Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Çevre İçin Protokol İmzalandı
   
 Çevre İçin Protokol İmzalandı

Çevre İçin Protokol İmzalandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.10.2014 - 19:40:24 


Çevresel bilincin yaygınlaştırılmasıyla ilgili Fethiye Belediyesi, Muğla Üniversitesi’yle protokol imzaladı. Rektör Mansur Harmandar ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın imzaladığı protokol kapsamında,


Çevresel bilincin yaygınlaştırılmasıyla ilgili Fethiye Belediyesi, Muğla Üniversitesi’yle protokol imzaladı. Rektör Mansur Harmandar ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın imzaladığı protokol kapsamında, Ali Mefharet Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu çevre koruma ve kontrol bölümü öğrencileri ve belediye ekipleri tüm Fethiye’de çalınmadık kapı bırakmayacak ve tüm Fethiye’de çevresel bilgilendirme yapacaklar.

Protokol kapsamında Fethiye Ali Mefharet Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Fethiye Belediyesi yetkilileri tarafından öncelikle yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. 2 ayrı grubun bilgilendirildiği eğitimler sona erdiğinde vatandaşlar kapı kapı bilgilendirilmeye başlanacak. Göcek'ten başlanacak kapıdan kapıya bilgilendirme çalışmaları daha sonra Ölüdeniz mahallesinden sürecek. Toplam 60 üniversite öğrencisi ev ev dolaşarak mahalle sakinlerini çevreci broşürler, geri dönüşebilen malzemelerin toplama gün ve saatinin yazılı olduğu stickerlar ile bilgilendirirken, bu hane sayılarını ve talepleri, çalışma sonrası belediyenin değerlendirebilmesi için formlara işleyecekler.

Öğrencilerin ve belediye ekiplerinin ev ev bilgilendirme çalışması yapacağını dile getiren Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak, “Fethiye Belediyesi daha önceki senelerde çevre bilincini yaygınlaştırmak amacıyla ev ev bilgilendirme çalışmalarını gönüllü öğrenciler ile yapmaktaydı ve Fethiye merkezdeki 15 mahalle her yıl bilgilendirilmişti. Ancak geçen sene Meslek Yüksek Okulumuzda Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü'nün açılması ile bu konuyla iç içe olan öğrenciler kazanmaya başladık. Düşündük ki bu öğrencilerimiz hem ileriki meslek hayatları için bir deneyim kazansınlar hem de ilçemize yapacakları çalışmalar ile çevresel değer kazandırsınlar. Bir protokolle sözlü ifademizi yazılıya döktük sayın belediye Başkanımız Behçet Saatcı her zaman olduğu gibi bu çevresel çalışmamızda da önderimiz oldu.  Ayrıca sağ olsun yüksekokul yetkilileri de bu konuda çok duyarlılar, bizleri geri çevirmediler. Bu çalışmanın başlamasında öncelikle Prof. Dr. Mansur Harmandar'a ve katkıda bulunan; Mehmet Emin Duru, Memiş Kestek, Yasin İlemin, hocalarıma, ayrıca başarı ortağımız olan çevre lisanslı Kaydem Plastik yetkililerine de verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli ve üniversite öğrencileri ile birlikte Salı günü Göcek'ten başlayacağımız bilgilendirmelerde amaç; belediyemiz geri kazanım çalışmalarını bilmeyenleri bilgilendirmek, bilenlerin de varsa taleplerini değerlendirmektedir” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  EĞİTİM

856 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 420
 Dün : 588
 Toplam : 1967296
 Ip No : 18.217.67.16
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.