Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Kaymakam Çalık 112 ve UMKE Ekibini Ödüllendirdi
   
 Kaymakam Çalık 112 ve UMKE Ekibini Ödüllendirdi

Kaymakam Çalık 112 ve UMKE Ekibini Ödüllendirdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.12.2014 - 23:38:38 


Yamaç paraşüt faaliyeti ile ünlü Babadağ Hava Sporları Rekreasyon Merkezi'nde sezon boyunca görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile 112 Acil servis ekipleri yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından ödüllendirildi.


Yamaç paraşüt faaliyeti ile ünlü Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ Hava Sporları Rekreasyon Merkezi'nde sezon boyunca görev yapan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ile 112 Acil servis ekipleri yaptıkları özverili çalışmaları nedeniyle Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık tarafından ödüllendirildi.

 Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Kaymakam Ekrem Çalık, ilçede sağlık ekiplerinin yıl boyunca fedakarca çalıştıklarını söyledi. UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin kayalıklara düşen paraşütçüler, trafik kazaları ve her türlü doğal afette bir çok başarılı, kurtarma operasyona imza attığını kaydeden Çalık, bu nedenle bölgede görev yapan sağlık ekiplerini başarı belgesi ile ödüllendirmek istediklerini belirtti. Sağlık ekiplerini "Can Kurtaran Melekler" olarak ifade eden Çalık, "Geçen yıl bir 112 ekibi Türkiye birincisi oldu ve Sayın Valimiz tarafından ödüllendirildi. Biz de bölgemizde görev yapan UMKE ve 112 ekiplerini başarı belgesi ile ödüllendirmek istedik. Amacımız, bir farkındalık yaratarak sizlerin duyarlı çalışmalarını toplum tarafından da bilinmesini sağlamak" dedi.

Kaymakam Çalık, sağlık ekiplerinin yanı sıra turizm danışma bürosunda görev yapanlarında geniş bir sektöre fedakarca çalışarak hizmet vermeye çalıştığını, Meteoroloji Müdürlüğünün de günlük verdiği verilerin kendilerine ciddi bir katkı sağladığını dile getirdi. Babadağ'ın markalaşma sürecinde sağlık ekibinin çok önemli bir yeri olduğuna dikkati çeken Kaymakam Çalık, "Babadağ'da meydana gelebilecek paraşüt kazalarına hızlı müdahale için geçtiğimiz yıllarda çalışma yapmıştık. Ticaret ve Sanayi Odası da bir ambulans alarak katkı da bulundu. Sağlık Bakanlığımız da oraya bir ekip görevlendirerek hizmetin sürekli hale gelmesini sağladı. Yıl boyunca ekiplerin Babadağ'da yaptığı kurtarma çalışmalarını medya aracılığıyla takip ettik. Hepsi de birbirinden zorlu ve başarılı operasyonlardır. Bugüne kadar emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Kaymakam Çalık ve İlçe Sağlık Müdürü Uğur Çomak, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerine başarı belgelerini verdi. Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'ndeki paraşüt faaliyetlerine katkı sunan Fethiye Turizm Danışma Bürosu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerine de belgeleri verildi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SAĞLIK

1134 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 413
 Dün : 528
 Toplam : 1951197
 Ip No : 3.236.214.123
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.