2014 yılı Emlak Vergisi - Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödemeleri ve 6552 sayılı yasa kapsamında Emlak Vergisi - Çevre
Temizlik Vergisi borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili 29-30 Kasım Cumartesi ve Pazar günü Fethiye Belediyesi vatandaşların hizmetindeydi.
2014 yılı Emlak Vergisi - Çevre Temizlik Vergisi 2. Taksit ödemeleri ve 6552 sayılı yasa kapsamında Emlak Vergisi - Çevre Temizlik Vergisi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili vatandaşların mağdur edilmemesi için Fethiye Belediyesi hafta sonu mesai saatleri içerisinde vatandaşlara hizmet verdi. Cumartesi ve Pazar günleri saat: 08.00 ile 17.00 arasında vatandaşların hizmetinde olan Fethiye Belediyesi Emlak Servisi’ne vatandaşlar tarafından yoğun ilgi oldu.