Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Protokol Fethiyespor İçin Bir Araya Geldi
   
 Protokol Fethiyespor İçin Bir Araya Geldi

Protokol Fethiyespor İçin Bir Araya Geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.05.2015 - 00:48:34 


Fethiyespor'un bu pazar saat: 15.30 da Fethiye Şehir Stadyumunda Bayrampaşaspor'la yapacağı kader maçı öncesi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın çağrısı üzerine STK temsilcileri ve ilçe protokolü Kaymakamlık'ta bir araya geldi


Fethiyespor'un bu pazar saat: 15.30 da Fethiye Şehir Stadyumunda Bayrampaşaspor'la yapacağı kader maçı öncesi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın çağrısı üzerine STK temsilcileri ve ilçe protokolü Kaymakamlık'ta bir araya geldi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ın başkanlığında yapılan toplantı da,  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ilk konuşmayı yapan isim oldu. Saatcı, futbolculara ve teknik heyete güvendiğini, mutlaka Pazar gün ki maçtan Fethiyespor’un galibiyetle ayrılacağını dile getirerek, “Fethiyespor bildiğiniz gibi Fethiye’de yaşayanların üst kimliği. Şimdiye kadar o çatının altında hepimiz yer bulduk ve yer bulmaya da devam edeceğiz. Son maç öncesi böyle bir toplantı yapılıyor olması çok da keyifli olmasa da hep sıkıntıları geçirerek bu noktalara geldik. Sıkıntı geçirmeden güzel günler gelmiyor. Fethiyespor son 4 maçta 3 beraberlik 1 galibiyet aldı. Fethiyespor da bir sahiplenme var. Şehrimizin ve Fethiyespor’a gönül verenlerin son bir defa Fethiyespor’a omuz vermesi gerekiyor. İyi transfer artı iyi hoca, eşittir başarı olmuyor. Bazı şeylerin üst üste gelmesi gerekiyor. Geçen sene de böyle bir sıkıntı yaşadık. Bu sene de son maça kaldık. İnanıyorum ki, bu sıkıntılar geçtikten sonra bizleri güzel günler bekliyor. Bu takımı buraya kadar getirenlere teşekkür borçluyuz” dedi.  Fethiye Kaymakamlık salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Ekrem Çalık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Pazarcılar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethiyespor eski başkanları Hasan Hüseyin Uysal, Esat Bakırcı ve diğer ilgililer katıldı.

Fethiyespor için böylesine bir gergin ortam yarattıklarından dolayı herkesten özür dileyerek konuşmasına başlayan Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Türk, bugüne kadar Fethiyespor’a 5 bin lira destek veren iş adamı görmediklerini, yöneticilerin epey uğraş verdiğini, bu son maça Fethiye halkını beklediklerini dile getirdi. Fethiyespor eski başkanlarından Hüseyin Uysal, Fethiyespor’un geçen yıl ve bu yıl dörder takımın düştüğü süreçten geldiğini belirterek bu hafta alınacak 3 puanla ligde kalınacağını söyledi. Uysal: “Fethiyespor 1983 yılında çıktığı profesyonel ligde bugüne kadar devam eden kulüptür. Sadece belediye desteği yetmemektedir. Kaymakamımızdan da bu desteği bekliyoruz. Yılda 4-5 milyon TL’lik bütçe lazım. Tüm birimlerin ve halkın desteğiyle Fethiyespor bu ligde kalacaktır” dedi. Fethiyespor eski başkanlarından Esat Bakırcı’da geçmişe değil, önümüzdeki Pazar günü oynanacak maça enerjimizi vermek zorundayız diyerek, “Takım şimdilik çok iyi. Fethiyespor’a güveniyorum. Buradan da çok iyi bir neticeyle çıkacaklarına eminim.  Bu süreci geçirsinler çok iyi olacak. Yıllar önce kümede son maçta kalarak kadroyu değiştirmeden aynı kadro ile ikinci yıl şampiyon olmuştuk. Pazar günü Fethiye halkına büyük iş düşüyor. Maça gelip takıma sahip çıkmalıdır” dedi.  Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir de, şuanda birlik beraberlik zamanı olduğunu belirterek Fethiye halkını ve tüm esnafları Fethiyespor’a destek için Pazar günü Fethiye şehir stadına davet etti.

FETHİYE SIKINTILI DÖNEMLERDE BAŞARI GÖSTERMİŞTİR

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk de, Fethiye’nin başarılı olduğu süreçlerin oldukça sıkıntılı geçtiğini belirterek geçmiş yıllarda da gelen başarı öncesi sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Öztürk: “Fethiye’de bir gerçek var. Tarihini çok iyi incelediğimiz zaman Fethiye’nin başarılı olduğu süreçleri gerçekten yürekten, kalbini bozmadan birlikte olduğu zaman sağlamıştır” dedi. İstenmeden yapılan yanlışların olduğunu belirten Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk bu yanlışların neden ve sebepleriyle tartışmaya açılması gerektiğini söyledi. Yapılan yanlışları aile içinde konuşmalıyız diyen Öztürk: “Bunları aile içinde kongrede konuşmalıyız ki aynı hata ve yanlışları bir daha yapmayalım. Kendimizi aşıp yenilemek için daha büyük, daha doğru yere bu kulübü götürmek için önce kendimizi çok iyi analiz etmeliyiz” dedi.

KAŞKOL ATKI TAKMAYLA, FETHİYESPORLULUK OLUNMUYOR

Fethiye halkını ve taraftarları sağduyulu olmaya çağıran Öztürk, “Tribünleri doldurup rakip takıma psikolojik savaş verip takımımızı motive etmeliyiz. Futbol da savaş olmaz. Futbol bir oyundur. Oyundan herkes hak ettiği neticeyi almaya çalışacaktır. Bu güne kadar Fethiyespor’un bir idolü, imajı oluşmuşsa bunu sürdürmeliyiz. Kaşkol atkı takmayla, Fethiyesporluluk olunmuyor. Bu camiayı kullanmayalım, kullandırmayalım” dedi.

FETHİYESPOR SENEYE BİRİNCİ LİGE ADAY OLACAK

Son maçta duygusallığa kapılamaya gerek olmadığını söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık: “Fethiyespor Fethiye’nin değeridir. Futbolda şansız dönemler yaşanabilir.  Bursaspor da bir zamanlar aynı şekilde sorun yaşamıştı. Fakat ardından Ertuğrul Sağlam ile şampiyon oldu. Duygusal sıkıntılara girmeyelim. Fethiyespor’la Konya’da başarılar yakalamıştık. Fethiyespor Fenerbahçe’yi yenmiş bir takımdır. Takımların iyi günü kötü günü olur. Biz Fethiyespor’un yanındayız. İkinci ligde kalacağına ve seneye birinci lige aday olacağına inanıyorum. Atanmışlar ve seçilmiş yöneticilerle beraber halkla birlikte Pazar günü saat 15:30’da Fethiyespor maçında buluşacağız. Pazar günü spor şölenine davet ediyorum” dedi.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  EĞİTİM

1526 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 604
 Dün : 623
 Toplam : 1952009
 Ip No : 44.210.86.29
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.