Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Nursel Özdemir’den Örnek Bir Çalışma Daha
   
 Nursel Özdemir’den Örnek Bir Çalışma Daha

Nursel Özdemir’den Örnek Bir Çalışma Daha
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.05.2014 - 01:30:02 


10-16 Mayıs engelliler haftası kapsamında Özel Nursel Özdemir engelli öğrencileri örnek bir hizmete imza attılar. Seydikemer ilçesi çıprı mevkiine yaklaşık 4 dönümlük alana yüzlerce fidan dikildi.


10-16 Mayıs engelliler haftası kapsamında Özel Nursel Özdemir engelli öğrencileri örnek bir hizmete imza attılar. Seydikemer ilçesi çıprı mevkiine yaklaşık 4 dönümlük alana yüzlerce fidan dikildi. Dikime zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler katıldı. Fidan dikiminden sonra Seydikemer Orman İşletme Müdürü Eşref Şen öğrenci, aileler ve kurum personellerine meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

Fidan dikimine Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Garnizon Komutanı Mehmet Şenyiğit, Orman İşletme Müdürü Eşref Şen,  Nursel Özdemir özel eğitim kurumları yetkilileri Salih Dündar, Ramazan Uysalcan ve Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezi Müdürü Serap Göksan’da katıldılar. Engelli öğrenciler Hatıra ormanı oluşturarak doğa koruma etkinliği yapıldı, Doğal çevre sağlıklı yaşam için örnek bir çalışmaya imza attılar ve de çok güzel bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiler. Engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Seydikemer Kaymakamı Sayın Muammer Köken “Nursel Özdemir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinin maşallahı var İstanbul’a bile festival için gittiler. Güzel ve başarılı çalışmalarını görüyoruz. Takdir ediyoruz.  Bugün burada da çok keyifli bir etkinlik yaptık beraber. Daha önce de bazı ortak faaliyetlerde birlikteydik. Öğrencilerini ve ekibi kutluyorum” dedi.

Engelli öğrencilerle birlikte fidan dikimine yardımcı olan ve sıcakkanlılığı ile tüm öğrencilerle yakından ilgilenen Seydikemer Orman İşletme Müdürü Sayın Eşref Şen “Daha öncelerden bunu planlamıştık ancak hafta sonlarının yağışlı ve zeminin çamur olmasından dolayı gerçekleştirememiştik.

Nursel özdemir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile bugün burada ağaç dikme etkinliği gerçekleştiriyoruz.  İnşallah seneye bakımlarını da beraber yapacağız.  Engelli öğrencilerimiz örnek bir davranış sergilediler. Başta kurumun yöneticileri ve öğrencileri ile ailelerini kutluyoruz. Başarılı çalışmalarının devamlarını diliyoruz. Dikilen bu ağaçlardan oluşan koruda inşallah birlikte oluruz yine.’’ dedi

Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve rehabilitasyon merkezi şirketi ortağı Psikolojik Danışman Salih Dündar “Bugün burada engelliler haftası kapsamında yeni bir etkinlik daha yapıyoruz. Bizler kurum olarak engelliler haftasının engellilerin bir şeyler beklediği günler değil tam tersine hayatını içine dahil olan bu hayatın birer parçası olan bireyler olarak katılmasını istiyorduk ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Herkesin bildiği gibi bu haftada sürekli biçimde etkinlikler planladık, planlanan etkinliklere katıldık, ve haftayı dolu dolu geçirdik. Bu etkinliğin planlanmasında bizlere destek olan orman işletme müdürümüz sayın Eşref Şen ve sürekli bizlerle birlikte etkinliklere katılan engellileri bu alanda yalnız bırakmayan kaymamamız Sayın Muammer Köken’e ve Garnizon Komutanımız Mehmet  Şenyiğit’e  teşekkür ediyoruz. Bizler Seydikemerimiz ilçe olduktan sonra hep beraber ortak çalışmalarda bulunuyorduk. Önümüzdeki günlerde de farklı faaliyetlerde buluşmak üzere ekibimize ve ailelerinde teşekkür ediyoruz“ dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  GÜNCEL

3443 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 551
 Dün : 503
 Toplam : 1962752
 Ip No : 18.118.1.232
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.