Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Ocakköy De Orka Grup Bünyesine Katıldı
   
 Ocakköy De Orka Grup Bünyesine Katıldı

Ocakköy De Orka Grup Bünyesine Katıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.04.2014 - 14:51:01 


Fethiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Ocakköy Tatil Köyü’nü bünyelerine kattıklarını söyleyen Orka Hotels Şirket Ortağı ve CEO’su Yavuz Torunoğulları, Çalış’ta yeni bir otel projesine yöneldiklerini açıkladı


Fethiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Ocakköy Tatil Köyü’nü bünyelerine kattıklarını söyleyen Orka Hotels Şirket Ortağı ve CEO’su Yavuz Torunoğulları, Çalış’ta yeni bir otel projesine yöneldiklerini açıkladı.

Orka Hotels CEO’su ve FETOB Başkanı Yavuz Torunoğulları, 2013 sezonunu değerlendirerek, 2014 yılı için öngörülerde bulundu. Orka Hotels bünyesine kattıkları Ocakköy Tatil Köyü’nün 1 Mayıs’ta faaliyete gireceğini söyleyen Torunoğulları ile ileriye dönük yatırımları hakkında konuştuk. Sektörde aile olarak 20 yıllık bir geçmişleri olduğunu ifade eden Torunoğulları, son 5 yılda konaklama sektörüne ağırlık verdiklerini dile getirdi. Turizmdebusabah’ın haberine göre, Thomas Cook’un Sentido markası ile franchise anlaşması imzaladıklarını ve Marmaris’te bu sezon açılacak olan Sentido Orka Lotus Beach Hotel’in son 5 yıl içinde açtıkları altıncı otel olduğunu söyleyen Torunoğulları yeni yatırımları hakkında şunları söyledi:

 “İleriye yönelik olarak Fethiye bölgesinde olmasını planladığımız bir otel projemiz var. Bu yıl sonunda inşaatına başlamayı düşünüyoruz. Yine Fethiye’de Ocakköy adı altında yaklaşık 25 yıllık bir işletme vardı. O işletmeyi Orka Hotels bünyesine kattık. Bu çok yeni bir anlaşma. Bu yaz içerisinde de Orka ismi ile faaliyet göstermeye başlayacak fakat Ocakköy isminin bir geçmişi olduğu için onu da korumak istiyoruz. Ocakköy hazır bir otel, hemen 1 Mayıs’ta faaliyete başlayacak. Bir sonraki yıl da otelde bir restorasyon çalışması yapmayı planlıyoruz. Biz aile olarak sabit yatırımlarımızı turizm ve konaklama sektörüne odakladık. Dolayısıyla Marmaris İçmeler’deki Sentido Orka Lotus Beach Hotel açıldıktan sonra Çalış’ta yeni bir otel yatırımı yapacağız. Bizim hayalimizde olan bölgelerden biri de Antalya. Bahsettiğim yatırımları tamamladıktan sonra Antalya tarafında bir arayışa gireceğiz. 2013 yılının değerlendirmesini yapan Torunoğulları, Gezi olaylarından sonra Temmuz’un ilk iki haftasında sadece Fethiye bölgesinde değil, Türkiye genelinde hizmet veren tüm otellerde sorunlar yaşandığını belirterek şunları söyledi.

“O 15- 20 günlük süredeki kayıplar olmasaydı belki 2013 Türkiye’de tüm rakamların yeniden yazıldığı bir yıl olacaktı. Ama buna rağmen toplam olarak değerlendirdiğimizde bence Türkiye 2013′ü başarılı geçirmiştir. Biz de Orka Hotels olarak çok iyi bir yıl geçirdiğimizi gördük. Bu yıl da hem işletme sayımız arttı hem de otellerimize sürekli gelen misafir sayımız arttı. Bizi şu anda endişelendiren tek şey 31 Mart’a kadar beklediğimiz erken rezervasyonların düşük kalması. Onu da bu tarihten sonra yapacağımız satışlarla toparlayacağımızı düşünüyorum.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  TURİZM

2188 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 564
 Dün : 723
 Toplam : 1963488
 Ip No : 18.118.30.253
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.