Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Babadağ Yatırımları Can Kaybını Azalttı
   
 Babadağ Yatırımları Can Kaybını Azalttı

Babadağ Yatırımları Can Kaybını Azalttı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.11.2014 - 22:31:12 


Babadağ’da görev yapan paraşüt firması temsilcileri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Babadağ bölgesine yaptığı yatırımlar için FTSO Başkanı Akif Arıcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Babadağ’da görev yapan paraşüt firması temsilcileri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Babadağ bölgesine yaptığı yatırımlar için FTSO Başkanı Akif Arıcan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Pilot Kooperatifi Başkanı Celal Yıldız ve Escape Yamaç Paraşütü Firması Acentası adına İbrahim Önal bulundu.

Pilot Kooperatifi Başkanı Celal Yıldız ve Escape Yamaç Paraşütü Firması Acentası adına İbrahim Önal Babadağ’da son yıllarda yapılan çalışmalar için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’a teşekkür etti. Yapılan çalışmaları yerinde bulduklarını belirten firma yetkilileri çalışmalar sonucunda bu yıl kaza sayısında azalma olduğuna dikkat çekti. Firma yetkilileri, Fethiye’de paraşüt sporun artmasıyla birlikte bu spor hakkında bilincin de yükseldiğini söyledi. Paraşüt sporunun aktif bir spor olduğu için kazaların kaçınılmaz olduğunu belirten yetkililer, alınan önlemlerin kazaları minimuma indirdiğini ifade etti.

“Yaptığınız iyileştirmeler, yollar bölgeye artı gelir sağladı. Yaptığınız iyileştirmeler ve yapacağınız projeler için sizlere teşekkür ederim. Paraşüt firma yetkililerini kabul eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, söylenenlerden çok duygulandığını ifade etti. Arıcan şunları söyledi: “Çok duygulandım. Sadece bir teşekkür için bunları yapıyoruz. FTSO olarak sadece gönüllülük esasına göre çalışan kişileriz. Bir karşılık beklemeden yapıyoruz. Bu çalışmaları bu memleketi sevdiğimiz için yapıyoruz.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, yetkililere dünden bugüne Babadağ’a yapılan yatırımları anlattı. Güç Birliği’nin kar amacı güden bir kuruluş olmadığını belirten Arıcan, amacın Babadağ’ı uluslar arası bir hale getirmek olduğunu ifade etti.
500 bin lira harcama yapıldığını ifade eden Arıcan, bu sayede yeni bir pistin daha açıldığını ve Babadağ’da kışın da uçuş yapılabileceğini söyledi. Arıcan, Babadağ proje kapsamında kesilen ağaçlar için Orman Bakanlığına yıllık 100 bin lira ağaç dikim parası ödendiğini söyledi. Her yıl en az 2 Avrupa Birliği projesi yazılacağını ifade eden Arıcan, bu sayede eski parayla ortalama 1,5 trilyonun her yıl Fethiye ekonomisine kandırılacağını söyledi. FTSO olarak Fethiye’de eğitim hayatı için de önemli adımlara öncülük edildiğini ifade eden Akif Arıcan, bu sayede İşletme fakültesinin kazandırıldığını söyledi. Ziraat Fakültesinin da Üniversite senatosundan ve YÖK’ten geçtiğini de ifade eden Akif Arıcan, Fethiye’nin ileride bir eğitim merkezi haline geleceğini vurguladı. Moskova Tarım fuarı hakkında da bilgi veren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, burada yapılan tanıtımın da sonuç verdiğini ve tarım ihracatını arttıracağını söyledi



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan Coşkun

 Kategori  TURİZM

1358 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 8
 Bugün : 411
 Dün : 528
 Toplam : 1951195
 Ip No : 3.227.252.87
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.