CHP Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından Muğla Büyükşehir belediyesinin bugüne kadar yaptığı hizmetler ile ilgili bilgiler verildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban yeni ilçenin birçok noktasında dağında taşında Büyükşehir ekipleri çalışıyor. Muğla da hizmet etmek zor alan geniş ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Gürün ilettiğimiz bütün sorunların çözülmesi için gereken desteği veriyor. Ekipler dağ taş dere tepe demeden 20 yıldır nerdeyse hiç uğranılmamış mahallelere hizmet götürüyor.
Halkımızın yüzü gülüyor. Tabi ki Büyükşehir Belediyemiz kendi üzerine düşen görevlerin yanı sıra ilçe belediyelerinin de isteklerini göz ardı etmiyor. İlçemizde yol ve su sorunları büyük oranda çözümlendi.”dedi. Büyükçoban, “ilçemize hizmet gelmez diyenlerin aksine Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Osman Gürün, İlçe teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve Belediye Meclis üyelerinin bilgi alışverişi sonucunda organize bir şekilde çalışmalar yapılıyor. Çalışmaların aciliyet derecesine göre sıralandığı ve ona göre yapıldığı kaydedildi. Özellikle Seydikemer İlçesinin Mahalle Muhtarları tarafından iletilen ve Büyükşehir görevlilerince de tespit edilen hizmetler için Büyükşehir ekipleri kolları sıvadı. Seydikemer’in hemen, hemen bütün mahallelerinde çalışma yapan ekipler aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallede özellikle su sorunu çözülerek yolların da büyük bölümü asfaltlandı. Çalışmalarla ilgili olarak verilen bilgi de; “Büyükşehir Belediye başkanımız Sn. Osman GÜRÜN seçim öncesi verilen sözlerin hepsinin tek tek yerine getirileceğini ifade etmiş zaman zaman yapılan çalışmaları yerinde incelemiştir.
SAHİL CEYLAN YOLU BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN ASFALT YAPILDI
Şu ana kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen işleri daire başkanlığı tarafından , Sahil Ceylan Mah. 11 km. asfalt alt yapı hazırlığı yapıldıktan sonra 1.kat asvalt yapımı bitmek üzeredir. Korubükü Mah. De 5 km 2.kat asfalt yapımı, greyderle yol bakım ve büz koyma çalışması yapılmıştır. Çatak Mah. De 3 km asfalt alt yapı hazırlığı ve greyderle yol bakım ve büz koyma çalışması yapılmış olup, 1.kat asfalt çalışması yapılacaktır. Bunun haricinde 58 Mahallemizde asfalt yama çalışması, greyderle yol bakım ve büz koyma çalışması yapılmıştır.
İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve Belediye meclis üyelerimiz yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde görmek için Sahil Ceylan mahallesi sakinleriyle görüştüklerinde yol yapımından dolayı çok memnun olduklarını, toz ve çamurdan kurtulduklarını söylediler. Büyükşehir’e teşekkürlerini ilettiler. Büyükşehir Belediyemiz bu çalışmalarla yetinmeyip verilen sözleri aciliyet durumuna göre yerine getirecektir. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde de Büyükşehir’in kapsam alanında olan tüm yolların tamamı asfaltlanacaktır. Su ile ilgili yapılan çalışmalarda halkımızla en kısa zamanda paylaşılacaktır”denildi.