Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Halk Eğitimde Görev Değişikliği
   
 Halk Eğitimde Görev Değişikliği

Halk Eğitimde Görev Değişikliği
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.12.2014 - 17:50:01 


Dört yıldır Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünü yapmakta olan Osman Koftu görevini Kavaklıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden atanan İsmail Ceza’ya devretti.


Dört yıldır Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünü yapmakta olan Osman Koftu görevini Kavaklıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden atanan İsmail Ceza’ya devretti.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü görevini 2010 yılından bu yana yapmakta olan Osman Koftu tayininin İmam Hatip Kız Meslek Lisesi’ne çıkması nedeni ile müdürlük makamını Kavaklıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden atanan İsmail Ceza’ya bıraktı. Devir teslim töreninde zaman zaman duygulanan Osman Koftu, “2010 yılında göreve başlamış olduğum Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğü görevinden bugün itibari ile ayrılıyorum. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne  atanan Kavaklıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürü arkadaşımız İsmail Ceza dün göreve başladılar. Benimle birlikte görev yapan müdür yardımcısı arkadaşlarım Şenol Koyuncubey ve Durali Çoban okul müdürü olarak onlarda benim gibi görevden ayrıldılar.

 Biz 2010 tarihinde görevi devir aldığımız zaman yaklaşık 4 bin civarında kursiyer, 12 bin TL civarında halk eğitimi devir almıştık. Bugün 2014 yılı itibariyle geçen öğretim yılında yaklaşık 16 bin kursiyer ve 780 kurs açarak Fethiye Halk Eğitim Merkezi’nin kurs ve kursiyer rekorunu kurmuş buluyoruz” dedi.
Şuanda öğretim yılı başı itibariyle açılması gereken tüm kursları açtıklarını belirten Kofu: “Okul aile birliğimiz şükürler olsun ki kurumumuzun ihtiyaçlarını karşılayabilecek ekonomik güce sahipler. Yaklaşık 1000 TL’nin üzerinde okul aile birliği bütçesiyle de yeni müdür arkadaşımıza görevi devir ediyoruz. Ben İsmail Bey’e ve bu vesile ile Fethiye’deki tüm  yargı eğitim kuruluna dahil olan kursiyerlerimize ve vatandaşlarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını temin ediyorum. Müdür arkadaşıma başarılar diliyorum ve benimle birlikte buradan görevden ayrılan arkadaşlarım Şenol Bey ve Durali Bey’e de müdürlük hayatlarında başarılar diliyorum. Halk eğitimde yapmış oldukları başarılardan ve bana mesai arkadaşlıklardan dolayı kendilerine minnettarım. Onlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Mesleğinin 19. yılını yaşadığını belirten yeni müdür İsmail Ceza Fethiye Halk Eğitim Merkezi kendisini iyice geliştirmiş bir kurum olduğunu söyledi. Merkezi bu hale getiren ve emeği geçen herkese çok teşekkür Eden Ceza: “Kavaklıdere Halk eğitim merkezi müdürlüğünden Fethiye Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne atandım. Benim mesleğimin de 19. yılı gerçekten arkadaşlar sağ olsunlar güzel bir karşılama hazırlamışlar. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum.
Kurumumuzu da birlikte gezdik dolaştık. Her şey güzel yerli yerinde arkadaşlar iyi bir ortam bırakıyorlar bunu gözlemledim. Bize düşende bundan sonra İnşallah kurumumuzu daha iyi bir hale getirmek ve her anlamda kurumumuzu zirveye çıkarabilmektir. Ben arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yine müdür olarak atanan arkadaşlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  EĞİTİM

1395 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
 Bugün : 215
 Dün : 723
 Toplam : 1963139
 Ip No : 18.116.37.228
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.