Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Başkan Saatcı’ya Bir Başarı Ödülü Daha
   
 Başkan Saatcı’ya Bir Başarı Ödülü Daha

Başkan Saatcı’ya Bir Başarı Ödülü Daha
 Yazı Boyutu

 Tarih : 15.04.2015 - 00:46:20 


Göreve geldiği 1999 yılından buyana Fethiye’de yaptığı çalışmalar ile Türkiye Genelinde Bir çok Kurum ve Kuruluş tarafından defalarca Yılın Belediye Başkan ı Ödülüne layık görülen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı GAP Gazeteciler birliği tarafından da yılın Belediye Başkanı Seçildi


Göreve geldiği 1999 yılından buyana Fethiye’de yaptığı çalışmalar ile Türkiye Genelinde Bir çok Kurum ve Kuruluş tarafından defalarca Yılın Belediye Başkan ı Ödülüne layık görülen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı GAP Gazeteciler birliği tarafından da yılın en başarılı Belediye Başkanı Seçildi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın, 16 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde aldığı sayısız ödüllere bir yenisi daha eklendi. Adıyaman’da GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi’nin her yıl düzenlediği 12. Uluslararası GAP OSCARI ödül töreninde Başkan SAATCI “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. Ülkedeki başarılı siyasetçiler, iş adamları ve bürokratların ödüllendirildiği GAP Oscarı töreninde 8 ülkeden siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve medya dünyasından davetliler Adıyaman’da bir araya geldi. GAP Gazeteciler Birliği’nin seçkin jüri üyeleri tarafından yapılan oylamada Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Belediye hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılmasında siyasi parti ayrımı yapmadan adil yaklaşım,  sosyal barışın tesisinde gösterilen gayretler ve Fethiye’nin il yapılması hususunda çizdiği hedefler” nedeniyle ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi. Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Romanya, KKTC, Azerbaycan, Makedonya, Bulgaristan, Irak, Suriye, Gürcistan ve Ukrayna’dan siyaset, bürokrasi, iş, sanat ve medya dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Azerbaycan’ın AB Parlamento Temsilcisi Milletvekili Ganire Pasheyeva, Oyuncu Mine Çayıroğlu, Beyaz TV Dinamit Programı Yapımcısı Latif Şimşek, Arnavutluk ve Fas Krallığı Büyükelçilikleri’nden temsilciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, “Toplumda bu gün ilerleme terakki varsa bu güzelliklere imza atan emek veren kişi ve kurumlar var demektir. Hiç bir başarı tesadüf değildir. ‘Marifet İltifata tabidir’ sözü doğrultusunda bizler de basın meslek kuruluşu olarak bu başarıları gün yüzüne çıkarmak için bu ödülleri veriyoruz. Bu ödüller sahiplerine daha büyük işler başarmaları için moral veriyor, destek veriyor. Bu gün dünyanın değişik coğrafyalarından buraya gelenler bu atmosferi burada yaşıyorlar, emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise yaptığı konuşmada, Adıyaman'ın farklı uygarlıklara ve kültürlere ev sahipliği yaptığını, bu kültürel zenginlik sayesinde insanların sevgi ve dayanışma içerisinde binlerce yıldır yaşadığını söyledi. Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde, yurtiçi ve yurtdışından jürinin belirlediği bir çok önemli isme ödülleri takdim edildi.
 GAP Gazeteciler Birliği tarafından ‘Yılın en başarılı belediye başkanı’ ödülüne layık görülen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ödülünü ise, daha önce belirlenen programlarından dolayı törene katılamayan Saatcı’nın yerine, MHP Ödül törenine katılmamasından dolayı Başkan Saatcı’nın, törene gönderdiği mesaj katılımcılara okundu. Ödülü 140 bin kişilik Büyük Fethiye Ailesi adına kabul ettiğini gönderdiği mesajda ifade eden Başkan Saatcı, ödülü şahsına layık gören GAP Gazeteciler Birliği’ne teşekkür etti. Başkan Saatcı’nın törene gönderdiği mesaj şu şekildeydi; “in km uzaktan bizim faaliyetlerimizi takip ederek, bu sene 12.’si düzenlenen Uluslararası GAP Oscarları’na şahsımı ‘Yılın En İyi Belediye Başkanı’ ödülüne layık gören GAP Gazeteciler Birliği ailesine teşekkür ediyorum.
Ancak bu hafta sonu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin olması ve kardeş şehrimiz olan Macaristan’ın Heviz Belediyesi Başkanı ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlayacak olmamızdan dolayı üzülerek ifade ediyorum ki; bu müstesna törene katılım sağlayamayacağım. Seçkin jürinin değerlendirmesiyle şahsıma layık görülen ödülü değerli dostum Adıyaman MHP eski İl Başkanı Osman Aslan’a takdim edilmesini rica ediyor,  Bu vesile ile kendilerine hizmetkârlık etmekten büyük onur duyduğum 140 bin kişilik büyük Fethiye ailem adına, Siz ve Sizin nezdinizdeki tüm katılımcılara Fethiye’den selamlar gönderiyorum. Birliğimiz ve Dirliğimizin daim olması temennisi ile Saygılarımı arz ederim”



 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

2857 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 561
 Dün : 626
 Toplam : 1968063
 Ip No : 3.17.203.68
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.