Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Başkan Saatcı’dan Büyükşehre Çıkarma
   
 Başkan Saatcı’dan Büyükşehre Çıkarma

Başkan Saatcı’dan Büyükşehre Çıkarma
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.03.2015 - 23:54:54 


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Karacadağ ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Daire Başkanlarına ziyarette bulundu.


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Mete Karacadağ ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Daire Başkanlarına ziyarette bulundu.

Samimi ortamda geçen ziyaretler sonrası açıklamada bulunan Başkan Saatcı, “Bizden hizmet bekleyen ve kendilerine hizmetkârlık yaptığımız tüm Muğlalılara görevlerimizi yapmakla mükellefiz. Bu anlamda görmüş olduğum resim beni çok umutlandırdı. İnanıyorum ki, Büyükşehir - Küçükşehir ayrımı yapılmadan Muğla hizmet konusunda hak ettiği payı almaya başlayacaktır” dedi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarına gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı’ya yapıldı. Gittiği her birimde samimiyet ve ilgiyle karşılanan Başkan Saatcı, Muğla gibi zor bir coğrafyada çalışma yapan daire başkanlarına kolaylıklar ve başarılar diledi. Başkan Saatcı’yı ilgiyle karşılayan daire çalışanları ve ilgili başkanlar, Saatcı’nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, teknik kadrolarla sık sık birlikte olduklarını ifade ederek, “Belediye Başkanlarımıza ve Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ederek büyük bir nezaket gösterdiler. Aynı coğrafyaya hizmet ettiğimizden dolayı her zaman birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmeti Muğla’ya vereceğimizden eminim. Teknik kadrolar ile sıklıkla bir araya gelip, çalışmalar yapıyoruz. Bugün başkanımızda bizleri şereflendirdi. Dolayısıyla kendimizi biraz daha güçlü hissediyoruz. Diğer kadrolarla iş birliği içindeyiz ama yönetiminde bizim yanımızda olması ayrı bir mutluluk. Ben bu güzel ziyaret için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Saatcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi yanı sıra sırasıyla Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Fatoş Arslan, Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Umut Barış Barut, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emin Madran, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Birsen Kocataş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hasan Basri Yücedağ, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan ve Muski Genel Müdürü Baki Ülgen’i makamlarında ziyaret etti.

“ZOR BİR COĞRAFYADA GÖREV YAPIYORLAR”

Samimi karşılamalarla ve ilgiyle Muğla’dan ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Behçet Saatcı, “Gecikmiş bir ziyareti yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Muğla Büyükşehir olduktan sonra Muğla’da göreve gelen arkadaşları ziyarete gelip, başarılar dileyememiştik. Bugün Mehmet Hocam ve Mete evladımla ziyaretler gerçekleştirdik. Bu bir nezaket ziyaretiydi. Ancak şunu görmekten de büyük mutluluk duydum.

Gerçekten zor bir coğrafyada görev yapıyor arkadaşlarım. Ziyaret ettiğim tüm arkadaşlarım Muğla’ya hizmet etme şevkini ve heyecanını yaşıyor. Büyükşehre geçmekten kaynaklanan sıkıntıları arkadaşlarım atlatmış. Muğla’ya nasıl hizmet ederim? diye çalışmalara başlamışlar. Bu bizim için büyük keyif oldu. Bu anlamda Sayın Osman Başkanımı da arayıp, teşekkür edeceğim. Bu yasayı biz çıkarmadık ve kabullenemedik ama başka çaremiz kalmadı. Bizden hizmet bekleyen ve kendilerine hizmetkarlık yaptığımız tüm Muğlalılara görevlerimizi yapmakla mükellefiz. Bu anlamda görmüş olduğum resim beni çok umutlandırdı. İnanıyorum ki, Büyükşehir küçükşehir ayrımı yapılmadan Muğla hizmet konusunda hak ettiği payı almaya başlayacaktır. Ben bu havayı Muğla’da teneffüs etmekten büyük mutluluk duydum” dedi.



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

2706 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 55
 Dün : 588
 Toplam : 1966931
 Ip No : 3.145.206.169
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.