Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Seydikemer’de Ekmek Fiyatlarına Tepki
   
 Seydikemer’de Ekmek Fiyatlarına Tepki

Seydikemer’de Ekmek Fiyatlarına Tepki
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.01.2015 - 22:28:22 


1 Ocak tarihinden İtibaren Fethiye’deki Fırıncı esnafı ile birlikte Seydikemer İlçesinde bulunan Esnaflarında ekmeğin fiyatını 75 kuruştan 1 TL’ye çıkarmasına vatandaşlar tepki gösterdiler.


1 Ocak tarihinden İtibaren Fethiye’deki Fırıncı esnafı ile birlikte Seydikemer İlçesinde bulunan Esnaflarında ekmeğin fiyatını 75 kuruştan 1 TL’ye çıkarmasına vatandaşlar tepki gösterdiler. Asgari ücrete yüzde 4 Zam yapılırken ekmeğe yüzde 33 zam yapılarak ! TL'ye yükseltilmesi nedeniyle Vatandaşın tepkisini CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Solak Konuyu Meclis Gündemine taşıdı.

Daha önce Fethiye Seydikemer İlçelerinde 75 Kuruştan satılan 250 Gram ekmeğin fiyatı 1 Ocak Tarihinden itibaren 1 TL’ye yükseltilmişti. Yaşan bu fiyat artışına Seydikemer İlçesinde bulunan vatandaşlar tepki gösterdiler. Vatandaşların ekmeğin 1 TL’ olmasına gösterdikleri tepkinin her geçen gün artması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partili Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Solak Konuyu Meclis Gündemine taşıdı. Ekmek Fiyatlarında yaşanan artış sonrasında vatandaşların teğkilerini meclise taşıyan CHP’li Mehmet Solak “1 Ocak Tarihinden itibaren Fethiye’deki fırıncılar 250 Gram ekmeği 1 TL’den satmaya başladılar. Fethiye’deki fırıncılar ile birlikte Seydikemer İlçesinde bulunan Fırıncılarda 250 gram ekmeği 1 TL’den Satmaya başladılar. Bu durum vatandaşların çok büyük tepkisi ile karşı karşıya kalmıştır. Biz yaptığımız bazı araştırmalar neticesinde Seydikemer İlçesinde Ekmeğin 1 TL’den satışı ile ilgili olarak fırıncıların Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasından fiyat tarifesi almadığını öğrendik.

Bu durumda şuanda Fırıncılar uygun olmayan bir şekilde ekmeği 75 kuruş yerine 1 TL gibi farklı bir ücrete satarak suç işlemektedirler. Bununla ilgili olarak Zabıtayı göreve davet ediyorum. Zabıta bununla ilgili gerekli denetimleri derhal uygulamalıdır” dedi. Bunun üzerine Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Meclis Toplantısında izleyici olarak bulunan Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’a Fırıncılar 1 TL’den ekmek satışı ile ilgili olarak fiyat listesi alıp almadıklarını sordu. Oda Başkanı Harun Sağur ise “Fırıncı Esnaflarımızı ve Vatandaşımızı mağdur etmemek ve orta bir yol bulmak adına Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak şuanda çalışmalarımız devam ediyor. Bununla ilgili olarak şuanda bir maliyet hesaplaması yaptırıyoruz. Bunun sonucunda fiyatlar yeniden düzenlenecek ve hem fırıncı esnafımız hem de vatandaşımızın mağdur olmamasına özen göstermekteyiz” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA

 Kategori  GÜNCEL

1711 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 22
 Bugün : 1106
 Dün : 2783
 Toplam : 2471809
 Ip No : 216.73.216.118
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Şubat 2026

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.