Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi B Blok kaba inşaatının yapımı için Çapa inşaat ile sözleşme imzaladı.
Turizm ve tarım sektörünün ağırlıklı olduğu ilçemizin bir kültür ve öğrenci şehri yapılması, geleceğin Fethiye Üniversitesi'nin temellerinin atılması konusundaki çalışmalara destek olmak amacıyla, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Belediyesi ile hayırsever işadamları tarafından 07.09.2012 tarihinde kurulmuş olan Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, 08.05.2014 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Fethiye İşletme Fakültesi B blok 'unun yapımına ilişkin protokol imzaladı.
İmzalanan protokol sonrası çalışmalarına hız kesmeden devam eden dernek, inşaatın bir an önce yapılması konusunda fiyat tekliflerini aldı ve en uygun fiyatı veren ÇAPA İNŞAAT firması ile İşletme Fakültesi B Blok kaba inşaatının yapımı sözleşmesini imzalandı. Sözleşme imza töreninde dernek başkanı Erdoğan Gavcar; “Tek amacı Fethiye'

mizi kültür ve öğrenci şehri yapmak için kurulan Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği İşletme Fakültesi'ne yapımını üstlendiği B Blok hizmet binasını bir an önce
kazandırmayı hedeflemektedir. Fethiyeli hayırseverlerin bu zamana kadarki derneğe olan destekleri son derece önemliydi. Bu nedenle Fethiye'mize yeni bir değer katmak, geleceğin Fethiye Üniversitesi ile beraber ilçemizin kültür ve öğrenci şehrine dönüşmesini sağlamak adına Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneği, Fethiyeli hayırseverlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktadır” dedi.