Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Aldıkları Eğitimle Fark Yaratacaklar
   
 Aldıkları Eğitimle Fark Yaratacaklar

Aldıkları Eğitimle Fark Yaratacaklar
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.04.2015 - 00:19:31 


Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi kapsamında ülkemizin en iyi eğitmenlerinden Ahmet Uğuzluoğlu tarafından verilen Yiyecek-İçecek Servisi Standartları Eğitimi’ne katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.


Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi kapsamında ülkemizin en iyi eğitmenlerinden Ahmet Uğuzluoğlu tarafından verilen Yiyecek-İçecek Servisi Standartları Eğitimi’ne katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.

Fethiye’de mesleki eğitimin önemine dikkat çekilmesi ile mesleki eğitimin kalitesinin arttırılması amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi kapsamında düzenlenen Yiyecek-İçecek Servisi Standartları uygulamalı eğitimi sona erdi. 5 hafta süren eğitim Liberty Likya Ölüdeniz, Yat Hotel ve Ece Saray Otellerinde gerçekleştirildi. Yiyecek-İçecek Servisi Standartları Eğitimi, alanında ülkemizin en iyi eğitmenleri arasında yer alan Ahmet Uğuzluoğlu tarafından verildi. Uygulamalı eğitime Fethiye Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi Servis Bölümü öğrencilerinden 114 öğrenci katıldı. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler 22 Nisan Çarşamba günü Fethiye Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi konferans salonunda yapılan törenle sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bakırcı, eğitimciler ve öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşmalarının ardından FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından Ahmet Uğuzluoğlu’na teşekkür belgesi verildi.

Törenin açılış konuşmasını FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan yaptı. Arıcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Odamız tarafından yürütülen Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi kapsamında Fethiye’nin öncelikli sektörü olan turizm sektörüne nitelikli ara eleman yetiştirmek için bir dizi faaliyet gerçekleştirdik. Mesleki eğitimin kalitesini artırmak amacıyla;   Eğitim altyapısını iyileştirebilmek için Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mutfak ve servis atölyelerini yeniledik. Ayrıca öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi mutfak ve servis alanlarında son çıkan ekipmanları ve uygulamaları gözlemlemeleri için İstanbul’da ve Antalya’da fuar katılımlarını gerçekleştirdik             ve öğretmenlerimiz için İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde eğitim almalarını sağladık. Yapmış olduğumuz son faaliyet ise; Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. ve 11. sınıf servis bölümü öğrencilerine 120 saat uygulamalı Yiyecek-İçecek Servisi Standartları Eğitimi verilmesiydi. Bu eğitim programı 5 hafta boyunca Fethiye’de faaliyet gösteren otellerde düzenlendi. Eğitimimiz, Türkiye’nin servis alanında en iyi eğitmenlerinden olan Ahmet Uğuzluoğlu tarafından verildi. Bugün bu eğitim programının son günü ve eğitim alan öğrencilerimizin sertifikalarını kendilerine projenin ve bugünün anısına takdim edeceğiz. Bu eğitim programının hayata gerilmesinde; Bize otellerinin kapısını açarak destek olan Liberty Hotel Lykia World’e, Yacht Butik Otel’e ve Ece Saray’a; 5 hafta boyunca İstanbul’dan gelerek bütün bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan eğitmenimiz Sayın Ahmet Uğuzluoğlu’na, yapılan organizasyonun kusursuz şekilde ilerlemesi için desteklerini esirgemeyen Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdür Sayın Hasan Doğan’a, proje ortağımız Fethiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.”

Fethiye’ye artı değer katacaksınız

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan da yaptığı konuşmada uygulamalı eğitime katılan öğrencilere seslendi. Doğan, bu eğitime katılan öğrencilerin çok şanslı olduğunu belirtti. Eğitimin sonuçlarını uzun vadede göstereceğini belirten Doğan, bu eğitime katılan öğrencilerin iş yaşamında yarattıkları farkın Fethiye’ye değer katacağını da sözlerine ekledi.

Protokol üyeleri uygulamalı eğitime katılan öğrencilere sertifikalarını verdi ve birlikte fotoğraf çektirdi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  EĞİTİM

1508 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 212
 Dün : 626
 Toplam : 1967714
 Ip No : 52.14.183.150
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Nisan 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.