Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Aday Adayları Seydikemer’de Huzura Çıktı
   
 Aday Adayları Seydikemer’de Huzura Çıktı

Aday Adayları Seydikemer’de Huzura Çıktı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.02.2015 - 23:39:23 


AK Parti milletvekili aday adayları Seydikemer Teşekilatı ile bir araya gelerek destek istedi. Düzenlenen toplantıda Seydikemer İlçesinden olan Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Ramazan Yıldırım’a partililer yoğun bir ilgi gösterdiler.


28 Şubat Pazar günü temayülü yoklamasının yapılacağı AK Parti’de milletvekili aday adayları Seydikemer Teşekilatı ile bir araya gelerek destek istedi. Düzenlenen toplantıda Seydikemer İlçesinden olan Ak Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Ramazan Yıldırım’a partililer yoğun bir ilgi gösterdiler.

34 Aday Adayı bulunan AK Parti’de aday adayları Muğla’nın 13 ilçesinde teşkilatlarla bir araya gelerek temayül öncesi partililerden destek istiyor. Zaman zaman bireysel zaman da gruplar halinde teşkilatlara ve partililere ziyaretlerde bulunan aday adaylarından 14 isim önceki akşam Seydikemer’deydi. İlçe Teşkilatının Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısında katılan aday adayları önce kendilerini tanıttı, sonra Muğla’ya yönelik projelerinden başlıklar sundu. İlçe Danışma Toplantısı’ndan  2 saat önce partililerle yemekte buluşan Yusuf Kayacık ve Elvan Göçer, Muğla’nın eksiklerini, Denizli ve Antalya’ya göre geri kalmışlığını örneklerle sıralayarak Muğla’daki CHP hegemonyasının kalkması gerektiğine vurgu yaptı.

İlçe Başkanı Salih Gümüş’ün kısa selamlama konuşmasıyla başlayan İlçe Danışma Toplantısı’nda söze ilk başlayan deneyimli siyasetçi Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, aday adaylarına yönelik yaptığı konuşmada “AK Parti olmasaydı Yakup Otgöz bu gün burada olmazdı, sizler de olmazdınız. Önce temayül yapılacak sonra genel merkez tarafından bir liste hazırlanacak. Sizlerden ricam, listenin dışında kaldık diye partiye küsmemeniz, adayın yanın da olmanız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç var” diyerek aday adaylarına çağrıda bulundu.

 İl Başkan yardımcısı Ozan Balcı’nın selamlama konuşmasında sonra aday adaylarına 5’er dakikalık konuşma sözü verildi. Seydikemer ve Fethiye’deki Partililerin Aday Adayı olması konusunda yoğun bir baskı kurduğu ve partililerin bu talebi neticesinde Aday Adayı olan Avukat Ramazan Yıldırım’a ise Partililer Seydikemerli olmasından dolayı yoğun bir ilgi gösterdiler.

Kürsüye sırasıyla Bekir Tavas, M. Yavuz Demir, Aysel Selçuk, Ahmet Kestepli, Muhittin Kayabaş, İsmail Baykal, Karaca Özmen Balcı, Ramazan Yıldırım, Bilal Selçuk, Yelda Erol Gökçe, Mestan Yayman, Ümran Akdokur şeklinde gelen aday adayları önce özgeçmişlerini, sonra da seçilmeleri durumunda yapacaklarını anlattılar. Yeni anayasanın yanı sıra Muğla’nın daha fazla hizmet alabilmesi için AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu belirten aday adayları, konuşmaların ardında birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 4 Puan Verildi
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

2637 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 288
 Dün : 833
 Toplam : 1964045
 Ip No : 18.220.160.216
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.