Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Göcek Sağlık Kabinini Hizmete Açıldı
   
 Göcek Sağlık Kabinini Hizmete Açıldı

Göcek Sağlık Kabinini Hizmete Açıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.08.2014 - 18:21:09 


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 30 Mart Yerel seçimler öncesinde Göcek halkına söz verdiği Göcek Sağlık Kabini yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı.


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın 30 Mart Yerel seçimler öncesinde Göcek halkına söz verdiği Göcek Sağlık Kabini yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı. Göcek halkının isteği üzerine Fethiye Belediyesi Göcek Sağlık Kabini haftanın 7 günü saat: 17.00 ile 24.00 arasında, hafta sonu ise 08.00 ile 12.00 arasında hizmet verecek.

Seçimlerin geçmesiyle birlikte aciliyeti olan işler arasında yer alan Göcek Sağlık Kabinini hemen meclise taşıyan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Sağlık Bakanlığı’nın görevleri içerisinde olmasına rağmen Göcek Sağlık Kabinini yaparak Göcek halkının ve bölgeye gelen misafirlerin hizmetine açtı. Özellikle Göcek sakinlerinin ve tatilcilerin gece iğne dahi yaptırabileceği bir alanın olmamasından kaynaklanan sorunlardan dolayı Fethiye Belediyesi Sağlık Kabininin hizmete açılmasıyla bölgenin en büyük sorunlarından bir tanesini çözülmüş oldu. Enjeksiyon, pansuman, küçük cerrahi müdahale gibi hemşerilik hizmetlerinin belirlenen saatler içerisinde verileceği Fethiye Belediyesi Sağlık Kabininin açılışı yapılan mütevazi törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde Göcek sakinlerine bir konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Her şeyden önce hayırlı uğurlu olsun. Kabin benim bildiğim soyunma kabini, duşa kabin böyle şeylere kabin deniliyor.

Göcek Sağlık Kabini ismini ben arkadaşlarıma sordum. Doktor arkadaşım bana, ‘Başkanım hemşire hanımların hizmet verdiği yerlere kabin denir’ dedi. Onu da öğrenmiş olduk. Bu bizim belediyecilik anlayışımıza göre küçük bir yatırım veya hizmet. Seçimlerde Göcek’te hangi kapıyı çaldıysak, kimle konuştuysak, bize en fazla bu işten bahsedildi. Vatandaşlar, ‘Saat 17.00 dan sonra biz iğne yaptıracak, ola ki yaralanmalara müdahalede bulunulacak bir sağlık ekibimiz Göcek’te yok’ dediler. Bunu biz sağlayalım diye arkadaşlarımızla görüştük. Bu anlamda tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarında desteğini alarak Belediye’nin bir birimini bu hale getirerek sizlerin hizmetine açtık. İnşallah ihtiyaç olmaz. İhtiyaç olması halinde de buradan şifa bulmanızı temenni ediyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlarıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

GÖCEK’TE HİZMETLER SÜRECEK

Başkan Behçet Saatcı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Göcek bizim dünyaya açılan kapımız. Bizim yüz akımız olacak bir bölge. Bu anlamda Özel Çevre Koruma Kurumunun ilan edildiği 1988 yılına dönerek Rahmetli Özal’ı anıyorum.  Belki de Göcek ÖÇKK bölgesi olarak ilan edilmeseydi, ranta ve betona çoktan teslim olmuştu. Bu da rahmetli Özal’ın bir eseri oldu. Fethiye Belediyesi olarak imkânlarımız nispetinde Göcek’imize hizmet etmeye sürdüreceğiz. Ki zaten bizim ifademizle, ‘seçimle gelen insanların mazeret lüksü de yoktur’ Öncelikle Belediye Marinasını adam gibi yapacağız. Arkasından ETİ Bank bölgesinde bulunan plajımızı denize girilebilecek bir şekle getirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki yıl da peyzaj ve taş döşemelerini de olduğu gibi Göcek’e yakışır hale getireceğiz. Başkan Saatcı’nın konuşmasının ardından Göcek Sağlık Kabini bölge sakinleriyle birlikte açılışı gerçekleşti. Başkan Behçet Saatcı sağlık merkezinin ilk hastası oldu. Tansiyonunu ölçtüren Saatcı, ölçüm bitmeden ‘12-8’ dedi. Başkan Behçet Saatcı’nın tansiyonu ‘13-8’ çıktı. Açılış sonrasında makamında vatandaşları ağırlayan Saatcı, aynı anda çok kişinin kendisini makamında ziyaret ettiğinden dolayı makam koltuğunu kendisine ziyaret eden yaşlı bir vatandaşa oturttu. Saatcı makam odasında misafir koltuklarına geçerek, bölge halkını dinledi.

 




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SAĞLIK

1219 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 791
 Dün : 723
 Toplam : 1963715
 Ip No : 3.142.173.227
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.