Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Merkez Parti Muğla’ya Geliyor
   
 Merkez Parti Muğla’ya Geliyor

Merkez Parti Muğla’ya Geliyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.02.2015 - 23:20:54 


Geçtiğimiz günlerde İstanbul katılım toplantısına katılan Muğla Merkez Parti İl başkanı Ersen Bağ açıklamalarda bulundu.


Geçtiğimiz günlerde İstanbul katılım toplantısına katılan Muğla Merkez Parti İl başkanı Ersen Bağ açıklamalarda bulundu.

Bağ; İstanbul’da Yapılan Katılım ve tanıtım toplantısı bize gösterdi ki Başkanımız Abdurrahim Karslının tek başına çıktığı yolda artık tek başına değil, salonlar yetmiyor. Ulusal Medyadaki engellemelere rağmen yerel medyanın desteğiyle sürekli büyüyoruz. Artık Mecliste vekilimiz bulunuyor ve yeni vekil katılımları da sürpriz şekilde devam edecek. Merkez Parti Muğla İl başkanlığı olarak seçim startını aldık ve üye kayıtlarımız hızla sürüyor, Muğla’nın yerel medyasının tarafsızlığına güveniyoruz, ulusal medyada yaşadığımız sıkıntıları yerel medyada yaşamıyoruz. Biliyoruz ki Merkez Parti yeni bir parti fakat çok hızlı yol alan bir parti ve her Muğlalı oy vermese bile bu partinin varlığını öğrenmeli ve bizi değerlendirerek sandığa öyle gitmeli.

Tüm ilçelerimizde başlatacağımız anketlerle her mahallenin sorunlarını inceleyeceğiz, Muğla’nın sorunları hepimizin sorunları, Artık bir Ortacalı, Bir Dalamanlı, Bir Fethiyeli, Bir Bodrumlu gibi değil bir Muğlalı olarak sorunlarımıza çözüm aramak istiyoruz. Haritayı açın komşu illere bakın kendinizi kıyaslayın, Denizli sanayisi, Aydın Sanayisi, Turizmi, Antalya Spor ve Turizm Tarım hangisi ile eş değeriz. Muğla’nın Kaç tane markası var. Biz kendimizi geliştirmek için eski siyasette neler yapmışız. Bende diyorum ki Gelin Muğla’nın geleceğini birlikte kuralım meslek odaları ile ilçe işadamları ile Muğla’yı öne çıkaralım ama en önemlisi bunu birlikte yapalım.  Muğla İl Başkanı Ersen Bağ MYK üyesi hukuktan sorumlu Mustafa Demirbağ ile bir araya geldi. Muğla’nın Plajlarının Halkın elinden alındığını, Bal Ormanlarına Taş ocağı açıldığını, Tarımdan Turizme birçok sorunun bulunduğunu Mustafa Demirbağ’a İleten Ersen Bağ Şubat içinde Mustafa Demirbağ ve ekibinin Muğla’ya gelerek incelemede bulunma sözünü aldı. Biz Merkez partisi olarak hukukun üstünlüğüne inanan bir partiyiz. Bizim öncelik sıramız Mağdur vatandaşlarımızın yanında olmak, bunun için hukuk ordumuz var, Merkez parti Muğla İl Başkanımız Ersen Bağ Muğla’nın sorunlarını iletti. Biz ekip olarak Muğla’ya gelerek incelemelerde bulunacağız dedi.

Muğla İl Başkanı Ersen Bağ ile bir araya gelen Pirimoğlu, Muğla’da sen, ben bitecek biz olacak mesajı verdi. Hedefimiz Tüm Türkiye vatandaşları ve AKP’nin politikasını beğendiğinden değil MHP, CHP ve diğer muhalefet partilerinde aradığını bulamadığı için AKP’ye yönelen seçmenin ‘de oyunu almak dedi. CHP milletvekili Ercan Cengiz Katılım toplantısında Merkez Parti rozetini taktı, İstanbul’daki görkemli “Katılım Töreni” ile Merkez Parti çatısı altına giren İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, Türkiye’deki siyasi durum ve Merkez Parti ile ilgili görüşlerini açıkladı. Türkiye’de siyasetin sıkıştığına işaret eden Cengiz “Mecliste bulunan siyasi partilerin yarıştığı bir seçimde, şu anki tablonun dışında bir durum olmayacak. Bu tablo ile 100 seçim yapılsa, bugünkünden farklı bir meclis yapısı ortaya çıkması mümkün görünmüyor. Aksine bu tabloda AK Parti’nin daha da güçlenerek iktidarını sürdüreceği açıkça görülüyor. İşte bu yüzden yeni siyaset anlayışıyla ortaya çıkan, içerisinde çeşitli siyasi görüşleri barındıran bir partiye ihtiyaç var. Merkezde bir partide toplanmak bir zorunluluk. O parti de Merkez Parti’dir” diye konuştu. Bugün Türkiye’nin Türk-Kürt, dindar-laik, alevi-Sünni kutuplaşmasını ve ayrışmasını yaşadığını belirten Ercan Cengiz “Türkiye bölünme tehlikesi ile karşı karşıya. Bu yüzden Merkez Parti, birleştirici politikası ve kadrosu yapısıyla buluşma adresidir. Türk halkının güvenini kazanmaya açık, iktidar şansı yüksek bir partidir. Böyle bir partiye katılmaktan son derece mutluyum” dedi. Engelsiz Yaşam Partisi genel başkanı Hayri İdin partisi ve üyeleri ile birlikte engellilerin haklarını korumak için Merkez Parti saflarına katılmışlardır. 7 milyon engellinin yaşamış olduğu ülkemizde, Merkez parti çatısı altında seslerini duyuracaklardır. Romanların sevilen sanatçısı Balık Ayhan Merkez Partiye katıldı. Roman vatandaşların sorunlarını da dile getiren Balık Ayhan; Merkez Parti her kesimin kendine yer bulabileceği bir parti burada olmaktan çok mutluyum dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SİYASET

2605 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 663
 Dün : 723
 Toplam : 1963587
 Ip No : 3.21.248.119
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.