28 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan ve halk arasında şeker bayramı olarak ta bilinen Ramazan Bayramına az bir süre kala şeker satışları da hareketlendi. Bayram Şekeri satan esnaflar Bayram şekerlerinin fiyatlarının 4 TL ile 12 TL arasında değiştiğini, hava sıcaklığının çikolata satışlarını etkilediğini kaydettiler.
Ramazan bayramına sayılı günler kala bayramlık şekerlerde vitrindeki yerlerini almaya başladı. Fethiye’de şeker fiyatlarının geçen yıla göre aynı olduğu belirtilirken satışların şuanda normal olduğu ancak Bayrama son bir iki gün kala hızlanmasının beklendiği kaydedildi. Fethiye’de

Şeker ve Lokum satışı yapan Mendoz Gıda Yetkilisi Enes Tuna Ramazan Bayramına az bir süre kaldı. Bizde bayramlık şeker satışlarımızı başlattık. Bayrama az bir süre var. Bu nedenle şeker satışları şuanda çok yoğun değil, ancak bayrama bir iki gün kala hatta Arife günü hareketli olmasını bekliyoruz. İşyerimizde her bütçeye göre şeker satışlarımız mevcuttur” dedi. Bayramda ikram edilecek Bayram Şekerlerinin Geçen yılki fiyatlarla aynı olduğunu söyleyen Enes Tuna “Bayramlık Şeker Fiyatlarımız 4 TL ile 12 TL arasında değişiyor. Çikolata Fiyatlarımız ise 4 TL ile 20 TL arasında değişmektedir. Kendi imalatımız olan lokum fiyatları ise 4 TL ile 10 TL arasında değişmektedir. Şuanda şeker ve Lokum satışlarımız iyi ancak hava sıcaklığından dolayı Çikolata satışlarında bir durgunluk var” dedi.