Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Önder Uçak Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu
   
 Önder Uçak Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Önder Uçak Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.03.2015 - 00:46:17 


Muğla Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Önder Uçak Fethiye Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Asım Cezayirlioğlu ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyarette bazı okullar da ziyaret edildi.


Muğla Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Önder Uçak  Fethiye Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Asım Cezayirlioğlu ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyarette bazı okullar da ziyaret edildi. Burada öğretmenlerle eğitimin sorunları üzerine görüş alış verişinde bulundular. İlk önce Kaymakam Ekrem Çalık ile yapılan görüşmede eğitimin sorunları üzerine konuşuldu.

 Kaymakam Ekrem Çalık konuşmasında “Gençlerimizi  geleceğe hazırlayacak olan öğretmenlerimizdir. Bugüne kadar yapmış oldukları fedakar çalışmalarını yine devam ettirmelilerdir. Fethiye’de eğitimin sorunlarını en aza indirmek için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz.” dedi. Ziyarette konuşan Muğla şube başkanı Önder Uçak “Bizler Eğitim Bir Sen olarak öğrencilerimizi vatan, millet sevgisi ile, milli ve manevi değerlere önem vererek gençleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Okullarda daha sağlıklı bir eğitim için mutlaka ikili öğretimden kurtulmak zorundayız. Bunun bugüne kadar göstermiş olduğunuz çalışmaların artarak devam edeceğini ümit ediyorum” dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Eğitim Bir Sen Şube başkanı burada yapmış olduğu konuşmada “ Eğitimciler Birliği Sendikası olarak öğretmenlerimizin  daha iyi şartlarda eğitim-öğretim faaliyeti yapabilmeleri için gerekli çalışmalar yapmaktayız. Bizler eğitim-öğretimi, öğretmen-veli ve öğrenci  düzleminde ele alıyoruz. Bizler geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin yetişmesi için gerekli olan fedakarlığı göstermeliyiz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ise yapmış olduğu konuşmasında “ Bizler Fethiye’ye yeni geldik. Amacımız buranın eğitim-öğretimine katkı yapmaktır. Bulunduğumuz zaman diliminde gecemizi gündüzümüze katarak bu gençler için çalışmalıyız” dedi.

   Daha sonra okul ziyaretlerine geçen Şube başkanı Önder Uçak ilçede eğitimin sorunları üzerine öğretmenlerle görüş alış verişinde bulundu. Eğitimciler Birliği Sendikasının öğretmenlerin özlük haklarına ilişkin görüşlerini aktardı. Ziyarette konuşan Fethiye Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Asım Cezayirliolğlu “ Fethiye’de en önemli eğitim sorunlarından biri ikili eğitim yapan okullardır. İlçemize, özellikle merkez olmak üzere ilkokul ve ortaokul binaları inşa edilmelidir. Küçük yaşta çocuklarımızın sabahın yedisinde sağlıklı beslenme yapamadan derse başlamaları doğru değildir. Umarım en kısa zamanda bu sorunlar ortadan kalkar.” Dedi. Sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Cezayirlioğlu “bu tür ziyaretlerin sık olarak yapıldığı takdirde var olan sorunların çözümü de kolaylaşacaktır” dedi.

Akşam  sendika binasında Eğitim Bir Sen üyeleri ile bir araya gelen Önder Uçak geziden  duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Akşamın bu saatinde bizi bekleyen bu kalabalığa öncelikle teşekkür etmek isterim dedi. Sendika binamızın böyle bir kalabalığa sahip olması bu sendikanın gücünü gösterecektir dedi”. Fethiye Temsilcisi Asım Cezayirlioğlu yaptığı açıklamada “Biz seçimlerde arkadaşlara bir söz verdik. Sendika binamızı faaliyete geçireceğimizi ifade etmiştik. Sağ olsunlar arkadaşlar da her akşam burayı daha nitelikli hale getirmek için onlar da çaba içerisindeler. Arkadaşlarımızın burayı sahiplenmesi bize daha fazla güç veriyor. Bizler yönetim olarak sendikamızı Fethiye’de daha fazla sözü geçer hale getirmek için çalışacağız” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  EĞİTİM

2067 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 723
 Dün : 503
 Toplam : 1962924
 Ip No : 3.14.6.194
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.