Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Kumluovalı Gençler, Plajı Temizliğinde
   
 Kumluovalı Gençler, Plajı Temizliğinde

Kumluovalı Gençler, Plajı Temizliğinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.04.2015 - 00:55:26 


Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi öğrencileri ‘toplum hizmeti’ adı altında başlattıkları kampanya ile Karadere ve Kumluova Plajlarında temizlik çalışması başlattı. Kampanyanın ilk günü öğrencilerle birlikte atık toplayan Belediye Başkanı Yakup Otgöz,


Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi öğrencileri ‘toplum hizmeti’ adı altında başlattıkları kampanya ile Karadere ve Kumluova Plajlarında temizlik çalışması başlattı. Kampanyanın ilk günü öğrencilerle birlikte atık toplayan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kış şartlarında ortaya çıkan çöp ve molozların en kısa sürede temizlenerek turizm sezonuyla birlikte sahilin hazır olacağını belirtti.

Kışın sel suları ile Eşen Çayından gelen bitkisel atıkların yanı sıra yine şiddetli rüzgarlarla açık denizden kıyıya vuran pet, cam, poşet, plastik ve diğer atıklar sebebiyle oldukça kirlenen Karadere ve Kumluova Plajları öğrenciler ve belediye ekipleri tarafından temizleniyor. 15-22 Nisan Turizm Haftası sebebiyle Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi Temizlik Kulübü önderliğinde başlatılan temizlik kampanyasının ilk gününde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de öğrencilerle birlikte sahildeki temizlik çalışmasına katıldı.

ÖĞRENCİLER İLE BELEDİYE EKİPLERİ

Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve öğrencilerin birlikte başlattığı çalışmayı değerlendiren Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi Müdürü Orhan Türkmen, “Temizlik kulübümüzün  toplum hizmeti adı altında Kumluova ve Karadere Plajını temizleme hizmeti adı altında bunu yapıyoruz. Hizmeti yaparken İlçemiz Belediyesinin bize sağlamış olduğu malzeme ve insan kaynağından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Umarım her yıl bu şekilde temizleyeceğiz buraları. Ayrıca öğrencilerimize temizlik anlayışını aşılamaya çalışıyoruz en güzel temizliğin hiç kirletmemek olduğunu bu şekilde görecekler. Tekrardan başkanıma teşekkür ediyorum, desteklerinden dolayı dedi.

BAŞKAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaklaşık 10 kilometreyi bulan sahilin Kumluova- Karadere arasının 5 kilometre olduğunu belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Eşen Çayına atılan atıkların yanı sıra Bölge gelindeki denize atılan tüm atıkların coğrafi koşullar sebebiyle bu sahile vuruyor. Sezon başlamak üzere bizler buraları temizlemek zorundayız. Okul Müdürüme ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Zamanı oldukça bize yardımcı oluyor. Biz bu kalan yerleri ter temiz edip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Yaz sezonu ile birlikte (gerek yerli gerekse yabancı turistlerimiz geliyor), biz burayı güzel bir şekilde hazırlamak  ve onların hizmetine sunmak için Seydikemer Belediyesi olarak elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz” dedi.

 




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  GÜNCEL

1158 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 7
 Bugün : 576
 Dün : 503
 Toplam : 1962777
 Ip No : 3.140.188.16
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.