Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Turizm Haftasına Mehterli Açılış
   
 Turizm Haftasına Mehterli Açılış

Turizm Haftasına Mehterli Açılış
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.04.2014 - 23:21:52 


Fethiye 38. Turizm Haftası Kutlama Programı Fethiye Evi önünden başlayarak Beşkaza Meydanında son bulan Kortej Yürüyüşü ile başladı.


Fethiye 38. Turizm Haftası Kutlama Programı Fethiye Evi önünden başlayarak Beşkaza Meydanında son bulan Kortej Yürüyüşü ile başladı.

Fethiye Evi önünden başlayan ve Beşkaza Meydanında son bulan Fethiye 38. Turizm Haftası Programı kapsamındaki kortej yürüyüşüne Kaymakam Ekrem Çalık, Belediye Başkanı Behçet Saatcı Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında olduğu için yerine vekaleten Mehmet Ünsal, Başsavcı Zekeriya Beyazıt, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Fetob Başkanı ve TÜROFED Başkan Yrd. Yavuz Torunoğulları, bazı mülki amirler, Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Beşkaza Meydanına kadar süren kortej yürüyüşünün ardından küçük bir tören gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende İlçe Turizm Danışma Sorumlusu Güler Uymaz “Bölgemiz turizm yerleri ve turizm sporları açısından çok zengin bir duruma sahip.2013 turizm sezonunda ilçemiz 650 Bin yerli 650 Bin yabancı olmak üzere 1 Milyon 300 Bin turisti ağırladı.375 Bin turist ilçemizde günü birlik ve haftalık teknelerde gezinti gerçekleştirdi.
Turizm amaçlı spor dallarında “jeep safari, yamaç paraşütü vb.” 50 firmada toplam 255 Bin turist misafirimizi ağırladık. İnşallah 2014 yılı yaz sezonunda da geçen yıla oranla daha güzel hizmetler vererek daha güzel gelirler elde ederiz “diye konuştu.
 Uymaz’ın konuşmasının ardından Fethiye ilçesi Dünya da eşi benzeri olmayan bir yere sahip diyerek sözlerine başlayan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; “Fethiye ilçesi Allah’ın güzellikleri bolca verdiği bir ilçe. Babadağ, Ölüdeniz, Çalış Plajı, Kabak Koyu, Faralya, Kelebekler Vadisi ve Göcek Koyları ile eşi benzeri olmayan bir bütün. Ayrıca turizm çeşitliliği ile de çok zengin bir yer.Geçen yıl 1 Milyon 300 Bin turist misafir ağırlamamıza rağmen  turizm işletmecileri ve turizm sektöründe çalışan vatandaşlarımız istedikleri ücretleri alamadılar.Bu durum işletmecinin bir birine karşı rekabeti durumunda fiyat kırmasından kaynaklanıyor.Bir diğer neden ise ilçemiz de turizm sezonunun daha fazla güne yaymak ve turizm çeşitliliğini daha da fazlalaştırmak gerekiyor.Biz Fethiye Kaymakamlığı,Muğla Valiliği,Fethiye Belediyesi,Ticaret Odası ile birlikte turizmin daha da gelişmesi için elimizden geldiğince çalışacağız.2014 turizm sezonunda tüm Fethiye halkına ve turizm esnafına, çalışanlarına hayırlar getirsin” dedi. Konuşmaların ardından Turizm Haftası nedeni turizm ile ilgili branşlarda yarışarak başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  TURİZM

994 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
 Bugün : 141
 Dün : 626
 Toplam : 1967643
 Ip No : 3.147.66.178
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.