köylerin mahalleye dönüşmesiyle 41 mahalleden oluştuğunu belirten Eryılmaz, sadece misafir odasında değil hizmeti 41 mahalleye yayacaklarını söyledi. “Muğla’mızda şu an 61 tane belediye var. 30 Mart’tan sonra 14 belediye olacak. Bunlardan biri büyükşehir belediyesi 13’ü ilçe belediyeleri. Özel idare kalkıyor biliyorsunuz. Köylerimiz mahalleye dönüşüyor. Ama şu an merkezimizde 15 mahalle var. Merkez mahallelerimiz, beldelerimiz ve mahalleye dönüşen köylerimizle birlikte Fethiye’nin 41 mahallesi olacak. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde inşallah 41 mahallemize 41 kere maşallah dedirtecek hizmetler yapacağız.” dedi.

HİZMET YAPMADAN SEVDA OLMAZ

Ak belediyecilikte belediyede işi olan herkese saygılı davranılacağını da belirten Eryılmaz, efendi olmaya değil, hizmet etmeye talip olduklarını vurguladı. “Belediyeye gelen her kim olursa olsun diyeceğiz ki teyzeciğin, ablacığım, dayıcığım, amcacığım ne derdiniz, ne sorununuz var?  Sizin için ne yapabiliriz? Önce bu sorulacak. Eğer yaşlıysanız o sorunu, istediğinizi görevlilerimiz ilgili birimle çözecek. Fethiye ve insanimiz esas bizim sevdamız. Öyle kuru kuruya sevda olmaz.” dedi. Mahalle sakinlerinden birisi ise “Behçet bey bizden oy istedi. Önce misafir odasını, ardından da diğer mahallelere hizmet götüreceğiz dedi. 15 yıldan beri misafir odası bitmedi. Biz mahallemize hizmet istiyoruz. Ara sokaklarımızın yapılmasını, pazar yerimizin de üzerinin kapatılmasını istiyoruz” demesi üzerine Belediye Başkanı adayı Muhsin Eryılmaz, “Biz göreve hazırız.

 
Fethiye’de un var, şeker, yağ var. Ama helva yapacak ustaya ihtiyaç var.
Bu işin de ustası biziz. İşte kadromuz, işte tecrübe” dedi.

TOKİ Fethiye’ye gelecek. Fethiye’de döşenen parke taşından katılım payı alınmayacağını, her mahalleye eşit hizmet götürüleceğini söyleyen Eryılmaz, “camilerin bakım ve onarımı, okulların bakım ve onarımı bize ait. Definle ilgili bütün işlemler bize ait. İnşallah Fethiye’ye TOKİ’yi getirip vatandaşımız için ekonomik konut üreteceğiz. Uygun yerlerde TOKİ binaları yapılacak. Fethiyeliler ucuz fiyata ev sahibi olacak. Buna sadece Fethiye Belediyesi’nin gücü yetmez” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

1811 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 503
 Dün : 626
 Toplam : 1968005
 Ip No : 3.141.199.243
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.