Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Mehmet Soydemir’den Harun Sağır’a Tam Destek
   
 Mehmet Soydemir’den Harun Sağır’a Tam Destek

Mehmet Soydemir’den Harun Sağır’a Tam Destek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.05.2014 - 23:52:01 


Geçtiğimiz günlerde kurulum sürecini tamamlayarak faaliyete başlayan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun Sağır’ı ziyaret eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir


Geçtiğimiz günlerde kurulum sürecini tamamlayarak faaliyete başlayan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun Sağır’ı ziyaret eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir” Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası için Harun Sağır’ım büyük fedakarlıklar yaptığını ve kendilerinin her zaman Harun Sağır ve Seydikemer Esnaf Odasının Yanında olduğunu yapılması gereken ne varsa ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Beraberinde Başkan yardımcısı Veli Uysal ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı ziyaret eden Mehmet Soydemir Başkan Harun Sağır’a görevinde başarılar diledi. Soydemir ve Beraberindekileri kapıda Karşılayan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir’e Seydikemer Esnaf Odasının kurulumunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ilke ilgili olarak bir açıklamada bulunan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir “Seydikemer İlçemize yeni bir Odamız kuruldu. Bu odamızın kurulmasında Harun Sağır kardeşimiz çok büyük fedakarlıklarda bulundu. Kendisini bu anlamda kutluyorum. Bu süreçte Harun  kardeşimiz Kurucu Başkan olarak bir görev üstlendi. Her ne kadar Seydikemer Bizden ayrılmış olsa da buradaki esnaflarla gönül bağımız ve ilişkilerimiz devam edecektir. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanımız Harun Sağır Kurulum aşamasını tamamladı ve önümüzdeki günlerde ilk genel kurulunu gerçekleştirecek. Buda kurulum aşamasının resmen tamamlandığının bir göstergesi olacaktır. Seydikemer İlçemizde şuanda Esnaf Odasının yanı sıra Şoförler Odası ve Ziraat Odası da kuruldu” dedi

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ SOKMAYA HAZIRIZ.

Abi Konumundaki bir oda olarak Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasına her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurgulayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir “Harun Sağır Kardeşimiz Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurulum aşamasını tamamladıktan sonra bizlere ziyarete geldi. Bize bir adım gelene biz beş adım yaklaşırız. Biz buradaki esnaflarımızın da katkıları ile modern bir hastane ve bir de okul yaptık. Bizim çok büyük bütçelerimiz yok. Ama Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasını genel kurulunu gerçekleştirdikten sonra bizde elimizden gelen her türlü desteği kendilerine veririz. Kayanın altına olmasa bile taşın altına her zaman elimizi koymaya hazırız” dedi.

EV YAPANLA DÜĞÜN YAPANA YARDIM EDİLİR

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Harun Sağır ise “Öncelikle Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Mehmet Soydemir’e Başkan Yardımcımız Veli Uysal ve beraberindeki arkadaşlarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fethiye Esnaf Odası Bizim baba Ocağımız. Fethiye Esnaf Odası benim Fethiye’deki işyerimden dolayı üyesi olduğum bir oda. Fethiye ile bizim gönül bağımızı ayırmamız mümkün değil. Fethiye Esnaf odasının Yönetim ve Denetim Kurulunda bulunan en az 5-6 tane arkadaşımızın nüfus Kütüğü Seydikemer İlçesine kayıtlıdır. Bu durumda bizim ayrılmamız mümkün değildir. Göcek’ten Bekçilere kadar biz burayı her zaman bir bütün olarak görüyoruz. Seydikemer ve Fethiye’nin birlikte hareket etmesi neticesinde hem Muğla’da hem Ankara’da aşamayacağımız engel yoktur. 7 Haziran 2014 tarihinde ilk genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Genel kurulumuzu gerçekleştirip resmen çalışmalarıma başladıktan sonra Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası daha da büyüyerek faaliyetlerini sürdürecektir. Bizler her zaman Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Abi odamız olarak görüyoruz. Bu nedenle yapacak olduğumuz faaliyetlerimizde kendilerinin tecrübelerinden faydalanacağız.

Kendileri kurulum sürecinde de hiçbir zaman bilgi ve birikimlerini bizlerde esirgemediler. Sürekli kendilerinden fikirler aldık. Her zaman yanımızda oldular. Kendilerinden bizim bir talebimiz olamaz, ancak av yapanla düğün yapana yardımcı olunur derler. Tabi bizimde çeyiz eksiklerimiz var. Bu eksiklerde Mehmet Başkanımızın Bizlere desteklerini esirgemeyeceğine inancımız tamdır” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  GÜNCEL

3019 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 391
 Dün : 673
 Toplam : 1968565
 Ip No : 18.219.189.247
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.