Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

CHP Milletvekili Adaylarından Başkan Saatcı’ya Ziyaret
   
 CHP Milletvekili Adaylarından Başkan Saatcı’ya Ziyaret

CHP Milletvekili Adaylarından Başkan Saatcı’ya Ziyaret
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.04.2015 - 02:23:34 


Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili adayları Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan ve Süleyman Girgin beraberlerinde Bursa 2. Sıra CHP Milletvekili adayı Fethiyeli Dr. Ceyhun İrgil ve CHP Fethiye ilçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler


Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili adayları Nurettin Demir, Ömer Süha Aldan ve Süleyman Girgin beraberlerinde Bursa 2. Sıra CHP Milletvekili adayı Fethiyeli Dr. Ceyhun İrgil ve CHP Fethiye ilçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Yeşilüzümlü’de ifade etmiştim. Nurettin hocam oylamadan ikinci çıktı. Araya kontenjan girdi ve üçüncü oldu. Hocam vekil o belli. Sayın savcımız, (Ömer Süha Aldan) zaten vekil. Ceyhun Bursa’dan vekil olacak. Hasan Özyer’de vekilimiz. Yani Fethiye’nin 4 tane vekili oluyor. Bu her ilçeye nasip olmaz. Hem Fethiye’nin il olması konusunda hem de bu büyükşehir yasasının revize edilmesi, ilçelerin eski yasal özgürlüğüne kavuşmaları konusunda çalışmalar yapacaklarından hiç şüphem yok. Gösterdikleri tavırdan dolayı da teşekkür ediyorum. 7 Haziran’da benim düşüncemle, Türkiye’de bir paylaşım kültürünün ortaya konulması gerekiyor ve sonucu da öyle olacak. Çünkü bizim paylaşacak o kadar çok değerimiz var ki. Ötelemek ve dışlamakla bu ülkede hiç bir yere varılamaz. Kucaklaşmanın sağlanmasıyla bu ülkenin çok farklı bir yere geleceğini düşünüyorum. Bizler zaten Mevlana’yla, Yunus Emre’yle, Hacı Bayram Veli’yle yetiştik. Bu anlamda paylaşamayacağımız hiçbir şeyin olmadığı düşüncesiyle 7 Haziran gecesi Türkiye’ye kucaklaşmanın, birlik ve beraberliğin geleceğini düşünüyorum. CHP’li vekillerimize de başarılar diliyorum. Fethiye’ye ilgili düşüncelerimi zaten kendilerine aktarmıştım. Fethiye’nin il olması ve büyükşehir yasası revizesi olmazsa olmazımız.  CHP’nin Büyükşehir yasasının iptaliyle ilgili Anayasa mahkemesine vermiş olduğu mücadeleyi de bilen birisi olarak bunların rahatça çözüleceğine inanıyorum. Ceyhun’unda aynen Fethiye Milletvekili gibi çalışacağından şüphem yok. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

CHP Bursa 2. Sıra Milletvekili Adayı Fethiyeli Ceyhun İrgil ise, “Adaylık süreci kesinleştikten sonra kendi ilçeme, doğduğum yere ve ata topraklarına gelmekten mutluyum. Bu yüzden Sayın Behçet Saatcı’nın, Milletvekili adaylarının ve ilçe başkanı Ali Bey’in verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince Bursa’ya olduğu gibi Fethiye’ye de gerekli katkıları koymaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

 “İLK YASA TEKLİFİMİZ FETHİYE’NİN İL OLMASI”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan da, “Sayın genel başkanımız 2011 yılında seçime 3 gün kala Fethiye’de bir miting yapmıştı ve Türkiye’de iki yere il sözü verdi. Birisi Konya’nın Akşehir ilçesi ki benim doğduğum memlekettir. Bir tanesi de şuan yaşadığım şehir Fethiye’dir. İnşallah 7 Haziran’dan sonra CHP iktidar olur ise Fethiye’nin il olması konusunda biz üzerimize düşen görevi yapacağız. Biz CHP milletvekilleri olarak diğer partilerden de buna katılan olabilir, meclis açıldığındaki ilk yasa teklifimiz Fethiye’nin il olması konusunda verilecek. Belediyeler arasında bu yasadan kaynaklanan önemli sorunlar olduğunu bizler biliyoruz. Türkiye’nin dört bir tarafında bu sıkıntılar kuşkusuz var. Ama giderilemeyecek değil. Burada karşılıklı iyi niyetle, dayanışmayla, iş birliğiyle belli sorunları aşmaya çalışacağız. Çünkü hizmet ettiğimiz bir halk var ve bu halk her yönüyle bizden hizmet bekliyor. Bular içinde bir çaba içinde olacağız” şeklinde konuştu.

 “BÜYÜKŞEHİR YASASINDA REVİZYON ŞART”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Nurettin Demir’de Fethiye’nin 1953 yılından beri il olmayı beklediğini söyledi. Demir, “Önümüzdeki süreçte CHP iktidarında bu konu tekrar gündeme gelecek. Türkiye’de asıl sorun Büyükşehir Belediye yasasının yıkım yasası olduğunu, topluma uyumsuzluk gösterdiğini, bunun gerçekten iyi bir revizyondan geçirilmesi gerektiğini, yerel yönetimin güçlendirilmesi anlamında çok açık bir şekilde görülmektedir. Halkımızda bu yasadan oldukça şikayetçi. Dolayısıyla toplumumuza gömlek dar gelmeye başlamıştır. Bu gömleği yeniden kesip yeniden düzenlemek gerekiyor” dedi. Muğla’da altı oka 6 Milletvekilinin yakışacağını söyleyen Demir, Muğla’dan 6 milletvekili çıkarmak için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. CHP Muğla Milletvekili Adayı Ramazan Girgin de, “Ülkemiz bir işçiyi mutlaka parlamentoya gönderecektir. Ülkemizde en fazla barışa, huzura, adalete ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz dönemden geçmekteyiz. Mevcut siyasi iktidar işsizlikle, yoksullukla, yolsuzlukla uğraşacağına; işsizliğe, yoksulluğa ve yolsuzluklara isyan edenlere karşı bir savaş veriyor. Cumhuriyet Halk Partisi bütün bu sorunları çözmek için ayağa kalkmak için 7 Haziran’da yeni bir Türkiye’yi, aydınlık bir Türkiye’yi kuracağız” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da, “Büyükşehir yasasıyla ilgili meydana gelen zorlukların farkındayız. Bu bağlamda hem Muğla Büyükşehir Belediyemiz hem de Fethiye Belediyemiz ile birlikte sorunların birlikte hareket edilerek çözüleceğini inancımızı ifade etmiştik. Görüyorum ki o noktadayız. Gerek Büyükşehirdeki yol paylaşımında da sanıyorum yine Fethiye Belediyemizin istediği doğrultuda gerçekleşti. Bu birlikteliğin devam edeceğini ümit ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı ve Sayın Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Yılmaz Cesur’a çok teşekkür ediyorum” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SİYASET

2665 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 5
 Bugün : 404
 Dün : 623
 Toplam : 1951809
 Ip No : 3.84.228.68
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.