Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Harmandar’a İlk Ziyaret Harun Sağır’dan
   
  Harmandar’a İlk Ziyaret Harun Sağır’dan

 Harmandar’a İlk Ziyaret Harun Sağır’dan
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.05.2014 - 20:15:11 


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne ataması yapılan Prof. Dr. Mansur Harmandar’a ilk tebrik ziyareti memleketi olan Seydikemer İlçesinden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibinden geldi.


Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne ataması yapılan Prof. Dr. Mansur Harmandar’a ilk tebrik ziyareti memleketi olan Seydikemer İlçesinden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibinden geldi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü görevinden istifa eden Prof. Dr. Mansur Harmandar Geçtiğimiz günlerde yapılan Rektörlük seçiminin ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından yeniden Rektör olarak atandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Mansur Harmandar’a ilk hayırlı olsun ziyareti ise Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’dan geldi. Aslen Seydikemer İlçesi Seydiler Köyünden olan prof. Dr. Mansur Harmandar 30 Yerel seçimleri öncesinde Rektörlük Görevinden istifa ederek Ak Partiden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Seçimlerin ardından yeniden Üniversitede yapılan Rektörlük seçimlerinde açık ara farkla birinci seçilen Harmandar Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tarafından yeniden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü olarak atadı.

Rektörlük atamasının yapılmasının ardından Mansur Harmandar’a ilk ziyaret ise memleketi Seydikemer İlçesinden geldi. Prof. Dr. Mansur Harmandar’ı Rektörlük makamında ziyaret eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır “Harmandar’a görevinde başarılar dileyerek 7 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası 1. Olağan Genel Kuruluna davet etti.

Ekibiyle birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kurucu Başkanı Harun Sağır “Daha önce uzun bir süre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Hemşerimiz Prof. Dr. Mansur Harmandar 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için bu görevinden istifa etmişti. Seçimlerin ardından Üniversitede yapılan Rektörlük seçimlerinde büyük bir farkla birinci olan ve Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül Tarafından ataması gerçekleştirilen Mansur Hocamıza hayırlı olsun demek için ziyarette bulunduk.

Aslen Seydikemer İlçesi Seydiler Köyünden olan Mansur Hocamızın yeniden Rektör olarak atanması bizleri son derece mutlu etti. Bizde bugün hem hocamıza görevinde başarılar dilemek hem de Odamızın 7 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan 1. Olağan Genel kuruluna kendisini davet etmek için ziyarette bulunduk. Mansur Hocamıza Rektörlük görevinde başarılı çalışmalar diliyoruz ve 7 Haziran tarihinde yapacağımız Genel Kurulumuzda kendilerini de ağırlamaktan son derece mutlu olacağımızı ifade etmek isterim” dedi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ise “Cumhurbaşkanımız tarafından Rektörlük atamamız geçtiğimiz günlerde yapıldı ve görevimize başladık. Atamamızın yapılmasının ardından ilk ziyareti hemşerilerimin gerçekleştirmesi beni fazlası ile memnun etti. Seydikemer İlçemiz yeni kurulan bir ilçe. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odamızda İlçemizde kurulan en büyük sivil toplum kuruluşudur. Harun Sağır Kardeşimiz gibi genç, başarılı ve girişken kardeşlerimiz sayesinde Seydikemer İlçemiz hızlı bir şekilde büyüyecek ve gelişecektir.
Ben ziyaretlerinden dolayı hemşerilerime çok teşekkür ediyor ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Kurucu Başkanı olan Harun kardeşimize de İlçemiz için yapacağı çalışmalarında başarılar diliyorum.
 Arkadaşlarımız 7 Haziran tarihinde yapacak oldukları ilk genel kurullarına beni de davet ettiler. Bende bir aksilik olmasa kendi memleketim olan Seydikemer İlçesinde yapılacak olan bu genel Kurula katılmak istiyorum” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 25 Puan Verildi
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  GÜNCEL

2303 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 824
 Dün : 723
 Toplam : 1963748
 Ip No : 52.15.112.69
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.