Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

“Reis Kafe” Hizmete Açıldı
   
 “Reis Kafe” Hizmete Açıldı

“Reis Kafe” Hizmete Açıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.10.2014 - 19:03:29 


Eski görünümüyle Göcek’e ve Göcek bölgesine gelen misafirlere yakışmayacak halde olan, Göcek sahilinde ki Belediye Kafe, Fethiye Belediyesi tarafından onarımı yapılarak Göceklilerin hizmetine açıldı.


Eski görünümüyle Göcek’e ve Göcek bölgesine gelen misafirlere yakışmayacak halde olan, Göcek sahilinde ki Belediye Kafe, Fethiye Belediyesi tarafından onarımı yapılarak Göceklilerin hizmetine açıldı.

Yeni tasarımı, renkleri ve görünümüyle Göceklilere yakışır hale gelen Belediye kafeye, “Reis” ismi verildi. Açılışa katılan Eski Ak Parti İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu, “ Biz hizmet yapanı severiz, particilik önde değildir” dedi.

Sözlerine başlarken her işi özenerek yaptığını fakat Göcek’e bir şey yaparken daha da özen gösterdiğini dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Gördüğünüz gibi bizim her işiniz böyle, Fethiye Sevdalılarının her işi böyle mütevazı bir şekilde yapılıyor. Buranın eski halini de biliyorsunuz. Göcek’te attığımız her adıma inanın bin kere düşünüp öyle karar veriyoruz. Daha önce sağlık ocağının açılışında da ifade ettim;

Göcek bizim için gerçekten çok özel bir yer ve Göcek bu bölgenin dışa açılan penceresi ve aynası. O yüzden burada her yaptığımız işi titizlikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Allah var şimdiye kadar sağlık ocağı, temizlik, disiplin, bu kafe, sultan teyzenin evi, Gökçeovacık ve Karacaörenlilerin istemiş olduğu kıble muğarın yapılması gibi işlerde hep Fethiye Belediyesinin kalitesini, tecrübesini ve Göcek Halkının layık olduğu hizmeti sizlerin ayaklarına getirmeye gayret gösterdik. Ancak itiraf ediyorum Reis Kafe’nin açılışında bu kadar çok incelikle karşılaşacağımı da beklemiyordum. Burada bütün emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür etmekle beraber birçok kardeşim çalıştı ama Fen İşleri Müdürlüğümüzü yapan, daha önce Feski Müdürlüğümüzü yapmış, şu anda ise Başkan Yardımcılığımı yapan Mete kardeşime huzurlarınız da özel bir teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gerçekten Mete’nin inceliği, hassasiyeti zaten burada yapılan her şeye yansımış.
Göcek’imize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Behçet Saatcı için önemli olanın hizmet olduğunu dile getiren ve önemli olanın particilik olmadığını belirten Ak Parti Eski İstanbul Milletvekili Cengiz Kaptanoğlu ise, “Burada ayrıcalık şu, Behçet Saatcı’yı iyi tanımak lazım. Behçet Saatcı insana tepeden bakan değil, halka hizmeti ibadet sayanlardandır. Ben Behçet’i çok takip ettim.  Behçet diyorum, Çünkü kendimi ona çok yakın hissediyorum. Geçirdiği kötü günlerde de kalktım yanına geldim. Kardeşimdir, severim. Çünkü biz hizmet yapanı severiz. Bizde particilik önde değildir. Benim hangi partili olduğumu biliyorsunuz. Milletvekilliği yaptığımı da biliyorsunuz. Göcek’i çok seviyoruz. Göcek’in önü aydın olsun, Allah Behçet’e yardımcı olsun. Burası da hayırlı uğurlu olsun” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  GÜNCEL

1825 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 5
 Bugün : 228
 Dün : 503
 Toplam : 1962429
 Ip No : 3.138.101.95
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.