Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Fethiye ve Seydikemer Göçer’i Bağrına Bastı
   
 Fethiye ve Seydikemer Göçer’i Bağrına Bastı

Fethiye ve Seydikemer Göçer’i Bağrına Bastı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.04.2015 - 23:38:12 


AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Elvan Göçer, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak seçim bürosu açılışına katıldı. İlçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ve sokakta sohbet ettiği vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören Göçer’i görenler, “bizim gız gelmiş” diye hitap ediyor.


AK Parti Muğla Milletvekili  Adayı Elvan Göçer, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak seçim bürosu açılışına katıldı. İlçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde ve sokakta sohbet ettiği vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören Göçer’i görenler, “bizim gız gelmiş” diye hitap ediyor.

AK Parti Muğla İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği seçim çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş ve Yelda Erol Gökcan, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak seçim ofisi açılışı yaptılar. Programlara, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ile diğer partililerde katıldı. Fethiye ilçe teşkilatı ile sabah saatlerinde buluşan vekil adayları daha sonra İlçe Kaymakamı  Ekrem Çalık’ı,İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ı ve Belediye Başkanı Betçet Saatçi’yi makamlarında ziyaret ettiler.

AK Parti Muğla Milletvekili adayları, ziyaret ettikleri  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi ile  uzun ve samimi  bir görüşme gerçekleştirdiler.  Başkan Saatçi, Milletvekili Adayı Elvan Göçer’le yaptığı konuşmada, özellikle kadın adayları desteklediğini ve Muğla’dan kadın aday çıkmasına çok sevindiğini belirterek bu dönem mecliste en az bir kadın vekil görmek istediğini söyledi. Fethiye’deki ziyaretlerin ardından Seydikemer İlçesi’ne geçen milletvekili adayları ve il başkanı ilk olarak Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’i ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

7 Haziran milletvekili seçimleri kapsamında AK Parti Muğla il ve ilçe teşkilatları seçim bürolarının açılışına hız verdi. Seçim çalışmaları çerçevesinde Seydikemer seçim bürosu adeta bayram havasında açıldı. Açılışa Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, vekil adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaş ve Yelda Erol Gökcan, partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde vatandaşlarla sohbet eden göçere bilhassa yaşlıların ilgisi yoğundu. Yaşlı vatandaşlar “ Muğla’mızın gızı gelmiş” diyerek Göçer’e sarıldılar ve kendisini vekil olarak görmek istediklerini söylediler. Açılışta konuşma yapan Milletvekili Adayı Elvan Göçer, kadının toplumdaki önemini vurgulayarak seçimlerde destek istedi. Göçer; “ Siyasete artık Muğla’dan bir kadın eli değmeli. Bu bacınız, kadınlarımızın sesini duyurmak istiyor. Keşke diğer partilerde kadın adaylar çıkarsalardı. Çok sevinirdim. Ama AK Parti kadına verdiği önemi bir kez daha ortaya koyarak beni sizlerin huzuruna vekil adayı olarak çıkarttı. Ben sizlerden, Muğla’dan, içinizden biriyim.  Muğla’dan bir kadın milletvekilinin çıkması için sizin gızınız taşın altına elini değil başını koydu. Ben cennet memleketim Muğla’ma ve cennet köşesi Seydikemer’ime güveniyorum. Desteğinizi bekliyorum. 7 Haziran seçimleri Muğla’mıza ve ülkemize inşallah hayırlı uğurlu olur.” dedi. Açılış sonrası kadınların oldukça yoğun olan sevgileri ve ilgileri karşısında duygulanan  Milletvekili Adayı Göçer, katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  GÜNCEL

1799 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 6
 Bugün : 718
 Dün : 833
 Toplam : 1964475
 Ip No : 18.116.118.198
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.