Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Ekmek İçin Ekmeleddin İhsanoğlu
   
 Ekmek İçin Ekmeleddin İhsanoğlu

Ekmek İçin Ekmeleddin İhsanoğlu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.07.2014 - 09:02:08 


Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP ve MHP’nin ortak çatı adayı Olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmaları için Platform oluşturulacak.


Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP ve MHP’nin ortak çatı adayı Olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmaları için Platform oluşturulacak. Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında CHP İlçe Başkanlığına seçilen Ali özgür Kullukçu ve Ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin gündemi ise Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için yapılacak seçim çalışmasıydı. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile Birlikte Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay “10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu ve ülke için bir dönüm noktası olduğunu belirterek Halkımızın Ekmek için Ekmeleddin Demesi gerekir” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bir açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay “ Bilindiği üzere 12 Temmuz cumartesi günü Cumhuriyet Halk partisi Bir genel kurul gerçekleştirdi. Bu genel kurulda İlçe Başkanlığına Avukat Ali Özgür Kullukçu seçildi. Bizde göreve yeni seçilen bu ekibe hayırlı olsun demek ve çalışmalarında başarılar dilemek adına bir nezaket ziyaretinde bulunuyor. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu şartların ne kadar ağır, ne kadar zor bir dönemeçten geçtiğini bildiğimiz için Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin çatı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nun açıklanması ile beraber dürüstlüğünden ve devlet adamlığından hiçbir şüphemizin olmadığı çatı adayı ve Türkiye’nin adayı diye nitelendirdiğimiz Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP İlçe Başkanımız ile beraber nasıl bir çalışma yapacağımızı görüşeceğiz.
Aynı zamanda bu yeni görevlerinin ağır olduğunu, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından önümüzdeki yıl yapılacak olan Milletvekilliği seçiminde çok büyük görevler düşeceğini, Siyasi partilerin Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu ve demokrasinin adına, Türkiye Cumhuriyetinin İlelebet payidar, Türk devletinin güçlü Türk Milletinin Mutlu olması adına tüm siyasi partilerin bu süreçte kol kola girmesi gerekmektedir. Bu anlamda bizim tüm siyasi partilerle kol kola olduğumuzu söylemek isterim. Önümüzdeki dönem çok kritik bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hem doğusunun, hem batısının, hem de komşularımızla olan ilişkilerimizin be kadar zor boyutlara geldiğini ve Türkiye’yi idare ettiğini sanan insanların meydanlarda insanları kamplara ayırdığını, geçtiğimiz yerel seçimlerde Kendi ürettikleri bir paralel yapı ile uğraşarak milleti nasıl böldüklerini gördük. Şimdi çok daha farklı bir şekilde 9 tane siyasi parti genel başkanının birleştiği Cumhurbaşkanı Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’nun siyaset bilmediğini bile söyleyerek yıpratmaya çalışan bir Başbakanla uğraşıyoruz. Şuanda onların orantısız bir güç kullandığını biliyoruz.
Başbakanlık makamını çok korkunç bir şekilde kullandığını ve bizim meydanlara inmemizi engellediğini Türk Milleti ile paylaşmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti için, Türk Milleti için Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’yi idare etme yarışı olduğunu ve içinde bulunduğumuz ekonomik koşullar ile siyasi koşulların Türkiye Cumhuriyeti Devletini önümüzdeki 10 Ağustos’ta Türk Milletinin yapacağı bir hata ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yeniden Siyasi, İdari otorite olarak bazı şeylerin değişeceğini Türk Milletinin bilmesini ve elini vicdanına koyarak bu seçimde ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu demesini rica ediyorum” dedi.

BİR BİLİM İNSANI OLARAK MEMLEKETİMİZE HİZMET ETMİŞTİR

Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ise “Cumhurbaşkanlığı seçimine çok az bir süre kaldı. Bu süreçte Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşerek Türk toplumsal mutabakatın sağlanması açısından çatı adayı olarak prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu açıkladı. Sadece CHP ve MHP değil bizim dışımızdaki 7 tane siyasi partide Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklediklerini açıkladılar.

Bizde bu bağlamda Fethiye’de Cumhurbaşkanlığı seçimini Fethiye platformu adı altında bir platform kurulması ve içinde siyasi partilerin yanı sıra tüm sivil toplum örgütlerinin platform dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu kendisi bir Türk Milliyetçisi aynı zamanda Atatürkçü. Şuanda gündemde olan Gazze olayları, Filistin davasında gerçekten haklı bir savunucu ve Filistin Devletinin Türkiye’deki devlet nişanına sahip tek kişidir. İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy’un manevi dergahından geçmiş, hem Necip fazılı, hem de Nazım Hikmet’i Arapçaya çevirerek Türk Milletini temsil etmiş, İstanbul Üniversitesi Bilim tarihini kurarak ve geliştirerek Bir bilim insanı olarak memleketimize hizmet etmiştir.
Aynı zamanda memleketimizdeki huzur, tahammülün ve hoşgörünün gelişmesi açısından, milletimizi tedirgin eden iç ve dış politika sorunlarının çözümü açısından tüm meclis ile işbirliği içerisinde çözüme ulaştırma noktasında halkı bölmeden, kimseyi aşağılamadan milletin özgürlüğü için çabalayan bir Cumhurbaşkanı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu hep beraber seçelim istiyoruz” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

1045 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 410
 Dün : 723
 Toplam : 1963334
 Ip No : 3.142.171.180
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.