Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Şampiyonlar, Daha Fazla Destek Bekliyor
   
 Şampiyonlar, Daha Fazla Destek Bekliyor

Şampiyonlar, Daha Fazla Destek Bekliyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.03.2015 - 00:41:45 


Bu yıl özellikle Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile voleybolda art arda sportif başarı kazandıklarını kaydeden Kemer Doğanspor Voleybol Takımı Antrenörü Şükrü Ceylan, Seydikemer halkında taraftar desteği beklediklerini ifade etti


Bu yıl özellikle Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile voleybolda art arda sportif başarı kazandıklarını kaydeden Kemer Doğanspor Voleybol Takımı Antrenörü Şükrü Ceylan, Seydikemer halkında taraftar desteği beklediklerini ifade etti

Seydikemer Belediyesi’nin sponsorluğunda voleybol branşında başarıdan başarıya koşan Kemer Doğanspor’un 3. Lige yükselen Voleybol takımı ile Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yemekte bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Kulüp başkanı Süleyman Abalı ve Kulüp yöneticilerinin de katıldığı yemekte kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Süleyman Abalı, “Bu organizasyonu yaptığı için Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e teşekkür ediyorum. Bu yıl bize; Doğanspo’a gelecekteki adıyla Seydikemer Belediye Spor adıyla Kulübümüze verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Verdiği destek sayesinde Voleybol şubelerimiz şuana kadar namağlup Muğla'da tüm katagorilerde birinci olmuştur. Akabinde büyük takımımız Muğla'da iki defa maç yaptı. Marmaris Beldibi ve Muğla Gençlik Sporu 3-0 skorlarla yenerek Muğla İl birincisi olup, bölge maçlarına gitmeye; Üçüncü Lig finallerine çıkmaya hak kazandık. Aydın'da dört günlük süren yükselme maçlarında önce Denizli ekibini 3- 0 ardından Isparta ekibini 3-1 ve ardından Muğla Büyükşehir Sporu 3-2 yenerek orda da  namağlup şampiyon olarak 3.Lig'e çıkma başarısını göstermiştir. Bu bize Sayın Belediye Başkanımızın verdiği destek sayesinde olmuştur kendisine teşekkür ediyorum sporcu arkadaşlarıma özellikle Antrenörümüz Şükrü Ceylan'a teşekkür ediyorum, herkesin eline yüreğine sağlık” dedi.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Özellikle seyirci desteği noktasında destek beklediklerini ifade eden Voleybol Antrenörü Şükrü Ceylan da “Kulüb Başkanımıza, Yönetim kurulumuza, Sayın Belediye Başkanımıza bize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bilindiği üzere Bölgesel Ligde Muğla'da yapmış olduğumuz iki maçı kazanarak Aydın'da yapılacak olan yükselme maçlarına gitmeye hak kazandık. Aydın'da yapmış olduğumuz Üç maçımızı da kazanarak Namağlup şampiyon olduk. Bu konuda bize Belediye adına yapılan bütün desteklere, çok çok teşekür ediyorum tüm takımım adına hem kaptan olarak hem Antrenör olarak. Zor zamanlar geçirdik iyi hazırlandık bizi izlemeye devam edin diyorum. Öncelikle Muğla'nın takımımıza sahip çıkmasını daha sonra Seydikemer'in seyircilerimizin bir aile olarak takımımıza sahip çıkıp senedeki maçlarımızda büyük başarılar kazanacağımızı ümit ediyorum. 3’üncü Ligde ilk öncelikle ligi test etmeyi, ligi tanımayı düşünüyoruz. Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız bu süreç çok önemli. İyi hazırlanırsak ki iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum şampiyon olmayı hedefliyoruz. Sadece Futbol değil Voleybolunda profesyonel ligde bir takımımız olduğu, insanlarımızın bunu desteklemesi gerektiğini bilmelerini istiyoruz” dedi.

ÇITA YÜKSELDİ, DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Voleybolcular tebrik eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de voleybolculara yönelik yaptığı konuşmada, “Sizler çıtayı çok fazla yükselttiniz. Bunun için başta başkanıma yönetim kurulunu ve sizleri tebrik ediyorum. Bu başarının Seydikemer'in ihtiyacı vardı. Sizler Seydikemer'in gönül elçileri oldunuz. Seydikemer'i tanıtmak için elinizden gelen bütün gayretleri gösterdiniz. Biz de belediye olarak her zaman yanınızda olacağız. Yeter ki sizler çıtayı daha da yükseltin biz belediyenin imkanları ölçüsünde elimizden gelen hiç bir şeyi esirgemeyeceğiz. Biz böyle bir sonuç, böyle başarı beklemiyorduk. Ama sizler birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde kavga gürültü etmeden bu işi götürüyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum başarılarınızın daha da devam etmesini diliyorum. Seydikemer sizlerden daha çok şeyler bekliyor. Seydikemer Belediyesi olarak bizler arkanızdayız” dedi. Yemeğin ardından Başkan Otgöz, voleybolculara çeşitli hediyeler verirken, voleybolcular minibüsü ile kendileri tüm maçlara götüren Belen Muhtarı Harun Karamanlı’ya takılmadan geçmediler.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SPOR

1573 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 8
 Bugün : 361
 Dün : 528
 Toplam : 1951145
 Ip No : 54.163.200.109
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.