Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Ak Parti Seydikemer Seçim Bürosunu Açtı
   
 Ak Parti Seydikemer Seçim Bürosunu Açtı

Ak Parti Seydikemer Seçim Bürosunu Açtı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.04.2015 - 23:30:30 


Adayların belirlenmesinin ardında hızlı bir seçim startı veren Ak Parti’de milletvekili adayları ilçe ilçe seçim bürolarını açıyor.


Adayların belirlenmesinin ardında hızlı bir seçim startı veren Ak Parti’de milletvekili adayları ilçe ilçe seçim bürolarını açıyor. Seydikemer’de de seçim bürosunu ilk açan parti olarak dikkat çeken AK Parti’de milletvekili adayları açılıştan önce ilçe Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti.

Cadde üzerindeki esnafları da selamlayan milletvekili Adaylarına esnaflar da büyük bir ilgi gösterirken; pek çok esnaf adaylarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Başkanı Salih Gümüş’ün kısa açılış konuşmasıyla başlayan seçim bürosu açılışında “Şimdi yeni bir sivil anayasa, daha güçlü bir Türkiye, özgür bir Türkiye yeni bir Türkiye vaad ediyoruz. Yeni Türkiye yolunda seçim büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Durmak Yok Yola Devam” diyerek konuşmasını tamamlayan Gümüş’ün ardından mikrofonu alan İl Başkanı İhsan Küreci de “Seydikemer’e geldiğimiz zaman kendi evimizde gibi hissediyoruz, Seydikemer’e geldiğimiz zaman yüzümüz gülüyor. İnşallah 7 Haziranda bütün Muğla olarak  yüzümüz gülecek. Bu sizlerdeki inanç, sizlerdeki bu enerji Seydikemer’den dalga dalga  tüm Muğla’ya yayılacak inşallah. Vatandaşlarımız Ak Partiye güveniyor, bizlerde sizlere güveniyoruz. Bizde bu birlik beraberlik olduğu müddetçe adaylarımızla beraber teşkilatlarımızla beraber Muğlamızı Türkiye’de hak ettiği yere getireceğiz” dedi

SEYDİKEMER KAZANIR, MUĞLA KAZANIR

2002’den önce anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla bile büyük ekonomik krizlerin yaşandığına dikkat çenek Seydikemer’in başarılı Belediye Başkanı Yakup Otgöz de konuşmasında; “Bizler 30 Marttan önce köy köy mahalle mahalle dolaştık…. Siz bu görevi yaptınız bizleri iktidarla buluşturdunuz. Bizler de sizlere hizmet vaad ettik, hizmetkarınız olmayı vaad ettik. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Biliyorsunuz Ak Parti iktidara gelmeden önce memleket krizlerle boğuşuyordu Ak Parti geldikten sonra kriz oldu mu? 2002den önce 94de 98de 2001de krizler vardı bir kitapçık attığın an  dolar, euro yükselip gidiyordu. Allaha şükürler olsun 2002’den sonra dünyada küresel krizler olmasına rağmen Türkiye dimdik ayakta durdu, durmaya da devam ediyor. Çünkü temeller sağlam atıldı, sizler 30 Martta bizlere destek oldunuz. Ak Kadroları Seydikemer’e getirdiniz Ak Belediyeciliği tanıştırdınız. Yine 10 Ağustosta Türkiye ortalamasının üstüne çıkarak Cumhurbaşkanını seçtiniz. Önümüzde 7 Haziranda çok önemli bir seçim var üstümüze düşen görevi sonuna kadar layıkıyla yapmamız lazım. Muğla’dan 3 vekilimizi göndermemiz lazım ben sizlerden iştirham ediyorum 56.5 üstünde bir destekle Milletvekillerimizi Ankara’ya  gönderirsek Seydikemer burada hak ettiği desteği daha fazla alır, Muğla alır, Türkiye alır” dedi.

SEYDİKEMER’DEN EN AZ %60 OY

Milletvekili adayı gazeteci Yelda Erol Gökcan da yaptığı konuşmada 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde inancının tam olduğuna vurgu yaparak Seydikemer’den %60 oranında oy beklediğini belirtti. Konuşmasıdna 1. Sıra adayı Hasan Özyer’e övgüler düzen Gökcan, “Başbakanımız Davutoğlu bizlere Hasan Özyer abimizi, siyasetin ustasını hediye verdi. İnşaallah Türkiye genelinde olduğu gibi Muğla’da 1. parti olup Muğla’nın da hak ettiği yerlere gelmesi. Sizlerden özellikle de kadınlarımızdan isteğim çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmasınlar” dedi. Fethiyeli aday Muhittin Kayabaş da yaptığı konuşmasında, “Bundan 13 yıl önce siyasetin bittiği ve siyasetçinin güvenilmez hale geldiği bir ortamda bir yiğit çıktı meydana. Belediye başkanı döneminde demişti ki bu şarkı burada bitmez, bitmedi devam ediyor” dedi. Milaslı 2. sıra adayı Hasan Kökten de Seydikemer’i evi gibi gördüğünü atıfta bulunarak “ AK Parti’nin elinin değdiği yer belli oluyor. Köyceğiz’de Kavaklıdere’de olduğu gibi Seydikemer’de de ilçe belediyemiz adından söz ettirmeyi başarıyor. İnşaallah sizlerin de desteği ile tüm Muğla’yı bu geri kalmışlıktan kurtaracağız” dedi.

2007 Yılında Milletvekilliği devam ettiği sırada Ak Partiden İstifa eden Hasan Özyer de “Kader bizi tekrar bir araya getirdi” diyerek başladığı konuşmasında “Biraz önce başkanım söyledi 30 Martta Seydikemer’i iktidarla buluşturdunuz ama burada bir eksik vardı, eksik olan biz mişiz inşallah bu eksiği de 7 haziranda tamamlayacağız. Belli bir dönem siyasete ara vermiştim daha öncede bana 2 dönem vekillik görevi verdiniz. Bu ara verdiğim dönemde de gönül bağımız devam etti bugün nasipmiş bugün kısmetmiş yine sizlerle birlikte Seydikemerimize Fethiyemize Muğlamıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Seydikemer yeni ilçe oldu birçok sorunu var. 30 martta samimi dürüst çalışkan Yakup Başkanımı seçtiniz tebrik ediyorum. Çünkü ben Yakup başkanla 2 dönem birlikte çalıştık. Bütün yöresinin sorunlarına nasıl sahip çıktığını biliyorum ve bugünde aynı şekilde Seydikemer’e sahip çıkıyor. İnşallah Allah bizi mahcup etmez biz Seydikemerimiz’e çok güzel hizmetleri hep birlikte yaparız.

Bizi bir araya getiren Muğla halkının sizlerin bizlere olan gönül bağı ve bizleri tekrar vekillik görevine çağrınızdır. Ak Parti genel merkezinde bu milli iradeye gösterdiği duyarlılıktır. Birlikte olmamızın mimarı Ak Partidir, bizleri tekrar buluşturdu. Tabiki bizim buna hayır deme şansımız yoktu çünkü bizi buraya  getiren bize her türlü desteği şimdiye kadar veren yöre halkımıza hizmet etmek Fethiyemize, Seydikemerimiz’e, Muğlamız’a hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. En büyük endişem gönüldaşlarıma ve vatandaşlarımıza mahcup olmaktır 2 dönemdir Allah bizi mahcup etmedi. Muğlamızın her yerine çok güzel hizmetler yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem daha güzel hizmetler yapacağız. 2 dönem milletvekilliği dönemimde hiçbir belediyede parti ayrımı gözetmeksizin ne talep geldiyse ne proje geldiyse hepsinin takipçisi oldum ve bütün hizmetlerin Ankara’dan Muğla’ya aktarılmasında yardımcı oldum yine aynı şekilde 7 Hazirandan sonra aynı görevimize devam edeceğiz. Ama sizden istirhamım, bizleri Ankara’ya güçlü gönderin.  Bugün Muğla’nın neresine gidersem gideyim hakikaten her yerdeki vatandaşlarımızın muhtarlarımızın ve belediye başkanlarımızın gösterdiği sevgi ve teveccühü bizleri mutlu ediyor. Muğla’nın her köşesinde bir tuğlamız bir emeğimiz bir hizmetimiz var ki bugün tekrar gönül bağı bu vatandaşımızın teveccühü bizleri tekrar siyasetin içerisinde olmamızı sağladı. 7 Hazirandan sonra yine Muğlamıza hizmet etmeye devam edeceğiz hemde Ülkeme. İnşallah en büyük temennim bu gelecek dönem Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu yapısal  reformların yapılmasını sağlarız meclis olarak. Hukuk reformundan diğer bütün reformlara kadar siyasetin yapılandırılması, yasamanın yürütmenin vesayetten kurtulması, sivil anayasanın yapılması gerekiyor. Şimdiye kadar inanmadığım hiçbir şeye destek olmadım, milletin hayrına görmediğim hiç birşeyin içinde olmadım destek olmadım her zaman vicdanımla idalimle hem yöremin hem Muğlanın hem Ülkemin hizmetinde oldum bundan sonrada aynı şevkle aynı sorumlulukla olmaya devam edeceğim. Genel seçimlerin Seydikemerimiz’e Fethiyemiz’e Muğlamız’a ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte 7 Hazirandan sonra daha güzel bir Seydikemer için mücadele edeceğiz.

 

 




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA

 Kategori  SİYASET

1474 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 832
 Dün : 723
 Toplam : 1963756
 Ip No : 3.17.154.171
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.