Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Gümüş’ten Noter ve SGK Müjdesi
   
 Gümüş’ten Noter ve SGK Müjdesi

Gümüş’ten Noter ve SGK Müjdesi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.01.2015 - 23:07:49 


Yeni İlçe Seydikemer’deki son gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer’e Noter’in yanı sıra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nun da açılacağını müjdeledi


Yeni İlçe Seydikemer’deki son gelişmeler ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer’e Noter’in yanı sıra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nun da açılacağını müjdeledi

Seydikemer’in tam bir ilçe olabilmesi için resmi kurumların açılması gerektiğine vurgu yapan Ecz. Salih Gümüş yaptığı basın açıklamasında ihalesi yapılan Eşen Çayı Islahı Projesinin yanı sıra NOTER ve SGK gibi kurum ve yapıların ilçeye kazandırılması noktasında önemli açıklamalarda bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve İlçe Kaymakamı Muammer Köken ile birlikte ilçeye kazanımlar elde etmek için uyum içerisinde çalıştıklarına vurgu yaparak “Bu kapsamda 15 ocak'ta Eşen çayının ıslahı yapılmıştır. Eşen çayının ıslahı Seydikemer İlçemize çok şeyler kazandıracağı inancındayız. Özellikle mesire alanları, Sosyal tesisler yapılarak burası tam bir ilçe hürriyeti kazanacak. Eşen Çayı yönlendirilerek, halkımız için sosyal alanlar oluşturulacak, vatandaşımızın burada vakit geçireceği, ailecek eğlenebileceği mekanlar oluşturulacaktır. İlk etapta Eşen Çayı ıslahının ilk 4500 metrelik kısmı yapılacak ve hemen ardından 4.500 ve 3000 metrekare olmak üzer toplamda 12 Bin Metrekare (merkezden çevreye doğru yayılarak) planlanmıştır. 90 Kilometrelik bir çay olduğu için Eşen çayının ıslahının tamamının yapılması uzun zaman alacaktır.
Tabi ki bu belediyenin imkanlarıyla yapılacak bir proje değildir, tamamen devlet yatırımlı bir projedir. Seydikemer İlçesine çok şey katacağı malumunuzdur. Buranın tam bir ilçe olması için  kurumlar üzerindeki çalışmalarımızda devam etmektedir. Nisan ayı gibi Noter açılması askıya çıkacak ve en kısa zaman buraya noterlik kurulacaktır.
 Emeği geçen özellikle Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kaymakamımız Sayın Muammer Köken'e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Noterlikten sonra vatandaşlarımızın en çok neye ihtiyacı olduğunu araştırma yaptığımızda, Vatandaşlarımızın en çok SGK hizmet binasına ihtiyaç duyduğunu gördük bununla alakalı çalışmalar yaptık ve SGK hizmet binası için Muğla SGK’dan onayımızı aldık. Bina için yer bulduktan sonra en kısa zamanda halkımızın hizmetine açılacaktır, hepimize hayırlı olsun” dedi.
 



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

2611 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 621
 Dün : 588
 Toplam : 1967497
 Ip No : 3.16.51.3
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.