Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Seydikemer EMITT Fuarının Gözdesi Oldu
   
 Seydikemer EMITT Fuarının Gözdesi Oldu

Seydikemer EMITT Fuarının Gözdesi Oldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.01.2015 - 20:33:09 


. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarında stant açan Seydikemer Belediyesi, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini binlerce ziyaretçiyle paylaştı.


19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarında stant açan Seydikemer Belediyesi, ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini binlerce ziyaretçiyle paylaştı. Fuara katılan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçeye daha çok ziyaretçi çekmeyi amaçladıklarını kaydederek, Seydikemer’in tanıtımına büyük önem vereceklerini belirtti

İstanbul Beylikdüzü’nde bu yıl 19’uncusu düzenlenen EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat) Fuarında birçok il ve ilçe stant açtı. İlçenin tanıtımına önem veren Seydikemer Belediyesi de ilçenin turizm ve kültürel değerlerini tanıtan Türkçe ve İngilizce kitapçıkların yanı sıra broşürler, fincan ve kalem gibi promosyon ürünleri ile fuara katılan ziyaretçilere ilçeyi anlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş’un yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Halil Ayat, Belediye Meclis Üyeleri Harun Hıra (AK Parti), Mehmet Solak (CHP) ve Asım Orhan (MHP)’ın görev aldığı Seydikemer standını binlerce kişi ziyaret etti. Seydikemer isminin merak edildiği fuarda pek çok ziyaretçinin Saklıkent ile ilgili bilgi sahibi olduğu gözlemlenirken; ziyaretçilere Saklıkent’in yanı sıra Kumluova&Karadere Plajları, Girdev Yaylası,Girmeler Kaplıcası ve mağarası,  Eren Dağı Kayak Merkezi, Eşen Çayı ile Tloss başta olmak üzere antik döneme ait güzellikler de anlatıldı. 4 gün süren fuarın ilk 2 gününe Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş de katıldı. Fuarla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer büyük bir ilçe. Kumsalı, kayak merkezi, yayla turizminin yanı sıra tarihi ve kültürel pek çok değere sahip. Bu yıl fuara katıldık ve seneye eksiklerimizi de giderek yine katılacağız. Seydikemer’in tanıtımına büyük bir önem veriyoruz” dedi.
Yeni bir ilçe olduklarını ve tanıtılacak çok güzelliklerin olduğunun altını çizen Kaymakam Muammer Köken, tanıtımla ilgili yapacakları çalışmaların önümüzdeki günlerde planlamasını yapacaklarını belirtti.

Seydikemer’in tanıtımının ilçeye daha çok ziyaretçi ve dolayısıyla esnaflara daha çok müşteri anlamına geldiğine vurgu yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır da “ Seydikemer tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra kültürel zenginlikleri de içerisinde barındıran bir ilçemiz. Fuara katılmamız ilçemizin tanıtımı açısından çok önemli. Fuarcılık manasında bu Seydikemer’in ilk yılı ve önümüzdeki benzer fuarlarda daha zengin argümanlarla yer alacağız” dedi. Yeni ilçe Seydikemer’in fuara katılmasının çok olumlu olduğunu kaydeden AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ise “Doğal güzelliklerinin yanı sıra zengin kültürel dokusu olan ilçemizin bu nimetlerinin ekonomik olarak da fayda getirmesi için bu tarz fuarlarda tanıtım yapmak çok önemli. İnşaallah önümüzdeki yıl daha zengin bir konseptle fuar ve fuarlarda ilçemizi tanıtırız” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  GÜNCEL

1023 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 34
 Bugün : 980
 Dün : 1638
 Toplam : 2364060
 Ip No : 216.73.216.151
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Aralık 2025

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.