Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

O, Mesleğine Aşık Bir Ambulans Şoförü
   
 O, Mesleğine Aşık Bir Ambulans Şoförü

O, Mesleğine Aşık Bir Ambulans Şoförü
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.02.2015 - 22:40:42 


‘En İyi Ambulans Şoförü’ dalında ilk 4 aday arasına kalan dört çocuk annesi Beyhan Demiralp’e destek her geçen gün büyürken; Demiralp’e destek olmak isteyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ziyareti sırasında yaşanan kaza vakası,


‘En İyi Ambulans Şoförü’ dalında ilk 4 aday arasına kalan dört çocuk annesi Beyhan Demiralp’e destek her geçen gün büyürken; Demiralp’e destek olmak isteyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ziyareti sırasında yaşanan kaza vakası, ambulans görevlilerinin yaşadığı stresin kameralara yansımasına sebep oldu

Seydikemer'e bağlı Karadere Mahallesi'nde 112 ASHİ’nda 4 yıldır ambulans şoförlüğü yapan 4 çocuk annesi Beyhan Demiralp (50), Altın Ambulans Sağlık Ödülleri yarışmasının ‘En İyi Ambulans Şoförü’ dalında ilk dört aday arasına girdi. İlçenin Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Karadere belde belediye başkanlığı yaptığı dönemde başta Karadereliler olmak üzere halkın sevgilisi haline gelen Demiralp’i tebrik etmek için görev yaptığı Karadere 112 ASHİ’nda ziyaret etti. Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyareti ilçedeki bazı basın mensupları da görüntülemek için oradaydı. Demiralp Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve beraberindekilere elleriyle çay servisi yaptı. Buraya kadar her şeyin normal geçtiği ziyaret, gelen kaza ihbarı ile yerini heyecanlı bir takibe bıraktı.

Acil Tıp Teknisyenleri ile birlikte apar topar kaza vakasının gerçekleştiği Kaş- Seydikemer Karayolunun Eşen Mahallesine giden Demiralp, takla atan araçtan hafif yaralı olarak kurtulan 2 kişinin ilk müdahalelerinde tecrübesini ve soğukkanlılığını korudu. Yaralılara yapılan ilk yardımda Tıp Teknisyenlerine yardımcı olan Demiralp, fırsat bulduğu ilk anda da kaza yapan aracın plakasını daha sonra hazırlayacağı tutanakta kullanmak üzere telefonuyla fotoğrafladı. İlk müdahalenin ardından hastane yolunu tutan Demiralp, hastaneye yaralının kabul işlemlerinden sonra kendisini takip eden basın mensuplarına konuştu. Yarışmaya katılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Demiralp, ‘ağabeyim’ dediği Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkanın ziyaretinin vaka sebebiyle yarıda kaldığına atıfta bulunan Demiralp, “Sayın Başkanım önce sağlık, önce iş diyoruz. Kusura bakmayın!” diyerek basın mensupları aracılığı ile kadim dostunun gönlünü aldı.

UMKE görevlisi olmasının yanı sıra aynı zamanda anestezi teknisyeni de olan 4 çocuk annesi ambulans şoförü Beyhan Demiralp’i ‘En İyi Ambulans Şoförü’ olarak görmek isteyen Seydikemerliler, 28 Şubat tarihinde son bulacak oylama işlemleri için www.altinambulans.org/sayfa/215  adresinde oy kullanarak kampanya yürütüyor.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1 Puan Verildi
 Kaynak :  Haber Merkezi

 Kategori  SAĞLIK

2056 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 424
 Dün : 723
 Toplam : 1963348
 Ip No : 3.149.230.44
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.