Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

MHP’nin Seçim Sloganı Bizimle Yürü Türkiye
   
 MHP’nin Seçim Sloganı Bizimle Yürü Türkiye

MHP’nin Seçim Sloganı Bizimle Yürü Türkiye
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.03.2015 - 00:42:36 


Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Sadi Taşkın Yaptığı Basın Açıklamasında MHP’nin Seçim Sloganının Genel Merkez Tarafından “Bizimle Yürü Türkiye” olarak belirlendiğini kaydetti.


Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Sadi Taşkın Yaptığı Basın Açıklamasında MHP’nin Seçim Sloganının Genel Merkez Tarafından “Bizimle Yürü Türkiye” olarak belirlendiğini kaydetti.

Sadi Taşkın’ın İlçe Binasında düzenlediği Basın Toplantısına MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay ve Partililer katıldılar. Taşkın Yaptığı Açıklamasında 2014 Kasım Ayından bu yana başladığım seçim çalışmalarıma Muğla il ve ilçelerinde bu güne kadar aralıksız olarak sürdürüyorum. MHP’nin 11.Kurultayını geçtiğimiz hafta Ankara’da yapıldı. MHP 11. Olağan Kurultayında 1149 geçerli oyun 1149'unu alarak, MHP Genel Başkanlığına yeniden seçilen Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyi, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçilen tüm Ülküdaşlarımı kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Divan'dan, Delegelerden ve katılan herkesten Allah razı olsun. Kongremizde belirlenen seçim sloganımız ‘’Bizimle Yürü Türkiye olarak belirlendi. Bizimle yürü Türkiye, diyen, MHP'nin rüşvete, yolsuzluğa, talana, bölünmeye ve ihanete karşı Türk Milleti'ne çağrısı açıktır. Bu çağrıda ayrımcılık ve kayırmacılık yoktur. Bu çağrıda hakkı, hak sahibine teslim etme azmi vardır. Bu çağrıda millete ait olanı, millete iade etme anlayışı vardır.

Bu çağrıda geçmişle gelecek arasında köprü olacak, var olanı koruyup daha da geliştirecek ve ileriye götürecek bir hedef vardır.Bu çağrıda bölünmeye, ülkeyi rayından saptıracak girişimlere karşı, bütünlüğü korumaya, Türk Milleti'nin özüne sahip çıkmaya yeminli bir irade mevcuttur. Yüz üstü süründürülmek istenilen Türk Milleti'nin ayağa kalkmasının yolu MHP'dedir. Yılgınlığa, yozlaşmaya ve yolsuzluğa karşı millete ait olanı koruyacak olan şuur MHP'dedir. Yukarıda belirttiğim gibi Türkiye Bizimle, Biz Türkiye ile birlikte yürüyeceğiz. Bu düşünceler siyasi hayatımda hep düsturum oldu. Bundan sonra’da düsturum olacak. Çok kıymetli Muğla il ve ilçe teşkilatlarımız, Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Ülkücü hareketin duayenleri, Cennet Muğla’mızın çok saygı değer Vatandaşları, Seçim çalışmalarıma bütün ilçelerimizde, ilçe teşkilatlarımızla, partimizin ileri gelen duayenlerimizle sürekli istişare içinde hareket ederek hedefe emin adımlarla ilerliyorum. Teşkilatlarımızın teveccühü bana çok büyük güç veriyor. Teşkilatlarımız gerçekten bilinçli dik duran adaylar ile dik durmayan mesleği siyasetçi olan adayı çok rahat ayırt edebiliyor. Bu dönem Fethiye ve Seydikemer başta olmak üzere, Muğla şahsımla birlikte hak ettiği sıralamadaki yerini alacaktır” dedi.

Taşkın “İyi bir sıralamada yer aldığım takdirde Fethiye ve Seydikemer’den 80.000 oy, Muğla ilinden ise toplamda 300.000 oyu halkımızın takdirleri ile partime kazandıracağıma inanıyorum. Bundan her Milliyetçi Hareket Partili adı gibi emin olsun. Bu 80.000 oyu ve Muğla toplamında 300.000 oyu nasıl alacağımın çalışmalarının alt yapısını ekibimle birlikte yaptık. 7 Nisan’dan sonra seçim programımı profesyonel ekip çalışmasıyla uygulamaya koyacağız. Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ‘Bizimle Yürü Türkiye’ dedi.

Bende Sadi Taşkın olarak ‘Bizimle Yürü Muğla’ diyorum. Muğla’nın makus talihi Sadi Taşkın ile birlikte değişecektir. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Benim Dik Duruşum Mendos ve Baba dağı gibi değil, Toroslar gibidir. Toroslar gibi dik duranlara selam olsun. Ben 2002’den bu yana AKP’deki suni birlikteliği hep dile getiriyordum. Bugün görüyoruz ki bu birliktelik menfaate dayanmaktadır. Sözlerimin haklı olduğunu, Sayın Bülent Arınç ve Ankara Büyük şehir belediye başkanı Melih Gökçek arasındaki söylemler ortaya koymuştur.

Artık menfaat ortaklığı dağılmaktadır. Şimdi ‘Bizimle Yürü Türkiye’ demenin tam zamanıdır.

Milliyetçi Hareket Partisinin plan ve programlarının hepsinin altında Devlet sözü vardır” diye konuştu.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

2430 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 5
 Bugün : 629
 Dün : 503
 Toplam : 1962830
 Ip No : 3.16.76.43
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.