Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Demokrat Parti 69 Yaşında
   
 Demokrat Parti 69 Yaşında

Demokrat Parti 69 Yaşında
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.01.2015 - 00:48:49 


Seydikemer ilçe Başkanı Rasih Yılmaz tarafından partinin geçmiş dönemlerinde ilçe başkanlığı ve milletvekilliği yapmış bazı isimler bir araya getirilerek bir ilke imza attı.


Seydikemer ilçe Başkanı Rasih Yılmaz tarafından partinin geçmiş dönemlerinde ilçe başkanlığı ve milletvekilliği yapmış bazı isimler bir araya getirilerek bir ilke imza attı.

Seydikemer Demokrat Parti İlçe Başkanı Rasih Yılmaz partilileri Fethiye Balık Pişiricisi Restaurantta bir araya getirdi. İlginin çok yoğun olduğu yemekli toplantıya Demokrat Partili Muğla eski Milletvekili Mustafa Dedeoğlu, Demokrat Parti Eski İlçe Başkanlarından Erdal Koylu, Mehmet Ertuğrul, Fethiye Belediyesi eski başkanlarından Şakir Kandönmez de katılarak hazırlanan Pastayı birlikte kestiler. Demokrat Parti Seydikemer ilçe başkanı Rasih Yılmaz katılımlarından dolayı parti büyüklerine teşekkür ederek, Seydikemer, Fethiye ve Muğla da yapılan bütün hizmetlerin kökünde Demokrat Parti’nin imzası. Ulu çınar Demokrat Parti çok yakın zamanda yine eski günlerine dönecek. Partimizin kuruluşunun 69. Yılını partimizde görev almış ve katılan bazı isimlerle pasta keserek kutlamak istedik.”dedi. Fethiye Belediyesi Eski Belediye Başkanı Şakir Kandönmez yapılan etkinliğin çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek, “Demokrat Parti demek ki unutulmuyor. Ebediyen yaşayacak. Demokrat Parti bu ülkeye hizmet etmiştir.
Bu ülkede görülen bütün hizmetlerin altında DP’nin imzası vardır. Önümüzdeki günlerde tekrar DP’nin eski günlerine döneceğini düşünüyorum.”ifadelerini kullandı. Demokrat Parti Eski ilçe Başkanlarından Erdal Koylu da Seydikemer yeni bir ilçe parti teşkilatının var olmasından çok mutluyuz. Türkiye öyle bir ortamdan geçiyor ki her şeyin yozlaştığı rüşvetin kanun haline geldiği bir ülke olduk. Milletimiz dinine imanına bağlı insanlardır. Bu insanlarında aklı başına gelecektir. Partimiz yeri geldiğini tökezlemiş tökezletilmiştir. Yobazların hırsızların var olduğu bir ülke haline geldik. Hepimiz bu durumun fakındayız bundan kurtuluş kısa zamanda gerçekleşecektir.”dedi.
Demokrat Parti Eski İlçe başkanlarından Mehmet Ertuğrul da partinin eski günlerine döneceğini gençlerin bu partiye sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Demokrat Partili Muğla eski Milletvekillerinden Mustafa Dedeoğlu da organizasyonda yaptığı konuşmada, “DP partimiz ülkemize büyük hizmetler vermiştir. Siyasete devam etmekteyiz günümüzde siyasetin zevki kalmadı eski günleri arıyoruz. Bugün hırsız var demek devlet büyüklerine hakaret sayılıyor. Bugünleri de aşacağız. Bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.”şeklinde konuştu. Sohbet şeklinde geçen etkinlikte partililer hasret giderdi.


 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

1237 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 5
 Bugün : 624
 Dün : 503
 Toplam : 1962825
 Ip No : 18.219.140.227
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.