Fethiyeli bir hayırsever sıcak yaz gecesinde Saruhan Camiinde Teravih Namazı’ndan çıkan vatandaşları kar şerbeti ikramıyla serinletti.
Sarıhan Camiinde Teravih Namazını kılan cemaat, cami çıkışında Fethiyeli bir hayırsever tarafından kendilerine ikram edilen kar şerbeti ile serinlediler. Fethiye Eren Dağları’ndan getirilen karı pekmezle karıştırıp şerbet yapan
Şerbet Ustası Bekir Çam ve ekibi cami çıkışında cemaate sıcak yaz gecelerinde soğuk bir ikram yaptı. Dede mesleği olan kar şerbetçiliğini devam ettiren kar Şerbeti ustası Sıcak Yaz gecelerinde teravi Namazı çıkışında camilerde vatandaşlara ikram edilen kar şerbetini Fethiye’den 2 Bin 400 Metre yükseklikteki Eren Dağından getirdikleri kardan yaparak ikram ettiklerini kaydetti. Saruhan Camiinde Teravi Namazı çıkışında yaklaşık 300 Kişiye Kar Şerbeti İkramı yapıldığını kaydeden Bekir çam hayırseverlerimiz camilerde şerbet ikramı yapmak istiyorlar bizde gelip namaz çıkışında kar şerbeti yaparak dağıtıyoruz. Hayırseverlerimiz hangi camide isterlerse bizlerde o camide dağıtıyoruz. Bir kalıp kardan yaklaşık olarak 200 bardak şerbet çıkıyor” dedi. Kar Şerbeti Ustası Bekir Çam Sadece Camilerde değil düğün Nişan ve özel Günlerde de kar Şerbeti yaptıklarını kaydetti.