Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Kongre Öncesi Ayrılıklar Devam Ediyor
   
 Kongre Öncesi Ayrılıklar Devam Ediyor

Kongre Öncesi Ayrılıklar Devam Ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.10.2014 - 13:49:55 


Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatına Yerel Seçimler Öncesinde apar topar İlçe Başkanı olarak atanan Kadir Sarıhan’ın yönetim Kurulundaki ayrılıklar kongre öncesinde de devam ediyor.


Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatına Yerel Seçimler Öncesinde apar topar İlçe Başkanı olarak atanan Kadir Sarıhan’ın yönetim Kurulundaki ayrılıklar kongre öncesinde de devam ediyor.

Ayrılıkların en ilginç olan tarafı ise Yönetimden ayrılan kişilerin Kadir Sarıhan’a yakın isimler olması. 30 Martta yapılan yerel seçimler Öncesinde Ocak Ayı içerisinde İlçe Başkanı olarak Kadir Sarıhan Atanmıştı. Başkanlığa atanan Sarıhan’ın seçimlere kısa bir süre kala apar topar oluşturduğu İlçe Yönetimindeki ayrılıklar Yaklaşan kongre öncesinde de devam ediyor. 
Yerel seçimler öncesinde İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan’ın İlçe Başkanlığından istifa etmesinin ardından İlçe Başkanlığına Arif Bozyel Atanmış ancak Arif Bozyel’in yönetim kurulu listesi onaylanmadığı için kısa bir süre sonra Genel Merkez Arif Bozyel’in istifasını almıştı. Seçimlere az bir süre kala Ak Partide İlçe Başkanı Belirleme telaşı başlarken İlçe başkanlığına 2005–2007 yılları arasında ilçe başkanlığı yapan Kadir Sarıhan Atandı.  Ocak Ayı içerisinde İlçe Başkanlığına atanan Sarıhan yerel seçimlere öncesinde hemen 30 kişilik yönetim kurulunu oluşturmuştu. Ancak apar topar oluşturulan bu yönetim kurulu göreve gelmelerinden kısa bir sonra tel tel dağılmaya başladı. Daha önce yaşanan ayrılıklar 29 Kasımda yapılacak olan Kongre öncesinde devam ederken Yönetimden istifa ederek ayrılan isimlerin İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’a yakın isimler olması dikkat çeken bir diğer konu.

Yönetimden İlk olarak Kadir Sarıhan’ın İlçe Başkanlığı yaptığı 2005–2007 Yıllarında Ak Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yapan Şennur Taşçı olmuştu. Şennur Taşçı’nın ardından ise Yine Kadir Sarıhan’ın 2005–2007 yıllarında birlikte görev yaptığı Ömer Koyuncu, Şevket Çapa ve Hüseyin Öztürk gibi isimlerde İstifa ederek yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldılar. Son olarak ise geçtiğimiz hafta İlçe Binasında yapılan haftalık toplantıda Yönetimden ayrıldığını belirten Emre Yungucu oldu.

Bilindiği üzere Emre Yungucu’da kadir Sarıhan’a yakın isimlerden birisiydi. Emre Yungucu Kadir Sarıhan’ın İlçe Başkanlığı yaptığı 2005-2007 Yıllarında Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapmıştı. Geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu toplantısında yönetimden ayrıldığını açıklayan Emre Yungucu’nun İlçe Başkanı kadir Sarıhan’ın Behçet Saatcı’nın Ak partiye geçmesi konusunda yaptığı basın açıklamasından dolayı ikilinin tartıştığı ve kadir Sarıhan ile birlikte çalışmak istemediğini belirterek yönetimden ayrılşdığı iddia ediliyor.
Ak parti’deki bir Diğer iddia ise kadir Sarıhan ile Tesrs düşerek yönetimden ayrılan isimlerin Kasım Ayında yapılacak olan Kongrede kadir Sarıhan ve ekibinin yönetim şekline karşı oldukları için Sarıhan’a karşı çıkarılan adayları destekleyecekleri iddia ediliyor.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

1042 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 237
 Dün : 518
 Toplam : 1968929
 Ip No : 52.15.59.163
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.