Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Ak Partili Vekiller Gençlerle Bir Araya Geldi
   
 Ak Partili Vekiller Gençlerle Bir Araya Geldi

Ak Partili Vekiller Gençlerle Bir Araya Geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.11.2014 - 00:28:29 


Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden ve Ali Boğa Ak Parti Muğla Menteşe Gençlik kolları ile çay sohbetinde bir araya geldiler.


Ak Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden ve Ali Boğa Ak Parti Muğla Menteşe Gençlik kolları ile çay sohbetinde bir araya geldiler. AK Parti Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Yüksel Özden ve Ali Boğa Muğla öğretmen evinde Menteşe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte tanışmak ve sohbet etmek amacıyla çay sohbetinde bir araya geldiler. 

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden sohbet esnasında öğrencilik yıllarının zorluklarını, değişim çağında olduğumuzu ve bu değişimin çok hızlı ilerlediğine hızı yakalamanın gençler üzerindeki etkisine değindi. Yurt dışında görev yaptığı yıllarda eğitimdeki ülkemizle yurt dışı arasındaki farklara değinen Milletvekili Özden günümüzde bu farkın sıfıra yaklaştığını söyledi. Kişinin kendisinin geliştirememesi halinde çağın gerisinde kalacağını bireysel olarak değişime ayak uydurmanın zor olduğundan uzun vadeli planlar yerine kısa vadede kişilerin kendilerini geliştirmesi ve planlarını uzun yıllara yaymamaları gerektiğini vurguladı. Gençlik kollarının önemine değinen Milletvekili Özden sivil toplum kuruluşlarında ya da toplu faaliyet alanında sosyal projelerde yer alan kişilerin sosyal hayatlarında daha çabuk organize olabildiğine iş paylaşımının yapılan proje veya sosyal hayatlarında büyük fayda sağlamasının kişi hayatındaki önemine değindi. 

Ancak iktidar partisinin gençlik kolları olması nedeniyle gençlerin kendilerini geliştirmeyi bırakmamaları konusunda uyardı. Yurt dışı programları ile ilgili gelen soru üzerine bu projelerde yer alınması gerektiğini ama önceliğin ülkemizin dil tarih ve kültür yapısı olduğunu söyledi.

Dünyadaki hızlı değişimin teknoloji üzerindeki etkisinden bahseden Milletvekili Ali Boğa ülkemizin teknolojideki ilerlemelerinin sonuçları olan savunma ve milli güvenlik konusunda ki atılımlardan bahsederek bilgilendirmede bulundu. Sonrasında teknoloji ile değişen gençlik yapısının bir önceki nesle göre ayak uydurmalarının zorluklarından bahsederek gençlerin kendilerini geliştirmelerine önem verilmesini istedi.

Hızla değişen çağ da maneviyatın öneminden bahsederek gerekli özen gösterilmesi gerektiğini başkalarına karşı hoşgörülü ve anlayışlı olunmasını söyledi. Empati yapmanın önemine değinen Boğa başkalarını da etkileyen kararlar alınırken o kişilerinde durumlarının göz önünde bulundurulması gerektiğini anlattı. Her iki vekil de gençlerle daha sık bir araya gelmek istediklerini dile getirdiler.

Konuşmalar esnasında konular gençlerin soruları ile şekillendi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  SİYASET

1024 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 450
 Dün : 623
 Toplam : 1951855
 Ip No : 107.23.156.199
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.