Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

Başpehlivan Mehmet Yeşi Yeşil Oldu
   
 Başpehlivan Mehmet Yeşi Yeşil Oldu

Başpehlivan Mehmet  Yeşi Yeşil Oldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.05.2015 - 00:14:30 


Köyceğiz Belediyesi tarafından Toparlar Mahallesi'ndeki Kazancı Mesire alanındaki güreşlere, 13 kategoride 300 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık için Recep Kara ile Mehmet Yeşil Yeşil karşılaştı. Rakibini yenen Yeşil, başpehlivanlığı kazandı.


Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Köyceğiz Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı üçüncü kez Mehmet Yeşil Yeşil kazandı. Güreşlere yoğun bir katılım oldu.

Köyceğiz Belediyesi tarafından Toparlar Mahallesi'ndeki Kazancı Mesire alanındaki güreşlere, 13 kategoride 300 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık için Recep Kara ile Mehmet Yeşil Yeşil karşılaştı. Finalde Rakibini yenen Mehmet Yeşil Yeşil, başpehlivanlığı kazandı.

Köyceğiz'deki güreşlere Muğla Vali Yardımcısı Halit Deveci, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz,  Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir'in yanısıra Muğla'nın değişik yerlerinde görev yapan kamu kurum yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Milletvekili Adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve partililer güreşe katılırken, yoğun alkışlar arasında saha içerisinde selamlama turu attılar. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylar, daha sonra protokol bölümüne geçerek güreşlerin sonuna kadar izlediler.

2 dönemdir Güreş ağalığını kazanan Salih Birinci 50 Bin TL vererek, 3.kez ağalığı kazandı.  Bir koç kazanan Salih Birinci bunu da Köyceğiz'de bulunan güreş ihtisas klübüne bağışladı. Köyceğiz Belediyesinin düzenlediği güreşlerde Başpehlivan Recep Kara’yı yenen Mehmet Yeşil Yeşil oldu.Yeşil sırasıyla, Kaan Kaya, Abdullah Güngör, Hasan Cengiz ve Recep Kara’yı yenerek Başpehlivanlığa ulaştı. İsmail Balaban çeyrek final’de Orhan Okulu’yu çengel oyunuyla yendi. Yarı final’de ise Recep Kara, İsmail Balaban’a şans tanımadı. Bu sonuçlar ile başpehlivanlık’da kürsü şöyle oluştu: 1. Mehmet Yeşil Yeşil 2. Recep Kara 3. İsmail Balaban ve Hasan Cengiz oldu. Başaltında kürsü: 1. Furkan Durmuş Altın 2. Gökhan Güçlü 3. Hamza Güçlü Büyük Orta: 1. Semih Turgut 2. Osman Karataş Küçük Orta Büyük: 1. Menderes Saltuk 2. Şevket Can Küçük Ortada Küçük: 1. Emre Karabacak 2. Remzi Kaplan Deste Büyük: 1. Onur Susuz.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan  güreşlere gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek özellikle Ak Parti Milletvekili Adaylarının kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı teşekkür etti.




 Editör :  Haber Merkezi

Yazdır

Word'e Aktar

Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  Ramazan COŞKUN

 Kategori  SPOR

2365 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Reklam

 Duyuru

 Reklam

 Köşe Yazıları

Ramazan Yıldırım

Ramazan Yıldırım ¬
ÜLKEYİ GEREN BİR CUMHURBAŞKANI: TAYYİP ERDOĞAN

Asım Cezayirlioğlu

Asım Cezayirlioğlu ¬
TÜRKİYE'DE "KUTUPLAŞMA"

Mehmet Uçar

Mehmet Uçar ¬
SURİYE SINIRIMIZDA NE Mİ OLUYOR?

Mesut Koç

Mesut Koç ¬
TERÖR VE BÖLGENİN AKIBETİ
 
 Reklam

 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 635
 Dün : 623
 Toplam : 1952040
 Ip No : 44.210.237.223
     

 Reklam

 Reklam

 Takvim

Mart 2024

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 Reklam

 
 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam

 Reklam






RESMİ İLAN |SİYASET |EĞİTİM |GÜNCEL |ASAYİŞ |TURİZM |KÜLTÜR-SANAT |SAĞLIK |EKONOMİ |SPOR | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 2012- Fethiye Haber Merkezi - ANASAYFA - Tüm Hakları Saklıdır. 


Bu sitede

Çilem.Net Haber Yazılımı kullanılmaktadır.