Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü 1996–2013 yılları arasında sağlık meslek lisesinden mezun olan eski öğrencilerini düzenlediği pilav gününde bir araya getirdi.
İlk mezununu 1996 yılında veren Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü bu güne kadar mezun olan tüm öğrencileri bir araya getirmek için okul bahçesinde pilav günü düzenledi.
Okul bahçesinde düzenlenen pilav gününe Sağlık Meslek Lisesi Mezunları ve Okul Müdürü Ramazan Kuşçu’nun Yanı sıra Okulda görev yapıp emekli olan öğretmenler, halen çalışan öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen pilav gününde Sağlık meslek lisesinden mezun olan ve yıllar sonra bu organizasyon sayesinde ilk defa bir araya gelen birçok sağlık meslek lisesi mezunu bu organizasyon sayesinde bol, bol sohbet edip hasret giderirlerken günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.
Düzenlenen etkinlik hakkında bir açıklamada bulunan Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Kuşçu “Okul İdaresi olarak bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Pilav gününde 1996 yılından 2

013 yılına kadar okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi bir araya getirmek istedik. Daha önce bu pilav gününü bir şenlik havasında yapmayı planlamıştık. Ancak geçtiğimiz günlerde Soma’da meydana gelen Maden Faciasından dolayı bu şenliği iptal ederek sadece pilav gününe dönüştürdük. Mezun olan öğrencilerimizin çoğunluğu şehir dışında olmasında dolayı katılamadılar.
Biz bu organizasyonu bundan böyle geleneksel hale getirerek her yıl yapmayı planlıyoruz.
Bu mezunlar gününü önümüzdeki yıl daha programlı şekilde 1996 yılından buyana tüm mezun olan öğrencilerimizi tek tek davet ederek daha geniş katılımlı yapmak için çalışmaları şimdiden başlattık. Mezun olduktan sonra birçok öğrenci bir daha bir birleri ile görüşemiyorlar. Ama bugün bu organizasyon sayesinde birçok öğrencimiz yıllar sonra ilk defa bir araya gelmenin mutluluğu ve sevincini yaşadılar. Bu organizasyonumuza katılan tüm mezun öğrencilerimize ve diğer davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün düzenlenen bu etkinliğimize sponsor olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına da çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi mezunlarından Elif Totoş ise Ben bu okuldan mezun olmuş bir öğrenci olarak bu organizasyonun düzenlenmesinden dolayı son derece mutlu oldum. Mezun olduktan sonra aradan yıllar geçti ve birlikte mezun olduğumuz bir çok arkadaşımızı bir daha göremedik.
Ancak Okul idaresi tarafından düzenlenen bu organizasyon ile yıllar sonra birlikte okuyup mezun olduğum arkadaşlarımız ilk defa görüme şansım oldu. İnşallah bu organizasyon bundan sonra her yıl geleneksel olarak

yapılmaya devam eder. Bizde bu organizasyonun geleneksel hale gelmesi için elimizden gelen her türlü desteği yapmaya hazırız. Bu yıl ikincisi yapılan bu organizasyonda okul idaresi ile birlikte ben görev aldım. Bu organizasyonda her yıl farklı dönem mezunlarından bir arkadaşımız görev alacak geçen yıl bir başka arkadaşımız vardı bu yılda ben görev aldım. Önümüzdeki yılda bir başka dönem mezunu olan arkadaşlarımızdan birisi görev alacak. Amacımız bu faaliyeti önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı bir şekilde yapmaktır. Bu organizasyonun yapılmasına öncülük eden Fethiye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürümüz Ramazan Kuşçu ve okul öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.