Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Başkan Saatcı’dan Hasan Özyer Yorumu
   
 Başkan Saatcı’dan Hasan Özyer Yorumu

Başkan Saatcı’dan Hasan Özyer Yorumu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.04.2015 - 01:15:37 


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri dolayısıyla dün siyasi partilerin milletvekili aday listelerini açıklamasının ardından görüşlerini gazetecilerle paylaştı.


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri dolayısıyla dün siyasi partilerin milletvekili aday listelerini açıklamasının ardından görüşlerini gazetecilerle paylaştı. Başkan Saatcı, Hasan Özyer’in Adalet ve Kalkınma Partisi’nden birinci sıra aday olarak çıkmasının kendisi için sürpriz olmadığını ve adaylığından büyük keyif aldığını kaydetti. Başkan Behçet Saatcı, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin ön seçimlerden dolayı Türkiye genelinde karşılığını alacağını söyleyerek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Muğla’dan Hasan Özyer’i birinci sırada aday çıkartmasını da şu sözlerle anlattı; “Hasan Özyer sürprizi bizim için çok büyük bir keyif oldu. Benim için sürpriz değildi ancak bunun da altını doldurmak istemiyorum. Hasan’ın adaylığından büyük keyif aldım. 2007 yılına kadar Hasan Bey’le çalışmış birisi olarak söylüyorum. Yoksa Hasan’ın benim sözlerime gerek yok. Fethiye’mize, ülkemize ve yurtdışına yatırım yapan birisi. Bizim medarı iftiharımız. Hasan kardeşimin adaylığı sadece bende değil, tüm Fethiye’de tebessüm yarattı. Başkan Saatcı diğer partiler ve Türkiye genelindeki görüşlerini de şu şekilde aktardı; “Diğer siyasi partilerimize baktığımız zaman CHP büyük bir iş yaptı. Ön seçim gerçekleştirdi. Demokrasinin tabandan geçtiğini gösterdi. Ben bu anlamda CHP’nin bu adımının Türkiye genelinde alacağını düşünüyorum. İlçeye dönersek Hasan’ın adaylığı çok keyifli oldu. Türkiye’yle ilgili tahminlerinin daha erken olduğunu kaydeden ancak düşüncelerini de şuanki tabloya göre aktaran Başkan Behçet Saatcı, “Bu şartlarda HDP’nin barajı geçeceğini, CHP’nin ön seçimden dolayı Haziran’da istediğini alacağını, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin oy kaybetmesine rağmen yine birinci parti olacağını, MHP’nin ise hali hazırdaki yerini koruyacağını düşünüyorum. Bunlar için daha erken ama düşüncem budur.

Başkan Behçet Saatcı aynı zamanda gün içerisinde sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Hasan Özyer’le çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, aynen şu ifadelere yer verdi; “Peşinen söyleyeyim ki, Sayın Hasan Özyer'in benim yazacaklarıma ihtiyacı yoktur. Ancak ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin Hasan Kardeşim karakterindeki politikacılara ihtiyacı vardır. 2007 yılından itibaren Fethiye'nin her yatırım dosyasını engellemeyi siyaset sayan zavallılardan sonra, Hak'tan, adaletten ayrılmayacağını bildiğimiz, particilikten çok ilçe ve ülke menfaatini ön planda tutacağına inandığımız Hasan Kardeşimin, adaylığının hayırlı olmasını diliyor, kendisine başarılar temenni ediyorum.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

3217 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 621
 Dün : 503
 Toplam : 1962822
 Ip No : 3.145.191.169
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.