Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Seydikemer İhsanoğlu İçin Tek Yumruk, AKP Hariç
   
 Seydikemer İhsanoğlu İçin Tek Yumruk, AKP Hariç

Seydikemer İhsanoğlu İçin Tek Yumruk, AKP Hariç
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.07.2014 - 22:28:50 


Seydikemer ilçesinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyecek siyasi partiler bir araya gelerek halktan İhsanoğlu için destek istediler.


Seydikemer ilçesinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyecek siyasi partiler bir araya gelerek halktan İhsanoğlu için destek istediler.

10 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ortak çıkardığı ve daha sonra yedi siyasi partinin desteklediği İhsanoğlu, için Seydikemer ilçesinde ilçe başkanlıkları bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi ilçe başkanları ve CHP ile MHP Seydikemer Belediyesi Meclis üyeleri bir araya gelerek halktan Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istediler.

Halkın 10 Ağustos’ta neden Ekmeleddin İhsanoğlu’nu seçmeleri gerektiğine değinen Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, “10 Ağustos’ ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Türkiye ‘ nin ne kadar zor bir dönemden geçtiğini ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayının Ekmeleddin İHSANOĞLU ‘nun açıklanması ile toplumsal bir barış sağlanacağına inanıyoruz.10 Ağustos ‘ta vatandaşlarımız gidip oyunu mutlaka kullansın. Türk Milletinin elini vicdanına koyarak bu seçimde tercihini ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu demesini istiyoruz. Seydikemer CHP İlçe Örgütü olarak 10 Ağustos ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle çatı adayını CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP ve TSİP olmak üzere dokuz siyasi parti desteklemiş ve bu sayı gün geçtikçe artmaktadır. Bu partilerden ilçemizde örgütü bulunanlarla birlikte hareket etmek için bir platform oluşturmak amacıyla bir araya geldik. Bilindiği gibi Ortadoğu da cereyan eden iç savaşın bataklığına, ülkemizi yönetenlerin çabalarıyla saplanmış durumdayız. Ortadoğu da ve batıda itibarını yitiren bir Türkiye yaratıldı. Ayrıca terör örgütü ile yapılan gizli pazarlıklar sonucu içeride de itibarını kaybeden bir ülke yaratıldı. Kaybedilen bu itibarı yeniden tesis etmek için Prof. Dr . Ekmeleddin İHSANOĞLU üzerinde mutabakata varan ve gün geçtikçe güçlenen bir çatı oluşturuldu.

Neden Ekmeleddin İhsanoğlu; Evli ve üç çocuk babası olan, 5 dili ana dili gibi konuşan, çok sayıda kitap ve makalesi bulunan, 20’nin üzerinde dünya üniversitelerinden fahri doktora ünvanı  alan, Türkiye Cumhuriyeti devleti üstün hizmet madalyasına sahip, adına uluslararası ödül verilen tek bilim adamıdır. Ayrıca Birleşmiş Milletler Teşkilatı Kalkınma programı tarafından verilen “ Yenilik için Güney- Güney işbirliği ödülü”  ve UNESCO  İbni Sina Bilim madalyası almış, Bilim tarihine yaptığı katkılardan dolayı Alexandre Koyre madalyasıyla ödüllendirilmiş  dünyaca tanınan bir bilim adamıdır. Hiçbir siyasi partiye mensup olmayan hayatı boyunca İslam dünyasının bekası  için çalışmış bir mücadeleci, Türkiye’ nin uluslararası itibarı en yüksek isimlerinden,“Allah vatanımın tüm evlatlarını, kendi evlatlarımdan ayırmayı nasip etmesin” diye dua eden bir Milliyetçi, “Atatürk ‘ ü ve devrimlerini sahiplenmemek, tarihimizi sahiplenmemek anlamına gelir “ diyen bir Atatürkçü, Filistin davasının en büyük savunucusu, Filistin ‘ in ülkemizde “Devlet Nişanı “ verdiği tek kişi,  “Sorunlar sopayla çözülmez, gizli pazarlıklarla hiç çözülmez. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır” diyen bir sorun çözücü.

Milli Şairimiz Mehmet Akif ‘ in manevi dergahından geçmiş, hem Necip Fazıl’ı, hem Nazım Hikmet’i Arapçaya çevirmiş bir gönül adamı. Küçük yaşta yetim kalmış, yoksulluğun her türlüsünü yaşamış, gurbetçiliğin bütün acısını çekmiş bir halk çocuğu, Eşi Füsun Hanım’ a ilk günden beri bitmeyen sonsuz aşkla bağlı bir sevdalı olduğu için Cumhurbaşkanı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu’dur” diye konuştu.

Bu yıl ilk defa Cumhurbaşkanını halkın kendi seçecek olduğu seçimlerde biz MHP ve ülkücüler olarak Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nun sonuna kadar arkasındayız. Şunu artık net olarak görüyoruz. Türk Milleti barış, dostluk, kardeşlik, sınıflandırılmamak gibi çok insani duyguların hâkim olduğu bir kişinin Cumhurbaşkanı olmasını canı gönülden istemektedir diye belirten Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Av. Abdullah Küçükbozbaş ise, “Öncelikle Ramazan ayının Türk ve islam alemine huzur ve mutluluklar getirmesini Cenabı Allahtan niyaz ederim. İnşallah rabbim bize gelecek ramazanlarda da mutlu huzurlu ve kardeşlik içersinde yaşamayı nasip eder.

Hepimizin malumu 10 ağustos 2014 günü Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu eğer seçilemezse de 24 ağustos 2014 günü 2.turu yapılacaktır. Ülkemizde ilk defa Cumhurbaşkanını vatandaşlarımız oyları ile doğrudan seçecektir. Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin milletimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.İnşallah barış ve dostluk içinde her noktadan eşit şartlarda olmasa da kardeşlik içersinde bir yarışın olmasını temenni ediyorum.Bilindiği üzere 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ve MHP olarak uzlaşı ile Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu’ nu aday olarak göstermiştir.Bizler MHP ve ülkücüler olarak Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu' nun sonuna kadar arkasındayız. Şunu artık net olarak görüyoruz. Türk Milleti barış, dostluk, kardeşlik, sınıflandırılmamak gibi çok insani duyguların hâkim olduğu bir kişinin Cumhurbaşkanı olmasını canı gönülden istemektedir. Bu isteklere cevap verebilecek aday olan Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu’ nu CHP, MHP nin önerisi ile DP, DSP, BTP, LDP, BBP, TSİP(Türkiye Sosyalist İşçi Partisi) Devrimci Halk Partisi ve Hak ve Adalet Partisi’ de destekleme kararı alarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı adayı olarak Sn. İhsanoğlu’nu destekleme kararı almış ve halkın adayı olduğunu da herkese göstermiştir.

Prof Dr Ekmeleddin İhsanoğlu hem akademik kariyeri, hem diplomatik kariyeri, insanlığı,sevecenliği ve mütevaziliği ile Türk Milletinin aradığı Cumhurbaşkanlığı vasıflarına fazlası ile sahip bir insandır.Bizler MHP olarak halkımızın böyle düzgün, toplumun tamamını kucaklamak isteyen ve şaibesiz bir kişiye sahip çıkacağına onu cumhurbaşkanı olarak seçeceğine canı gönülden inanmaktayız.Özellikle son dönemlerde çevremizde yaşanan olaylara bakıldığında Sayın İhsanoğlu Gerek İslam dünyası, Gerek batı dünyası olan ilişkilerinden gerekse uluslar arası diplomasiyi çok iyi tanımasından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Milletini çok iyi temsil edebileceği ve Türkiye’nin kaybolmuş itibarını yeniden sağlayabileceği ve en önemlisi de parlamenter sistemin Devamı için gerekli olduğu kanaatindeyiz.

Artık bazı şeyler su yüzeyine çıktı. Bir taraftan ben büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyım diyeceksin diğer taraftan Filistin ve Gazze için sahte gözyaşı dökeceksin. Bir taraftan İsrail’e yakıt sağlayacaksın, oğlunuzun gemicikleri İsrail ile ticaret yapacak diğer taraftan da Filistin ve Gazze için yardım toplayacaksın. En önemlisi de halen boynunda Yahudi Cesaret Madalyası takarak Filistin Halkının yanında olduğunu söyleyeceksin.

Artık insanlarımız gerçeği görmüştür. Mısırda Rabialar için gözyaşı dökenler burnumuzun dibindeki Türk ve Müslüman olan Türkmen kardeşlerimizin katline seyirci kalmaktadırlar. Aday Erdoğan Türkmen Kardeşlerimiz için kılını dahi kıpırdatmamaktadır. Kendisi Başbakan iken bile Cumhurbaşkanın üstünde gören biri, Cumhurbaşkanı olursa ne olur bunu da Türk Milletinin takdirine bırakıyorum. Biz Yeni Türkiye değil Ne Mutlu Türküm diyebilen bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Biz inanıyoruz ki; 10 Ağustos 2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimin ilk Turunda Türk Milleti Sevgi, Saygı ve kardeşlik Ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu’ nu Tercih edecektir” dedi.

 




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

1166 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
 Bugün : 403
 Dün : 723
 Toplam : 1963327
 Ip No : 3.139.72.78
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.